bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Gabi, stau la Stadion, o statie mai sus de tine, pe Str.Cap.Ghe.Ion, daca stii... E un parc la piata Berceni, poate ne vedem pe acolo!

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Amaya, ai facut bine ca ai incercat cu Oscilococcinum, si eu le dau alor mei ceva similar, tot homeopat. Retine daca-l ajuta! Pe Eric tocmai l-am `scos` dintr-o viroza cu remedii d-astea. Sanatate multa!

Be happy!
Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

In primul rand va doresc un an nou plin de fericire, sanatate, belsug si bucurii alaturi de familiile voastre.
In al trei-lea rand vreau sa urez la multi ani tuturor copilasilor nascuti in luna ianuarie sa creasca mari, frumosi, sanatosi si sa isi faca parinti mandri de ei .
Apoi vreau sa spun ca am vazut pozele lui Oanei (bubu) si m-a impresionat tare mult frumusetea ei de baietel. si sa fie sanatos si la fel de frumos toata viata lui.
As mai fii vrut sa vad niste pozici dar ma doare teasta de mor si asa ca o las pe alta data.

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze noi...cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Bdana, gand la gand si teasta la teasta. Si pe mine ma doare capul de mor... Voiam sa scriu mai multe, dar mai bine ma duc sa-mi fac un ceai.
Va pup,

Be happy!
Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Si pe mine m-a durut capul toata ziua, iar colac peste pupaza a trebuit sa ma supere cineva, iar acum plang ca proasta...

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Multumesc mult Erica....voi ce ati luat? Homeovox?

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

BDana, multumesc, mult de tot!

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Crinutza, don't worry, be happy!

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Mamicilor dragi, ajutati-ma si pe mine! Sambata, de Sf.Ion, e ziua onomastica a lui Vladutz, pt. ca e si Ionut! si eu nu mai stiu ce cadou sa-i iau...a primit la jucarii de Craciun, de ziua lui la fel, hainute o gramada...si totusi as vrea sa-i iau ceva, mai deosebit, ceva ce nu are, dar nu stiu ce...si nu ceva f.scump, asa...rezonabil!
Ce idei aveti?

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Bubu, o tricicleta sau un calut-balansoar:) am vazut un calut superb in catalogul quelle.

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Taifunul Irina

Mergi la inceput