bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Oana, asteptam poze de la party!

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

La multi ani pe 2006!
Crinuta condoleante;

Lui Andrei i-a mai trecut din raceala dar eu sunt in continuare cobza, si imi este groaza de ziua de maine caci o sa fiu singura cu baiatul acasa si o sa trebuiasca sa ii fac mofturile in loc sa stau in pat ca sa imi treaca;

Vladut!!! La multi ani, fii cuminte si sanatos, sa fii vesel de ziua ta,iar mami sa nu te lase nici un pic sa "plangi"

Am pus si noi poze in continuare in albumul de decembrie aici

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Oana, super pozele, chiar ca e de vis pe unde ati fost; iar de Seb, nu pot sa zic decat ca e maaare, Doamne ce repede au crescut copii nostri, ca parca mai ieri aveam insomnii de gravide; Si sa aveti graija de pizza sa nu o manace Seb, ca arata bine de tooot (desi abia au trecut sarabatorile am si poftit la o bucatica din ea :))
Tomasa m-am uitat si pe albumul vostru; ma tot uit si ma minunez, cand au crescut bebelusii astia si s-au transformat in adevarati nazdravani de ian feb 2005? Da-mi mai multe amanunte pe PM despre calutul cel sur, daca le ai, please... Eu am vazut dar pe maro si as vrea sa ii iau pentru ziua lui un calut si un camion ca al lui Vladutz

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

LA MULTI ANI! si un An Nou Fericit!
Va multumesc mult pt. urari.
Sunt cam obo, am venit de la revelion ieri la pranz si m-am apucat de gatit, iar azi am avut 2 ture de musafiri, dimineata piticii(care m-au extenuat!!!) si dupa-masa bunicii si nasii. Sambata ii luam si motul, abia astept!
Crinuta, imi pare rau...
Uite poze Party

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Oana, super poze, bravo.
Cum a fost tortul?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

A iesit super tortul, am facut de mere...trebuiau mai multe mere, dar a iesit f.bun. Uite poze tort

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Tu ai facut decoratiile de ciocolata? Daca da cum. Arata foarte bine.
Eu cu ciocolata de menaj nu ma inteleg. Nu-mi place cum se topeste, nu-mi place consistenta.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La Multi Ani tuturor!
Va doresc sa aveti un an nou minunat, presarat de bucurii, fericire si impliniri pe toate planurile!
Pentru mine anul 2005 a fost cel mai greu, dar totodata si cel care mi-a adus cea mai mare bucurie: nasterea lui Matei. Va doresc dragi mamici sa fiti puternice si sa credeti in bunatatea celui de sus, caci numai asa veti putea face fata greutatilor!
Draga Oana, minunate pozele de la Monaco! Ma bucur ca ati avut sansa sa petreceti frumos si sa va bucurati de cateva zile, caci si suferinta destula ati avut!
Kita, am vazut pozele voastre. Andrei e super haios cu mutritza lui de panchist si de cele mai multe ori foarte serioasa! Iti doresc multa sanatate si putere sa treci peste boala cat mai repede.
Crinuta, condoleante.
Bubu05, la multi ani pentru micutul tau Vladut! Sa creasca mare, sa fie sanatos si destept! Te rog sa ne spui cum a decurs prima aniversare: cu ce te-ai pregatit, ce datini ai respectat, pe cine ai avut invitati, etc..
De azi am inceput serviciul si tare as mai fi avut chef sa stau acasa cateva zile. Matei a fost cam agitat de Craciun caci l-a cam chinuit nasucul, insa acum Slava Domnului este bine. De Revelion a stat treaz pana la ora 0:30 si deci nu a ratat momentul 0. A fost foarte incantat sa urmareasca de pe balcon artificiile si petardele de la Braila. In Bucuresti am inteles ca au fost mai multe bubuituri decat artificii, asa ca nu-mi pare rau ca nu am stat acasa de Revelion.
Well, tinem legatura si in 2006! Va pup, dragi mamici si pitici!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Albume Matei
Petrecere Craciun DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

E petrecere mare, sarbatorim 5 bebelusi scumpi de ian, de astazi inainte copilasi!!!

La Multi Ani sarbatoritilor de astazi!

Mara, Alexandra, Iulia si baietii Sergiu si Sebastian sa traiti, sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!!!

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Bubu, chiar ca a iesit super tortul! Si eu lui Tudor tot de mere ii voi face. Se vede ca ati petrecut bine si v-atidistrat desi sunt convinsa ca a fost obositor.
Noi stam la Baba Novac, deci nu chiar in celalalt capat al orasului. Poate ne intalnim, mi-ar placea mult.
Kita, iti dau PM.

Eu imi cer de pe acum scuze ca am o perioada f. incarcata, asa ca voi intra f. rar pana prin feb. si nici macar nu stiu cat o sa apuc sa va citesc, insa cu siguranta as vrea sa nu ratez urarile adresate vreunui sarbatorit. Asa ca daca nu raspund cuiva, este din cauza ca citesc in diagonala, atunci cand o fac...

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput