gradinita in Ploiesti

gradinita in Ploiesti | Autor: daniella4

Link direct la acest mesaj

Ce crese si gradinite stiti in Ploiesti? Conditii? Preturi

Daniella

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina spune:

Eu o am pe Sanziana la gradinita 42 (care are si cresa) Dumbrava minunata (de la Nord). Conditii foarte bune (materiale didactice, mobilier,educatoare ok, mancare buna), preturi acceptabile (si diferite, fc. de programul ales -clasic sau step by step). Gradinita este cu program prelungit, costa cca 1.200.000 luna la programul clasic. La step costa mai mult (fondul clasei+optionale+ajutor educatoare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Multumesc Cristina!
Ca o incepatoare ce ma aflu as vrea sa te mai intreb daca gradinita are si curte sa-i aeriseasca pe pici si ce inseamna exact "program prelungit"?

Dar program "step by step"?

Daniella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina spune:

Da, gradinita are curte care din pacate, nu este prea grozav amenajata.
Program prelungit inseamna ca mananca si dorm acolo. Ii poti lasa pana la ora 17:00
Step by step este o alternativa educationala. S-au scris multe pe forum despre step, eu nu am timp acum, poate dai tu o cautare. Pe scurt, copiii sunt impartiti pe centre (5 la numar)in functie de preferinte (daca vrea la arta de exemplu, sa picteze si nu vrea la "constructii" e ok). Deci, nu este genul acela: acum cantati toti un cantecel! Fiecare face ce-i place dar sunt indrumati si supravegheati. Ideea este sa descopere inclinatiile ficaruia. Sper ca am reusit sa ma fac inteleasa.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Eu am ambele fetite la gradinita "Sf.Stelian", in spate la Omnia. Dar de anul acesta este cu program scurt (pana anul trecut era camin), adica 8-12. In afara acestui dezavantaj, restul este ok.

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 8 luni) si Ramona (3 ani si 7 luni)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Multumesc mult. Noi mai avem pana la gradi, insa dupa ce Alexis va implini 2 ani va trebui sa ma intorc la munca si lucrez in Bucuresti, deci caut o gradi care sa-i tina cat mai mult pt ca in cel mai fericit caz ajung inapoi la 6-6.30 pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kendy spune:

pentru mamicile care doresc program lung:exista o gradinita in spatele hotelului prahova cu 4 tipuri de program:8-13;8-14;8-18 si
8-21daca vreti uitati un nr de contact:0768691730!!!
bafta cu bebeii vostri...sa gasiti ce-i mai bun pt ei

Mergi la inceput