Bebelusi de mai-iunie 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

fetelor

LA MULTI ANI Maria Cristina, Catalin si Bianca. Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi.

Babygirl - Multumim frumos pentru adresa . Dragos e super incantat ( si nu numai el). Sta cu gura cascata si nu misca-n front.Ce mai...sper sa-l si tina mult
Astazi a papat dimineata un mar cu 2 biscuiti si 2 danonino.Pe la 11 a baut 100ml suc mandarine. La pranz 230 ml lapte. La ora 17 cateva lingurite legume pasate, smantana, branzica si putin iaurtel iar la culcare 230 ml lapte. Am uitat si cele 150 ml lapte pe care il bea pe la 5-6 dimineata. Printre mese bea ceai cam 150-200 ml/zi.
Eu am un fix cu calciul asa ca noi avem zilnic in meniu iaurt sau branzica si mai nou smantana.
Maine dimineata o sa-i fac branzica cu suc de portocale sau mandarine ( e un deliciu sa stii )iar la 5 ficatel de pui cu piure de cartofi.Sper sa si manance.

Simona deDragos Octavian
http://photos.yahoo.com/filipas_simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Mai acuma si voi, i-o dau reteta dar nu e musai sa le si faceti... Puteti sa le scrieti la cataistif si cand oti fi niste slabute sa va mai clatiti papilele... asa ca ia la slabit cu voi, se poate! I-o plec acusi la sala... hai o seara buna... si ne auzim mai tarziu!



Beatrice, mami de Alex pifos



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Reteta tort de mere
2kg mere se decojesc si se scot samburii, se pun intr-o cratita, in prealabil unsa cu ulei si se pune si putin zahar deasupra (daca merele sunt dulci nu mai este nevoie). Se pun la cuptor la foc domol pana se moaie, vedeti sa nu se faca maronii, pentru ca ele se mai coc si cu compozitia. Blatul eu il fac din 4 oua, o cana de zahar, 4 linguri ulei, o cana faina, mirodenii (zahar vanilat, portocala sau lamaie), praf de copt.
Se separa alusurile de galbenusuri. Se bat albusurile bine cu zaharul, apoi se adauga pe rand galenusurile, mestecand usor, apoi uleiul, apoi faina. Repet trebuie mestecate usor, ca blatul sa fie pufos. La final se adauga praful de copt stins cu otet, se amesteca usor si se pune peste mere. Merele nu trebuie sa fie fierbinti, ci caldutze si se tine la cuptor, cam 1 ora, asta in functie de fiecare cuptor. Eu testez daca este gata cu un pai (obicei de la bunica).
Inainte de adauga compozitia, pudrez merele cu scortisoara, nu cu multa, sa nu fie iuti.
Cand este gata se lasa sa se raceasca bine, eu facandu-l mai mult seara il las pana a 2-a zi, apoi se rastoarna pe un platou. Mie imi place sa-l las neornat ca se vad merele frumos.
Pofta buna!
Reteta de tort de mere o stiu pe de rost, dar pt cel cu crema de zahar ars si pandispan trebuie sa caut cantitatile care se pun la crema. Pandispanul il fac ca la tortul de mere, doar ca pun 6 oua, o cana zahar, 6 lg ulei, o cana faina, mirodenii si praf de copt.

Voi cauta reteta cu crema de zahar ars si pandispan
Mai revin cu amanunte.

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Iar am uitat ceva...roza, v-am zis eu
M-au sunat de la servici sa le duc certificatul de nastere al copilului ca de restul se ocupa ei iar banii o sa-i vireze Directia Muncii in contul bancar ( pe cardul de salariu ) sau prin mandat postal.

Simona de Dragos Octavian
http://photos.yahoo.com/filipas_simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Eu nu-i dau ceai deloc, pur si simplu nu M-AM GANDIT, ca noi bem ceai, in general, cand suntem raciti, ii dau apa dupa fiecare masa cu lingurita (solida), vad ca voi le dati ceai, e rau ca nu i-am dat?

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65505" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2005 (45)

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput