bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Nora, Sabina si Nectarie!!!

Sa fiti fericiti, sa va bucurati parintii!

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Nu stiu ce ma fac cu salivatia asta excesiva.
Toata ziua ii schimb bluzitele, mai ales ca el isi da jos baveticile.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

La multi ani Ioana-Eleonora, Sabina Ioana si Nectarie Ioan!

Liviana, multumesc de aprecieri. Are fatza poznasa dar nu e pusa pe nebunii chiar tot timpul. numai uneori.

http://community.webshots.com/user/megg2005

Megg si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei, Nora, Sabina Ioana si Necatrie!!!

Sa cresteti mari si sanatosi! Si sa fiti norocosi!!!

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Ma doare capul ingrozitor.

Eu voi incerca sa il tin pe lapte praf pana la 2 ani, sper sa reusesc.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Liviana, as vrea eu sa plec pe undeva. Din pacate nu e cazul, e mult mai banal de atat, am de invatat. Si totusi intru des ca sa nu ratez sarbatoririle si party-urile de un anisor. Cand nu e mult de citit imi mai arunc cate un ochi si pe ce ati scris. Totusi sper sa reusesc sa ma abtin si sa intru din ce in ce mai rar.
Leta, Tudor papa deja lapte de vaca. Si eu zic ca ai putea sa incepi, mai ales ca bebe e grasut. Si foarte dragut!
Shobo, programul redus n-are legatura cu alaptatul. E dreptul oricarei mamici care incepe lucrul inainte de implinirea de catre copil a varstei de 2 ani. Si beneficiezi de el fix pana implineste copilul aceasta varsta.
Sa ne povestesti de bona...bravo tie ca ai avut curaj. Eu nu cred sa-l am.
Bubu, lui Tudor i-a adus Mosul un calut superb si ii place mult, dar a fost cam scump...Altfel noi suntem incantati ca am descoperit niste jucarii din lemn, pictate cu vopsele ecologice, Casa Retro le produce si sunt super, fara sa fie f. scumpe. Astfel de acolo are un xilofon, un puzzle cu pisici mari (pt. copii mici), un caine din lemn pe care il trage dupa el (e legat cu o sfoara) iar la 1 an va primi un trenulet smecher tare. Oricum astia de la Casa Retro numai jucarii f. frumoase si instructive au, nici nu stii ce sa alegi, parca prefer sa iau de acolo decat de la Chicco, ca pret cel putin nu se compara si mie personal imi plac mai mult (sa ma joc eu cu ele adica), desi si de la Chicco ii luam destule.
Sau sa-i iei un Lego pt. bebelusi? daca nu are deja, fireste. Tudor de ex. va primi primul sau Lego tot la 1 an de le Mimi (bunica). Alte idei nu prea am, ca la varsta asta doar jucarii sau hainute cred ca ii poti lua...

Mergi la inceput

Na ca mi-a mai venit o idee (pt. Bubu). Sunt niste carticele dragute cu animale "Atinge si invata" de la Editura Crisan. Sau orice alte carticele cu animale, sunt o multime frumos realizate si cartonate. Sunt ei cam mici pt. asta deocamdata dar poate il distreaza...al meu urmareste ce-i spun despre animalute, dar nu-l recunoaste decat pe "ham" (pe care il stie din parc) si pe "tisi" care e prietena lui cand merge la bunici. Deci se pare ca tot realitatea e mama invatarii!
Sau un glob din ala de sticla, care ninge si canta, desi si astea sunt scumpe.
Eu de altfel am observat ca pe Tudor cel mai mult il pasioneaza tot capacele si cutiile si pungile, plus tot ce este interzis, asa ca jucariile de multe ori stau neatinse!

Mergi la inceput

Seria imitarilor continua: Rayan sterge praful cu o hartiuta.
De regula cand fac curatenie se uita foarte atent, iar de azi vad ca a trecut la treaba.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Tomasa, ai examene? Banuiesc ca ai un chef de invatat

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

LA MULTI ANI NORA, SABINA IOANA SI NECTARIE! SA CRESTETI MARI, FRUMOSI SI SANATOSI!!

Tomasa, succes la examene! si multumim de aprecieri.
Iti dai seama ca eu mi-am dorit fetitza atit de mult si mor de dragul ei si imi place la nebunie sa ma joc cu ea, sa o imbrac cu rokitza, sotul meu imi zice ca am papusa. iti doresc si tie cit mai curind

Crinuta, e ceva in aer??? ca si pe mine ma doare....cred ca si de la vreme....nesomn...

Eu nu stiu ce sa ma mai fac cu Rebecca...ce nu am stiut eu ce inseamna nopti pierdute, stiu acum. Una -ca se culca foarte tirziu, nu vrea sub nici o forma mai devreme, chiar daca nu mi-a mai dormit peste zi dupa ora 3, si daca se intimpla cu chiu, cu vai sa adoarma, doarme 1 ora dupa care se trezeste, si nu mai vrea sa doarma...ma chinui cu ea, am lasat-o si singura, plinge rau. si pe urma daca imi adoarme se trezeste din ora in ora, poate si mai des, se ridica in picioare, plinge, iar eu sint terminata. nu stiu ce sa ii mai fac, ce o doare...o sa mai merg la dr sa vedem ce ne zice, stiu ca unii recomanda ceva calmante usoare+romergan. Voua v-a prescris vreodata asa ceva?

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput