Bebelusi de iulie-august 2005 (40)
Raspunsuri - Pagina 13
andre_ea spune:
10 zile????? Imi iau campii. Nu prea am rabdare de felul meu. Offffffff!
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE
andre_ea spune:
Se vede ceva alb pe gingie doar cat un varf de ac. Se simte f. putin la atingere, ca o mica umflatura. Dar zic eu ca nu a spart gingia.
Nu prea stiu sa explic, ca nici eu nu pricep ce e acolo.
Ingrid are superdintisori. Fata mare ce sa mai. Am vazut pozele. E o mica printesa.
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE
corbioana spune:
Anis, Andrei sta deja in fundulet, insa nu foarte bine se mai duce intr-o parte sau se sprijina inspre fata asa, dar spatele si-l tine foarte bine daca e spirjinit. Sunt tare haiosi in fundic cum se joaca cu picioarele si sosete colorate sau lucruri, jucarii, Andrei da cu palma in toate si pe noi ne bate
Offf ce-o mai fi si cu dintii astia ca si la noi maraie noaptea dar inca nu se intrevede nik.
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
emaaimee spune:
Andreea-Pe Oana a tinut-o mult mai mult pe 17 mi se parea si mie ca e un varf de ac,de atunci nu a papat mai deloc pana pe 30 cand i-au iesit amandoi,timizi ai naibii dintii si totusi cu cat scandal.A luat luna asta doar 320gr,ca in per cu dintii ioc sunculita,doar sculat din ora in ora noaptea de am fost chiauna.Si ziua la fel morfolit tzitzica la greu.L-am vazut pe Tudor la brad,ii sta tare bine lui mami cu el in bratica
anis-mutumim de felicitari,nu i-am luat in ca nimic cadou.Si pozele sunt super:cu revelionul bb,Ingrid la brad,dintisorii nu mai zic.Va doresc sa va chinuiti cat mai putin
KULTA-super familia voastra,copilasii scumpi foc,iar tu arati tare bine in rochia rosie.
Ioana-voinicut Andreiul
Oana C-cu placere,sper sa iti fie de folos info.Doamne ce a trecut timpul,e o dulce Eva de Craciun,in fundulet,de revelion.Am vazut toate pozicile.Mersic de felicitari-sper ca urmatorii dintisori sa vina mai smoothly
Dede-frumoasa fam. voastra,ca de obicei, si de sarbatori,Adi deghizat in draIar Mede blonduta vad ca papa 150ml cereale cu mar,biine si te plangeai.Oare o sa ajunga si Oana sa pape atat?
Ioana-multumim,ce creata Simina aveti la pom
Irina-bravo pt ambatz,sotul a luat azi pizza
Multumim tuturor celor care ne-au felicitat pt dintisori si pt ziua de nastere
de fetita cu fundita
Iaca poze POVESTEA MINUNII
SARBATORI FERICITE !!!
emaaimee spune:
Nu vreau sa va sperii,dar la Oana gingia era umflata inca inainte de 5 luni si cat ne-am chinuit v-am facut capul calendar.Nu va dorim
de fetita cu fundita
SARBATORI FERICITE !!!
emaaimee spune:
Letitia-multumim pt felicitari.
acusor-cu placere,bine ca Teo nu are dermatita.
Oana-super reducerile la carti.In legatura cu intoleranta la lapte:intreaba dr daca aveti voie sa folositi produse din soia,branzica(tofu)etc.Poate nu ai renuntat la alaptat inca,motivul pt care raceste fata e ca tu nu ai dezvoltat anticorpi pt raceala respectiva si nu ai cum sa ii transmiti ei acei anticorpi.Si eu racesc des si fata la fel.Asta e.
Lia-ma bucur ca Gia e bineMasina o veti repara voi!Multumim de apreciere.Sper si eu sa pape bine fata in el.Si la noi doar ce a aparut firma asta acum o luna,am asteptat reducerile,dar fiind noi pe piata nimic
Irina,Rosi,KULTA-mersi.
monical-sanatate lui Andrei
MONAI-banuiam eu ca asta era cauza comportamentului ciudat,dar nu imi vine sa cred cat a durat,mersic.In leg cu glucoza stiu si eu ca nu e bine sa fie folosita pana la 1 an.Vine mamini si o intrebam.
Rosi-multu' de aprecieri.Nu ma supar daca gresti niste litere la username.Mare lucru
ankak-nu duce dorul dintilor,mai bine sa vina fara sa va dati seama.
de fetita cu fundita
Simonaci79 spune:
Giana- eu nu pot decat sa va doresc pofta buna! Si felicitari micului papacios! Eu ii pun si lapte praf ca sa-i schimbe gustul putin (de maine voi incerca cu mai putin lapte) si cereale cu lapte de la humana. Am inteles ca e ok cu lapte numai daca e de acelasi tip cu laptele praf pe care il bea.
Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
Simonaci79 spune:
Kulta- multumim mult de tot! Si puii tai sunt tare frumuseu. Ma uitam la pozele cu Danuta la zapada si la zoo. Abia astept sa-l duc si eu pe mario la plimbare in parc si sa inteleaga si el ceva! De pupat- il pup incontinuu peste tot!!!! Din acate si noi am intrat in noul an cu putina febra, m-am plans eu pe aici, nu e mare, dar e si nu stiu de la ce! Sper sa fie de la dintisorii care nu mai apar odata!
Simonaci79 spune:
Starchi- multumesc mult dar la 80 kg numai slaba nu ma pot numi, cum mai spuneam pe aici! Despre dintisori eu stiu ca intre 6 si 8 luni incep sa apara intai cei de jos si apoi de sus dupa care apar caninii si arziu si maselele. Dar nu e nici o regula clara. parca lui Sebi al Kultei daca nu ma insel i-a aparut primul un canin! Felicitari pt cei 2 dintisori, noi inca nu avem nici unul!
emaaimee spune:
Diana-mersic,jum de an,daNu m-am suparat in leg cu curtatul,faceam si noi glumitze virtuale.Ca tot copii nostii vor alege pana la urmaNu noi pt eiDar nu ma supar daca imi zici ce sa fac pt par de vis
starchi-scump Matei bagat in soseta pt Santa
anis-mersic de urare;si eu tot asa simt cum se strang oasele bazinului,ma cam doare.Eu zic ca a luat super in greutate Ingrid cea cu freza carliontzata
Ioana-si voua multu' de urare.
Simona-pai e scump Mario grasunel cu cutisoare.Daca era mai suplu ca Oana sigur vroiai mai plinutz
Dede-somn pana dimineata.Ii dai seara cerealele?Mersic de aprecieri si tie.
Vali-sanatate multa,bine ca te mai ajuta si mama totusi.
Anda-doarme nu gluma baiatul,creste.
Kasi-si eu cred ca un scaun bb e f imp.Se invata bb sa stea la masa cu familia,ceea ce e un lucru bun,ar trebui sa ii faca pofta de mancare cei mari si sa nu faca mofturi.
Laura-ce scumpi sunt Rares si Bianca!
de fetita cu fundita