freak show - editzia de anul nou

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Cred c-o fost muci de beat...

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by Lauraa

Cred c-o fost muci de beat...

Mama de Lara Celine

Acum e muci si fara ...
Fereasca D-zeu! dar se pare ca are dreptate Yank in semnatura lui.

Zuzilici cu-n pitic
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by narancea

neatza !

ahhhhhhhhhh ce bine e iar la serviciu !!!!! ce bine e la treaba ! la munca !

Nici daca eram sado-maso sau in coma si tot n-as fi putut sa scriu ce-ai scris tu.
Esti tare nene, daca-ti place asa de mult la munci ... ori ai tu motivele tale sa-ti placa pe-acolo?

Zuzilici cu-n pitic

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by yank

quote:
Originally posted by Zuzilici

quote:
Originally posted by yank

Primele sint gratis,dupa aia va exploatez

Din pacate,mama prostilor e mereu gravida...

Exista si optiunea de "rain-check" pentru gratuitele alea?

Zuzilici cu-n pitic

Negative Le dau pe sub mana,fac favoritisme,primesc mita.....perfect romaneste

Din pacate,mama prostilor e mereu gravida...

Romanule!
Nici macar una asa de pofta nu vrei sa-mi dai? Sau astepti nominalizarile lui Narancea?

Zuzilici cu-n pitic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

neatza ! zi de iarna

azi in zori pe autostrada scandal mare in familie hahahahaha o pereche s-au certat toata noaptea, apoi in zori s-au suit fiecare in masina lui si s-au reintilnit pe autostrada unde au inceput sa intre unul in altul, pina au cazut in santz ! hahahaha si au blocat autostrada si asta pe zapada si ceatza, numai ei nu lipseau hahahahaha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ENYA spune:

LA MULTI ANI, dragilor !

Un an pricopsit va doresc

Amalia si Vladi (5 ani si 6 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica spune:

La multi ani gasca vesela!

Otilia 24 sapt si Robert (24.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by narancea

neatza ! zi de iarna

azi in zori pe autostrada scandal mare in familie hahahahaha o pereche s-au certat toata noaptea, apoi in zori s-au suit fiecare in masina lui si s-au reintilnit pe autostrada unde au inceput sa intre unul in altul, pina au cazut in santz ! hahahaha si au blocat autostrada si asta pe zapada si ceatza, numai ei nu lipseau hahahahaha

ma asteptam sa ne spui ca s-a terminat cu kiss & make-up

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

'Neataaaaaaaaaaaaa
Da' Balanica unde eeeeee??????

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.icq.com/img/friendship/static/card_16961_rs.swf" target="_blank">LA MULTI ANI!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

am inventat ceva ! caviar vegetal ! hahahahaha

de obicei daca umblu mult prin ukraina, russia sau iran, ma intorc acasa cu caviar, nu imi place dar il primesc de pe acolo si am tot timpul in frigider. Mie nu imi place de fel, scirbosenie mai mare nu am pomenit, si de asta il impart si eu mai departe.
Si a venit careva la mine in vizita, si era obisnuit sa tot primeasca caviar, il intreb ce ar vrea si el repede, mai ai caviar ? na zic sa ma uit in frigero, ma duc si in bucatarie imi vine ideea . era un papaya taiat pe masa, ma uit la simburi, de marimea la caviar dar gri inchis, nu rosu la culoare, insa sleiosi si se tzin lipitzi asa, seamana mult cu caviar. Si prajesc repede niste feliutze de baghete, un pic de maioneza si o frunzulitza de patrinjel hahahahaha la mare arta si trintesc bobitzele de papaya.
De la maioneza aia nici nu se simtzea ca nu miros a peste hahahahaha si i le pun lu ala pe masa hahahaha el se uita zice de care e asta ? zic de al mai bun : merluka ! asta mi-a venit in cap , zic e din insula novaia zemlea hahahahaha roade ala la ele, zice sunt cam tari ! eu zic pai sunt proaspete nu la conserva, am primit un borcanel fresh ! ala zice , naaaaaaa merge bune bune, eu zic ce merge ca sunt cele mai bune ! si nu au colesterol ! marfa de marfa nene

Mergi la inceput