Bebelusi de mai-iunie 2005 (44)
Raspunsuri - Pagina 2

ioanailincam spune:
Lucas, ca bine zici! Si noi tot pe aici pe net, facem cu schimbul eu si barbatul.
Dar de altfel ma trece (ca sa nu zic altfel) un somn de m-as culca acum! Dar asa ceva e imposibil pentru ca in fiecare minut pocneste cate ceva, iar la 12 va fi apogeul. Asa ca trag de ochi si nu cred ca ma prinde ora 1, cum ma laudam. Am uitat sa precizez ca am mai luat la bord o cescuta de vin fiert, cred ca de acolo mi se trage.
Asa ca acum chiar va urez toate cele bune in noul an si La Multi Ani!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

andreeaatan spune:
LA MULTI ANI, MAI FETELOR, CA FARA VOI AR FI FOST MULT, MULT MAI GREU ANUL ASTA!!!! La multi ani COPILASILOR, unul mai frumos decat celalalt, TATICILOR, sa stea zdravan pe pozitii si sa ne tina spatele in continuare. La mai multi bani (care nu-s niciodata destui) si joburi/afaceri profitabile. Un an cu mai putine kg si celulita. Un an nou cu mai putine certuri cu socrii/soacre/cumnati/cumnate/nasi/nase
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

monu spune:
LA MULTI ANI MAMICI / BEBICI/ TATICI!!!!!!!!!!! SA FITI SANATOSI SI VOIOSI, SA IUBITI SI SA FITI IUBITI, SA AVETI BANI SI JUCARII, IAR BB-II IN MOD SPECIAL SA FIE SMECHERI CA-I MAI BUNA DECAT TOATE!! :)))))))
VA PUPAM DULCE PE TOTI SI VA DORIM UN AN NOU FERICIT SI PLIN DE BUCURII ALATURI DE CEI DRAGI SA NE AUZIM CU BINE IN 2006!!!!!
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

elisor spune:
LA MULTI ANI! SANATATE SI MULTE IMPLINIRI IN NOUL AN!
SA FIM IMPREUNA MEREU!
Eli, Bianca & Andreas

gabitzam spune:
LA MULTI AAAANNNNIIII!
Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

ioanailincam spune:
LA MULTI ANI 2006
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

andreeaatan spune:
Eu sunt prima anul asta care va zic: mey, ce noapte interesanta a fost asta, copilul speriat de petarde, chef pe muzica rock pana la 7 dimineata sub noi... M-am saturat de sarbatorile astea care inseamna ca mananci ca disperatu' si apoi dormi, ca de, ce sa mai faci cu burtoiul plin...Gata, de la anul schimbam modificarea...Inca nu stiu cum, dar schimbam...
Si LA MULTI ANI pentru NARDI GABRIEL!
Am facut febra musculara la degete de la scris sms-uri. Asta e PR e munca nu gluma...
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Stefania Nicolae spune:
La Multi Ani!
Cu sanatate sa aveti bucuri nenumarate!
Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez

loreen spune:
Buna dimineata si LA MULTI ANI...
Dormiti asa-i...?!
Vai si eu ce-as mai dormi dar trebuie sa ma duc sa-mi iau gradinita acasa...
Aseara era cat pe ce sa venim fain frumos acasa ca asta mica s-a pus pe un plans dupa mine cu jale rau.M-a sunat Bianca pe la 10 sa-mi spuna ca Delia plange de la 9 si nu se linisteste deloc...Am plecat de la reveion,am adormit copilul si hai inapoi...si la 5 dimineata am ajuns acasa...La doispe Constanta parca era in plin bombardament...zici ca-s tampiti bai frate...
Am mancat pana am simtit ca face poc si gata...am intrat de azi la embargou total...
Incerc sa beau o cafea si apoi ssa plec dupa fete...
Primul Craciunla 8 luni
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"