Scandinavii stiu DC... (99)
Raspunsuri - Pagina 13
papadie spune:
quote:poi ma gandii cu capu meu ca daca tot e atata de vivace sa fie si aratoasa ca poate vrea genocsu s-o aduca in poienitza la o cinzeaka o sa aibe o soacra ca samponu nu atata de spumoasa cat atat de aratoasa formula 2 in 1
Originally posted by lilandaquote:
Originally posted by papadie
si special pt suacra genocsidului un set de gerovitale
Bre papadic, io zic sa te mai gindesti ...nu crez sa-i priiasca setul (xenocidului, I mean!!)
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank"> ALINA-LUMINA
mara03 spune:
Salutare poienitza!
Ionu de Marava multumeste mult de urari
Sa ne auzim la fel de sanatosi, beti, bucurosi la anu'.
Ionu de Mara0;/'ljugh gtd= si de la Tudor
unu
doi
trei
chatonel spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Chatonel..acu te inteleg eu pe tine cand ziceai de piesa aia.Io tot nu pot crede ca e definitiv...da te tzuc tare si te imbratisez.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Te pupez si io TAAAAREEE :)
http://www.pulafashion.com/index2.html
Rayuela spune:
chatonelule,,ce-i cu linku ala bre la semnatura matale?Am bagat okiu,ca-s mai rau ca soacra lu xeno,ma maninca o curiozitate.
Mielutzu de papadik e dementiala,exact the look,adica privirea aceea pusa pe shotii,de stai cu inima in git,gindindu-te in fiecare secunda ce prostioare mai pune la cale...I know,I know
Si daca chefuim si maine ,cu ocazionu zilei lu Niels,io zic sa bagam un preludiu de azi
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
chatonel spune:
Rayu, linku ala e pus expre, ca sa bage lumea okii si sa ia aminte
Facem chef azi? N-am nici un ionel in casa, nici in famelie, nici pi la preteni.... nah...
http://www.pulafashion.com/index2.html
Rayuela spune:
chatonelule,acu m-am uitat si am citit mai pe indelete,mie mi-au zburat okii numa la acel cuvint,de unde si reactia meaAdevarul e ca nu prea era de ris!
Si pentru scandinavele care isi aduc aminte,cindva,de kamikaze Tanakasi razboaiele scandinavo-asiatice,bre,a inviat,e pi forum,a gasi-o don narancea...asa ceva...
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
arboria spune:
narancea a ramas cu cicatrici, vad, dupa confruntarea cu jamponicile, de-aia nu iarta nimic acum
io o sa petrec maine ziua lui Niels departe de forum, asa ca va urez de pe acum distractie a-ntaia
La multi ani Ionilor si Ioanelor!
iubi, tu nu esti Ioana?
arboria spune:
quote:
Originally posted by mara03
unde, unde???
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60584" target="_blank">aici