bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

SERGIU DENIS (Coraly), SEBASTIAN (Adana), MARA THEODORA (Megg), IULIA MARIA (Shinutza), ALEXANDRA-BEATRICE (Ilucae)

Be happy!
Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

am vazut si eu toate pozele;

bubu05, petrecerea a fost SUPER -se vede! sa-ti traiasca baiatul!
voi 2 aratati ff bine, tu esti o mamica f dragutza si vesela, bravo! iar tati un tip bine.
ai fost la inaltime la prima aniversare a fiului, super! asa imi doresc si eu . deja ma uit sa fur idei/tort/petrecere/s.a
i-ati taiat si motul? alea, alea?...

crinuta, ai un cirliontaaaaaaaaaaaaaaaaat, mama mama!

kita, l-am vazut pe Andrei, mai da' ce punker l-ai facut!!! beton freza, pe bune!!!! super vesela!

Urez si eu La mult ani tuturor bebeilor deveniti azi copilashi Sa aveti o viata frumoasa! si mamici si tatici veseli pe linga voi! o atmosfera plina de umor/fericire imprejur va doresc! caci asta va v-a ajuta enorm sa va formati caractere frumoase!
muuuuuuuuuulti pupici de la Codrin

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR CARE AZI IMPLINESC UN ANISOR!!!!

Invatati-ma si pe mine pls cum sa fac link de poze doar cu titlu', ca eu sint cam
Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

La multi ani pentru copilasii vostri!
Sa va traiasca si sa va bucurati de ei, sa fie sanatosi si sa creasca frumos!

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Taifunul Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Fetelor, frunzulitele de ciocolata le-am facut asa: am topit o cioco cu lapte poiana, am pus intr-un cornet din hartie de calc, apoi pe fasii de calc am facut frunzulitele si le-am pus in frigider, rezemate de peretele frigiderului, ca sa se intareasca putin curbate(cred ca ati inteles cum). Am mai pregatit asa: salata beof, salata de pui, salata de ton, salata de ciuperci, salata de vinete, pui shanhai, platou aperitive. Am vrut sa le fac poze, dar in graba, am uitat...noroc cu cumnatul meu care a facut poze la tort...Si am mai cumparat un tort de cioco de la cofetarie pt. restul lumii.
Sambata ii taiem motul, de Sf.Ion, ca il cheama si Ionut pe Vladutzu si o tinem intr-o sarbatoare...

La multi ani pt. sarbatoritii de azi: Sergiu, Sebastian, Mara, Iulia si Alexandra! Sa cresteti mari si sanatosi si cuminti si destepti!

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Patricia, uite cum faci:
POZE

Shobo, multumesc mult!

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Patricia, hai ca a iesit la mine...
deci: [url = "linkul" ]POZE [/url ]
dar sa nu lasi spatii libere. Pupici

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

nu-mi iese...

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Buna ziua mamici! Un an nou plin de fericire!

Eu sunt tare amarata fiindca pe 1 m-am trezit cu gatul terminat si racita cobza (am stat prea mult pe balcon la artificii si eram subtire imbracata)...asta e, acum bag la greu Redoxon si Strepsils Intensiv...
Cu artificiile si bombele Andrei a dormit fara probleme toata noaptea de revelion, dar a avut antrenament fiindca la noi in zona au inceput sa bubuie cu 3 zile inainte si deja se obisnuise.

Oana, uite aici link-ul http://www.RECLAMA ILEGALA.ro/Scripts/BBRes.asp?id=8 si multumim mult tuturor care au considerat ca meritam si ne-au votat.

LA MULTI ANI! tuturor puiutilor.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

:
Sergiu, Mara, Iulia Maria, Alexandra, Sebastian

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput