Bebelusi de mai-iunie 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Neata, mey, in anul nou! Trezirea, ce faceti acolo? Marmotati inca la ora asta? Pai va lasa bebelacii? Ca a mea la 8.33 a inceput sa gangureasca, semn ca era treaza de ceva vreme.
La noi noaptea a trecut cu bine, Mogaldea nu s-a speriat de artificii, am trezit-o eu preventiv, s-a uitat interesata o vreme, pe urma s-a plictisit. Asa ca dupa ce mi-a rupt mainile vreo 10 minute cat am tinut-o in brate, i-am pasat-o lui tac'su care a dus-o frumusel in pat. Iar eu pe la 1 si un pic am urmat-o ca nu mai puteam rezista. Daca nu era tambalaul de la miezul noptii nici nu-mi dadeam seama ca a fost Revelionul. Nici la tembelizor nu m-am uitat ca nu am avut chef. AM belit ochii pe aici, la diverse subiecte ca dupa ce ma intorc la munca nu cred ca o sa mai am timp.
Hai, va astept cu povestiri palpitante, nu ca a mea!

P.S. Gabitzam - te rog, schimba-mi si mie in listuta pozele dupa cum urmeaza:
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006

AM pus cu spatii ca altfel se vedea ca mai jos. Sper ca e bine?! Ma chinui ingrozitor, o ia aiurea

Ioana cu Ana (22.06.2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Gabitza, nu stiu ce sa-i mai fac, asta e maximul ce am putut obtine. Spune-mi daca trebuie sa sciu altfel ca sa modifici in listuta si scuze ca neuronul vad ca nu s-a trezit nici in 2006. Si ar fi cazul ca incepe un an greeeeeeeeeeeeu...

Ioana cu Ana (22.06.2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi in 2006 sa fie un an cat mai bun si sa va aduca tot ce v-ati dorit.

Marilena mamic de Marut mic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

La multi ani! Sa avem un an 2006 cu sanatate, belsug si bucurii!

Ei, cum ati petrecut? Noi am petrecut tare misto, am mancat, am baut, ne-am pozat si la momentul zero Eric era in extaz cand vedea artificiile, iar putoarea de fi-miu dormea dus! Aproape ca mi-a parut rau ca n-a vazut si el artificiile, bai frate dar sa pocneasca in halul ala si tu sa dormi netulburat???
Andreea si Loreen si eu ma simt umflata, si chiar sunt nu e doar o impresie. Am mancat zilele astea cat n-am mancat in luni de zile. Dar ce embargou, ca noi azi iar ne reunim de data asta la noi, in jurul unei ditamai oale de ciorba de potroace. Ca in zilele bune Dar de saptamana viitoare, hai 15 ian, regim de austeritate si dezintoxicare: legume, fructe si lactate slabe. Nu mai vreau sa vad carne de porc pentru tot restul anului.
Loreen sa stii ca nu o data mi se spune faza cu fetita. Iar pediatra noastra mereu zicce ca e fetita si o corecteaza asistenta, care il stie dupa nume. Eu care nu eram blocata pe hainute albastre m-am dat pe brazda si am inceput sa imbrac copilul corespunzator ca ma intrebau toti cand ii pun cercei Eu: la majorat, isi pune SINGUR!
Hai ca va las sa va reveniti dupa bairam si ma duc sa hranesc una bucata copil care misuna si n-are el habar ca parintii lui s-au culcat la ora 4

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Neatza si de la noi si La multi ani!

Cum ati petrecut?

Noi anul asta l-am facut la prietenii nostri romani si a fost tare fain. La 12 noaptea am iesit afara sa punem artificiile noastre in zapada si am fost surprinsi sa vedem un foc de artificii pe cer superb de la alti danezi care se pregatisera mai intens decat noi... Copii nostri au fost cat se poate de cuminti, mai ales Alex care a stat si s-a jucat si la 12 noaptea a adormit. Si asa a stat pana la ora 4 cand am plecat spre casa... Noi eram franti de oboseala dar era parca era fresh si ajungand acasa n-a mai reusit sa adoarma... Off!

Ma duc sa ma bag in pat ca piticul meu a adormit!

Andutzy, esti in lista.

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

LA MULTI ANI!

Cum v-ati distrat? Vad ca nu sunt singura care face alergie cand aude de carne de porc si alte mancaruri grase. Eu o sa astept pina pe 15 ian si apoi gata. Regim sever ca nu se mai poate frate altfel. Si asa sunt cat balena .
Noi ne-am distrat foarte bine si ne-am luptat cu o sticla de sampanie si niste bere. Ne-am uitat la tv si pe la 1,30 am cazut lati.
Nu stiu cum se face dar in vacarmul care a fost la 12 noaptea copilul dormea dus. Astia parca innebunisera cu petardele lor. Cainele saracul nu stia unde sa se mai bage de frica iar copilul mucles. Nici macar nu s-a intors de pe-o parte pe alta. Asa somn....
Acum atat mi-e de greata ca nu vreau decat ceva acru si cafea multa.

Simona deDragos
http://photos.yahoo.com/filipas_simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

La Multi Ani, mamici, tatici si pitici!

Dupa ce toata ziua de ieri am fost pe drumuri, facand vizite, mancand pe la parinti, urand si impartind felicitari, am ajuns la ap. nostru caldut. Azi noi doi suntem inca ametiti de somn, iar Ema intr-o forma de zile mari, ca de obicei. Abia am spalat pe rand maldarul de vase stranse noaptea de revelion. Am gatit, ca ce altceva era sa facem? Am baut vin, ne-am pozat cu albinuta (care tinea loc de Ema care dormea dusa) si ne-am uitat la DvD-uri inchiriate (Bewitched, Shall we dance, Mother-in -Law). Merci, Lucas pt idee.;) Pe la 23:30 ne-am hotarat spontan sa iesim afara la miezul noptii. Auzisem larma afara. Erau vecinii care si ei petreceau acasa cu copilul. Da' credeti ca am putut? Numa' 10 min am fi stat, dar Ema s-a trezit chiar cand dadeam sa iesim. Nu din cauza zgomotelor infernale ale BOMBELOR (ca altfel nu le pot numi) ci a paharelor pe care le varam noi in rucsacel ca sa bem sampania afara, cu vecinii. Am intrat la ea, am mangaiat copilul pe cap, mi-a apucat mana strans si s-a culcat pe ea..si am stat asa de era sa ratez sarutul cu sotul de la miezul noptii. Si ma simteam asa de bine ca avea sa ma prinda miezul noptii legata de bebelusul meu...Dar a adormit si am iesit incet desi tare imi venea sa o iau din patut si sa ii spun:"La multi ani,minunea mea!". Asa ca am luat albinuta in brate in loc de Ema si 3...2...1...Gata, s-a terminat si asta. Ne-am mai uitat la un film, apoi nani. Da' a fost tare bine acasa. Primul nostru revelion...

Loreen, de acord cu tine. Astia nu-s zdraveni la cap. Parca eram in razboi. Si dupa cateva ore de zgomote infernale, fum si sperieteuri, cand totul parea sa se fi linistit, se mai trezea un betiv pierdut pe strazill mizerabile sa arunce ultima petarda, ca deh, n-o fi dat banii degeaba. Si iar tresaream. Groooaznic. Nu stiu ce placere pot gasi in asta.

Stiu ca v-am mai spus si ieri, dar repet pt ca merita. Am descoperit Itsy-Bitsy FM. 99,3, precventa pt copii. Detalii aici: http://www.adplayers.ro/?id=3&news=780

Adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

LA MULTI ANI FETELE MELE DRAGI! lA MULTI ANI BEBICI SCUMPI SI IUBITI!!!!
NOi am petrecut rev-ul fara puiul nostru din pacate, am fost la botezul lui Tudor, baietelul nasilor lui Dragos. Toaote bune si frumoase, dar la 12 imi venea sa urlu de dorul lui Dragoselu, am sunat de vreo 5 ori acasa, desi am stat in vizita doar pana la 2.30....Dra gos a fost cuminte, a dormit fara sa auda bombele, e adevarat, ii daduseam si niste Calma Baby seara la culcare, sa fiu sigura ca doarme dus.Stiti Calma Baby? E un siropel din plante care ajuta copilul sa doarma cand este mai agitat: colici, dintisori, etc. La 3 insa cand am vrut sa dorm si eu, ca tati era la televizor, Dragos a inceput show-ul, de parca a vrut sa ma pedepseasca ca nu am stat langa el. La 4 a vrut papa, la 6 a vrut cu noi in pat, la 7.30 amortise pe o parte si nu se mai putea ridica, la 8.30 il dureau dintii si l-am dat cu Dentinox....ce mai....DISTRACTIE!!!!
Ultima zi a anului a adus un mare progres puiului meu. Pentru prima oara in 7 luni s-a rasucit si a adormit pe o parte, in conditiile in care de cand s-a nascut pana acum nu a vrut sa doarma decat pe o parte, cu capul spre stanga, asta turtindu-i destul de inestetica capul.
BUcuria mare este ca partea pe care doarmea este partea mai bombata si poate asta il va ajuta sa mai indrepte putin diferenta intre stanga si dreapta.,...
Cam atat deocamdata de la noi, si asa v-am facut capul mare....
Va pupam!

Andutzy si Dragoselu
poze cu familia noastra:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andra_teodoru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Feteleeeee, si inca ceva, mai, eu nu am 65, am 56 kg acum. Aveam 65 la sfarsitul sarcinii.....Nu sunt eu silfida, dar nici de 65 kg. La inaltimea mea cu 65 kg m-as rostogoli!!!

Andutzy si Dragoselu
poze cu familia noastra:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andra_teodoru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Pai Andutzy, da-mi datele tale dupa ce ai nascut si cat ai acum... Ca asa este facut tabelul, mai...

Uitati aici niste poze de la Revelion!

REVELION 2006, DK

si artificiile... aici este filmulet... Asteptati pana se incarca! http://media.putfile.com/ARTIFICII-LA-GREU

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput