Bebelusi de iulie-august 2005 (40)
Raspunsuri - Pagina 12
nique15 spune:
Cu putina intarziere, va uram si noiUN AN NOU CU SANATATE, IMPLINIRI SI BUCURII DIN PARTEA MICILOR INGERASI, INTELEGERE SI ARMONIE IN FAMILIE! LA MULTI ANI!
Emaaime, Anis, Deliamultumim pentru urari! Uram si noi la multi ani tuturor bebelushilor nascuti intr-o zi de 2! Sa ne traiasca!
Revenim... ca acum mergem la baitza!
Ioana si Simina (02.08.2005)
Poze cu Simina
corbioana spune:
Anis pai se zice baietii seamana cu mamele dar la noi pana acum tata si fiu erau una si aceeasi picatura dar poate ca se schimba lucrurile heheheheeee Vazut pozele cu frezata mica, dulcicaaaa foc!!
Am mai pus si eu pozeeee in albumul 6 luni pe care tot azi l-am deschis!!! Enjoy!
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
valcampan spune:
Giana cred ca tb sa te pregatesti ca e pe vine....Oricum am citit ca prima dat dureaza putin. Sper sa nu patesti ca mine ca la mine vine din 2 in saptamini. M-a cheaunit bine.De anemica ce sunt umblu sprijinindu-ma de pereti.
Anistransmit multe pupicurii pe obrajorii fetitei tale. Privireaa albastra, zimbet dulce, ar tb sa ti-o pazesti sa nu ti-o fure vreun baiat.
Acum trebuie sa-mi laud si eu baiatul. A inceput sa prinda in miini jucariile si le baga in gurita. In continuare ride si vorbeste mai nou cu becul.Se uita in sus la bec si spune uuuuuuuuuuuu uuuu. Imi place ca ma urmareste cu privirea prin casa. Azi si-a studiat nasturei de la costumas si apoi a apucat si nasturele de la bluza mea cu mina. Cred ca facea comparatie intre nasturii mei si ai lui. Destept foc ce sa mai ! Oricum creste acum vazind cu ochii sta mai mereu in picioruse dar nu ii place sa se rostogoleasca prefera sa stea in picioare sustinut.
Poze la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
valcampan spune:
Era sa uit ! Irinabungau felicitari pt ambitie. Sa nu cedezi la nici o prajitura. In ziua in care am sa incep dieta te anunt.
valcampan spune:
Fetita lui Anis seamana cu fetita lui Irinabungau. Parca ar fi surori. Frumusetea la patrat !
Poze la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
KULTA spune:
quote:
Originally posted by irinabungau
Ce fac fetele???
Eu de azi am inceput regimul, am citit cartea lui Monti, am mai citit si aici pe forum despre regim retete, etc...
Asadar... clubul GROH GROH si-a inceput activitatea. Doritori??? Daca sunt doritori, veniti pe forum la "Monti - Ce-am mancat azi??"
Sa va zic: de dimineatza am papat ca la carte, dupa care am mers in vizita la o prietena care m-a ademenit cu prajituri, placinta cu mere si cozonac Ballocco... mama mama!!!! Ce-am salivat!!! Dar n-am atins nik, iar cafeaua am baut-o fara zahar!! Yeach! Asta este... sufera baba la frumusetze!!!! Sper sa ma tina!!!!
Va pupam
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
poze
Sunteti doua frumoase. Imi pare rau ca taticul e departe. Cred ca si el sufera la fel de mult.
anis spune:
Valcampan ici multi si la baiatul tau!!Sa te uiti si la Simina a lui nique.Cred ca fiindca au par toate se aseamana intre ele.Ca a mea e sigur facuta cu al meu sot
lulu75
Corbioana am vazut pozele.Ma uitam la pozele cu fotoliul.Isi tine spatele??Sau nu inca?oricum mai e un pic si o sa stea ka lumea in fund.Eu una de abia astept.
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Eu m-am ales pt a 3-a ora din sept. , cu o raceala.Mi s-a acrit deja.Si se pare ca de data asta a atins-o si pe Ingrid.A marait f tare azi si ii cam curge nasucul.Sper sa-i treaca repede,vad ca si la mine dupa 2 zile nu mai am mai nimik.
Sotul tot vine cu ele, desi a facut vaccin.
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
andre_ea spune:
Cat dureaza pana ies dintii?
Noi suntem tot la faza cu varf de ac neiesit din gingie. Dar mie imi ies peri albi. E marait si nu doarme bine.
Cat mai dureaza?
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE
anis spune:
Andreea,la noi a durat cam 10 zile ,pana au spart ka lumea gingia.Dar poate scapi mai usor si se termina in cateva zile.
Uita-te la poza in care i se vad dintii lui Ingrid,cam atat au crescut in 4 sapt.Vroiam sa zic ca dureaza oricum faza cu crescutul.
Cum adica varf de ac neiesit din gingie??Cand pui mana simti ca te inteapa sau nu?