freak show - editzia de anul nou

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Te-ai gindit mult nenicule?
Chiar ca-ti lipseste o doaga,daca nu mai multeeeeee.....

BRENDA
"Lumea nu-i decit un Nicaieri universal.De aceea n-ai unde sa te duci niciodata."(Cioran)
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica spune:

Acum merg sa caut papaya. Mi-ai facut pofta de caviar, Narancio!!!!!!!! Ha Ha

Otilia 24 sapt si Robert (24.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

pai mai exotic caaaa caviaru de papaya, ce vrei ?

incearca asta la o petrecere ceva, ia cuburi de gheatza si macina-le la mixer, fa un cuib asa de fulgi de ghatza si taia papaya pe mijloc si scoate cu lingura caviaru si pune-l acolo si trinteste-l pe masa la vedere hahahahahaha multzi vad putzin cunosc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica spune:

Buna idee! Multam de sugestie.
Sunt foarte receptiva la idei traznite.
Si iti dai seama cum m-as amuza pe seama celor care ar lauda "caviaru' "

Sa mori de ras, nu alta!!!

Otilia 24 sapt si Robert (24.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

La multi ani!

M-am tinut departe anul trecut de freak show, dar anu' asta nu poci neam.. Narancea, iubire neconditionata si in 2006!

Mergi la inceput

auliuuuuuuuuu......... sa ma dai pe spate nu alta...

numa sa ai grija cu mine, ca eu nu sunt Kosher, sunt cam spurcat ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Mey,nene Narancea....spurcat cum spui ca esti ai avut matale suflet sa dai bietului om samburi de papaya in loc de icre negre?Ce ai avut,bre,cu bietul om?Ti-a calcat pe bataturi?
Hai ca asta a fost cum a fost,dar ce spui ca la gradinita copiii au facut o excursie,vara,sa vada frumusetile patriei si ,oprind pe o pasune,copilasii au gasit cacareze de oaie pe care le-au servit ca bombonele...
Bey,nene,da' ala ce a avut cu petarda aia de si-a varat-o in gura?Vorba cuiva de p-aici:cred ca i se facuse de o reparatie moca in gura si nu stia cum...
Si mai am o chestie cu matale,neicusorule:buey,sa n-o halesti pe Brenda-mitranca ii spui matale- si sa n-o servesti lu'Darael,ca io nu mai am pe cine suna la telefon p-orma si nu mai am cu cine rade,ai auzit?
Oameni buni,in speranta ca Darael o sa isi revina in simtiri si va reveni in gashca DC...va doresc numai bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

hahahahahahaha anica anica da la noi a aratat la tv ca au scos copiii de la gradinitza la padure si aia au gasit niste pliculetze cu amfetamina ceva pe jos in padure si au halit-o si i-au dus pe totzi la spital.

tu esti a mai timisoareanca dintre noi, este ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

quote:
Originally posted by Ana68

Mey,nene Narancea....spurcat cum spui ca esti ai avut matale suflet sa dai bietului om samburi de papaya in loc de icre negre?Ce ai avut,bre,cu bietul om?Ti-a calcat pe bataturi?
Hai ca asta a fost cum a fost,dar ce spui ca la gradinita copiii au facut o excursie,vara,sa vada frumusetile patriei si ,oprind pe o pasune,copilasii au gasit cacareze de oaie pe care le-au servit ca bombonele...
Bey,nene,da' ala ce a avut cu petarda aia de si-a varat-o in gura?Vorba cuiva de p-aici:cred ca i se facuse de o reparatie moca in gura si nu stia cum...
Si mai am o chestie cu matale,neicusorule:buey,sa n-o halesti pe Brenda-mitranca ii spui matale- si sa n-o servesti lu'Darael,ca io nu mai am pe cine suna la telefon p-orma si nu mai am cu cine rade,ai auzit?
Oameni buni,in speranta ca Darael o sa isi revina in simtiri si va reveni in gashca DC...va doresc numai bine!

Pai poate vrea sa plec si io,nu-i mai place di mineeeeee.......

BRENDA
"Lumea nu-i decit un Nicaieri universal.De aceea n-ai unde sa te duci niciodata."(Cioran)
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Narancea,maestre, ai dreptate:io mi-s a' mai timisoreanca

dintre toti...

De unde atat timisoreala,nene,ca io mi-s a' nascuta si crescuta la

mal de Mare Neagra,constanteanca sadea...?!?!?!

Sti?!Pe unii ii duce valul vietii...Io am ajuns calare pe un

tzunami in Timisoara asta si zau ca singurul

lucru dupa care imi pare rau e faptul ca nu am putu muta

si marea si plaja aici,in vest...

PS.Brenda,ai postat olecuta mai devreme ca mine...si nu am vaz't la timp replica ta....Pai atat ii tre' lu' nenicu' Narancea,ca nu mai vorbesc cu el in veci si il "reneg" ca fiind cel mai simpatic neicusor de prin DC si nu ma mai pupicesc virtual cu el never again...

Mergi la inceput