bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Shobo, multumim de aprecieri.

Oana, eu inca nu am " lucrat" cu ciocolata topita, dar am de gand sa fac fluturasi si alte minuni, asa ca ma interesez de tehnica.
Din ce am citit se deseneaza,. apoi sa pune ceva ulei pe hartia de copt sau poate fi si hartie obisnuita si apoi cu cornetul ( cu care eu nu ma prea inteleg) desenezi.
O sa vad, dar daca nu ma descurc te chem sa imi dai lectii.

Amaya, imi pare rau ca ai racit. Ai grija de tine.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Patricia, trebuie sa-ti iasa. Uite cum e la mine:
[url = " http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/liviana_ro/my_photos " ] Albume Matei [ / url] (inlocuieste si scoate spatiile)

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Albume Matei
Petrecere Craciun DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, am cumparat de la librarie hartie de CALC, e transparent-mata cumva, si nu se lipeste cioco de ea. Cornetul l-am lipit cu putin scoci, sa nu se desfaca, iar cioco sa nu fie f. lichida.

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Of, suna greu, dar voi invata, altfel nu scapi de mine pana nu ma inveti

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Amaya, am votat si noi, Bafta!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

ia sa vedem...
Revelion

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

unde gresesc???

gata, m-am prins
Merci Bubu, merci Liviana. Prima data nu puneam ghilimele, a doua oara o paranteza era invers. sint cam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Bubu05, si eu vreau sa invatz sa fac frunze/flori de cioco -daca e vorba de cioco Poiana Lapte, care e ff buna! adica le-as face cu mare drag pt puiul meu ca stiu ca e buna si compozitia, nu ca cea din frunzele de pe torturile de la cofetarii, bleah . deci inteleg ceva asa, tu zi-mi dc gresesc ceva, ok:

1. desenezi frunze/flori (ce vrem sa facem) si decupezi apoi din calc formele resp.
2. bagi cioco topita intr-un cornet si desenezi conturul la decupatura resp. apoi umpli conturul cu cioco (ceea ce e mult mai usor desigur) - cam ca la cartile de colorat, nu?
3. bucata de calc cu cioco astfel turnata pe ea o bag la frigider cumva sprijinita de pereti sa se intareasca putin indoita.
4. dupa ceva timp, cind sa o pun pe tort, dezlipesc usor forma de cioco de pe calc si asta e!

ok?

merci mult

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Pai a mers, Patricia! Nu asa vroiai sa-ti apara? Eu am vazut pozele de la Revelionul tau si sunt super frumoase!
Apropo, zi-mi si mie ce e placa de ceramica pe care o folosesti ca se te coafezi?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Albume Matei
Petrecere Craciun DC

Mergi la inceput

Liviana, prima data nu imi iesise, dar am editat, ca era o paranteza invers.
Mi-am cumparat de la Flanco o placa Remington, 1,8 mil lei, ceramica+teflon, cica cea mai buna combinatie, care este super. Imi sta parul frumos de la un spalat la altul (ma spal de 2 ori pe saptamina), nu se mai ingrasa foarte tare. Folosesc inainte de placa si putin peria/foen.

Mergi la inceput