Ce crese si gradinite stiti in Ploiesti? Conditii? Preturi
Daniella
Eu o am pe Sanziana la gradinita 42 (care are si cresa) Dumbrava minunata (de la Nord). Conditii foarte bune (materiale didactice, mobilier,educatoare ok, mancare buna), preturi acceptabile (si diferite, fc. de programul ales -clasic sau step by step). Gradinita este cu program prelungit, costa cca 1.200.000 luna la programul clasic. La step costa mai mult (fondul clasei+optionale+ajutor educatoare)
Multumesc Cristina!
Ca o incepatoare ce ma aflu as vrea sa te mai intreb daca gradinita are si curte sa-i aeriseasca pe pici si ce inseamna exact "program prelungit"?
Dar program "step by step"?
Daniella
Da, gradinita are curte care din pacate, nu este prea grozav amenajata.
Program prelungit inseamna ca mananca si dorm acolo. Ii poti lasa pana la ora 17:00
Step by step este o alternativa educationala. S-au scris multe pe forum despre step, eu nu am timp acum, poate dai tu o cautare. Pe scurt, copiii sunt impartiti pe centre (5 la numar)in functie de preferinte (daca vrea la arta de exemplu, sa picteze si nu vrea la "constructii" e ok). Deci, nu este genul acela: acum cantati toti un cantecel! Fiecare face ce-i place dar sunt indrumati si supravegheati. Ideea este sa descopere inclinatiile ficaruia. Sper ca am reusit sa ma fac inteleasa.
Succes!
Eu am ambele fetite la gradinita "Sf.Stelian", in spate la Omnia. Dar de anul acesta este cu program scurt (pana anul trecut era camin), adica 8-12. In afara acestui dezavantaj, restul este ok.
Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 8 luni) si Ramona (3 ani si 7 luni)
poze_cu_fetele_mele
Multumesc mult. Noi mai avem pana la gradi, insa dupa ce Alexis va implini 2 ani va trebui sa ma intorc la munca si lucrez in Bucuresti, deci caut o gradi care sa-i tina cat mai mult pt ca in cel mai fericit caz ajung inapoi la 6-6.30 pm
pentru mamicile care doresc program lung:exista o gradinita in spatele hotelului prahova cu 4 tipuri de program:8-13;8-14;8-18 si
8-21daca vreti uitati un nr de contact:0768691730!!!
bafta cu bebeii vostri...sa gasiti ce-i mai bun pt ei