bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (66)
Raspunsuri - Pagina 11

crinuta spune:
Oana, as fi eu fericita daca m-ar lasa altii..
Calut i-as lua si eu, dar cand am vazut in Carrefour 2,6 mil
Crinuta si Rayan

Alina Maria spune:
Buna fetelor !
La multi ani cu intarziere lui Vlad , Sergiu , Sebastian , Mara , Iulia , Alexandra
Si la multi ani lui Ioana-Eleonora pt. maine .
Nu-mi vine sa cred ce mari s-au facut bebelusii nostri ,
pt. mine Mandy e inca bb. deoarece nu are nici un dinte
nu se vad nici un fel de semne ca ar veni vre-un dinte .
Suntem ultimile ?
Frumoase torturi si eu am sa comand tortul , sper sa fie
perfect .
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 1 an
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

bubu05 spune:
Mi-ati transmis durerea de cap prin teleportare !!!
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

crinuta spune:
quote:
Originally posted by bubu05
Mi-ati transmis durerea de cap prin teleportare !!!
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
E de la vreme....
Crinuta si

Shobo spune:
Fetele care lucrati deja, ati facut cerere de program redus de 6 ore? are vreo legatura cu alaptarea sau nu? Daca ati obtinut, care e limita temporara a acestui drept?
multumesc mult
ps. eu azi am avut prima zi cu bona , deja am niste emotii!!!
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

lavinia345 spune:
Salutare mamici!
La Multi Ani puiutilor care au implinit un anisor!
Acum ca avem copii mari voi ati schimbat ceva in meniul lor?Eu ma gandesc ca de acum ar trebui sa manance cam ca noi(exceptie prajeli,grasimi si alte condimente).Nu stiu ce sa-i mai dau Nataliei sa pape,dimineata bea un bibe cu lapte si pe la 10 mananca jumatate de mar cu 2 biscuiti.Si mananca tot,iar la pranz papa tot din farfurie,si daca ii dau borcanel mare il rade pe tot.Are un apetit de ma sperie,ori ca e deja mare nu stiu...De asta ma gandeam ca ar trebui sa-i mai introduc ceva in meniu dar chiar n-am idee ce.
Ma gandeam ca de acum ii pot da oul intreg fiert cu tot cu albus,poate asa il mananca.Iar la pranz nu mai stiu ce....supa de zarzavat cu pui sau peste,cam asta e meniul ei invariabil.Aveti alte idei?Seara in afara de iaurt si un fruct oare ce sa-i fac?A incercat careva sa faca orez cu lapte sau fidea cu lapte?O fi bine sa-i dau dimineata omleta facuta pe teflon fara ulei?Ce parere aveti?Sau branza telemea?
Astept idei de la voi!
Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia285

lavinia345 spune:
Bubu i-ai un mini pian sau o toba dar mai evoluata decat aia de la Chicco.Sau un tractor mare pe care sa-l traga dupa el?Sau o jucarie din aia de merge si canta?
Anda imi plac la nebunie margelele din capul Irinei!Imi aduce a printesa spartana....Iar cojocelul e mortal!
Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia285

Amaya spune:
Lavinia, doar jumatate de mar la masa de fructe? eu ii dau lui Andrei jumatate de mar, o banana si jumatate de portocala sau o mandarina cu 2-3 biscuiti si mananca tot...ori Andrei mananca prea mult ori Natalia prea putin...
Altfel, Andrei papa si crenvusti de pui si sunca de porc (pt. copii, e f. slaba, zici ca e pui) peste si pui la gratar, legumele nu i le mai fac supa ci le dau prin razatoare, le innabus putin in ulei de masline cu apa si sos de rosii, mai adaug putina apa si carnita si le bag la cuptor...asa ii plac tare mult...dulce papa orice i-as da.
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

Leta spune:
La masa de fructe andreea maninca un mar si jumatate si o portocala. Rade tot . De fapt cred ca e cel mai mincacios copil din aceasta grupa si asta se vede si la cintar. Mesele ei sint asa:
- ora 8.00: 200 ml lapte praf (ar minca si mai mult, dar nu-i fac)
- ora 11.30: piure lugume si carne / spanac cu ou / mincarica de fasole verde / mamaliguta cu brinza si smintina / peste cu piure de cartof si morcov
- ora 14.00: un iaurt si jumatate Milli cu 0.1% grasime
- ora 17.00: piure de fructe (um mar si jumatate + o portocala)
- ora 20.00: 200 ml lapte praf.
In rest...ea pofteste cam la orice vede la noi. A gustat putin din toate - i-am mai dat cite o farimita de piine inmuiata in ciorbita de burta, putin dovleac copt, putina coliva. Dar i-am dat efectiv doar cite o farimita.
Voi ati schimbat laptele praf cu cel de vaca? Noi mai avem 3 cutii mari de Bebelac, dar m-am gindit sa nu i le mai dau si pe-astea ci sa incep s-o trec pe lapte de vaca pasteurizat.
Leta si un bebe
2005 - primul an de viata
bebe in 2006
want my life back

gabi.i spune:
La Multi Ani!
IOANA-ELEONORA ,SABINA IOANA ,NECTARIE IOAN
Am reusit si noi sa punem catevapozici mai noi
Si am vazut doar pozele Patriciei deocamdata .Am vazut ce mare si cocheta s-a facut Rebecca,iar voi se pare ca a-ti petrecut de minune de revelion.
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE