Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-97
Raspunsuri - Pagina 8
Tabitha spune:
ingeras dragalas: sa inteleg ca te-ai monitorizat si luna asta? Incerci iar ISA? Oricum, rezultatele tale sunt super... 

M-am gandit si eu sa folosesc teste de ovulatie, dar nu stiu cat costa, care sunt cele mai bune etc. Imi dati voi niste idei? Merci.
Kariris spune:
Thabi, eu folosesc "Dr. Sigur" - teste de ovulatie. Le cumpar de la "HelpNet" cu aproape 100.000 lei vechi (10 RON) si sunt 3 teste intr-o cutie. Mi se par si bune si convenabile ca pret.
asi spune:
Lachi succes la lasatul de fumat!
Si eu m-am lasat acum 3 ani jumate dar anul trecut am cam tras.Anul asta nici nu imi mai pasa ce fac ca nu e program de bebe.E program de placere
.
Cu lasatul de fumat cel mai grea e prima saptamana.
Familia mea
Razvan
ingeras26a spune:
Tabi, si eu la fel, tot "Dr. Sigur".
E mult spus monitorizat, am fost azi la eco, dar atat. Nu mi-am luat nici temp, nici nimic.
Nu mai fac ISA, pt ca dupa parerea mea impactul emotional este mult prea accentuat, desi sansele sunt oarecum egale ca si pe cale naturala. Prefer sa fac ceva ce-mi face si placere...si in plus nici nu am banutzi luna asta, asa ca...om trai si'om vedea!
Pupicei, Ingeras
Amely spune:
Wow, bravo Ingeras, stai supeeer bine!
Da-i bataie cu
ca presimt eu ca luna asta se lasa cu bebita!
Marrinuche
, va invidiez pe voi brasovenii pentru 

aici in capitala e o ploaie mohorata care nu se mai opreste, zici ca are contract cu noi afurisita...
Bubu, ce aveti mai cu ceaiul de napraznic de va face
ca
mie mi se pare aproape insipid, pe bune, nu e deloc scarbos...
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
catty spune:
INGERAS dragalas, vad eu ca tu taci si le faci. Faine rezultate ai. Hai treceti la treaba ca poate inceputul de an se lasa cu bebe. Multam ca te gandesti la mine.
BUBULINA nici mie nu imi plac ceaiurile. Beau ffffffff rar si de obicei din alea din fructe de padure ca sunt mai acrisoare, dar in rest nu suport altceva.
AMELY, mie inainte ploaia imi crea o stare ca in poeziile lui Bacovia, dar de cateva luni sunt imuna la sentimente triste, si acum ploaia imi provoaca numai somnolenta.
catalina
marrina spune:
quote:
Originally posted by catty
Sa va intreb ceva: stiu ca ampicilina nu afecteaza o eventuala sarcina, dar amoxicilina? Si de asta mi-e frica pt ca am luat 8 zile amoxicilina, si era tocmai in perioada premergatoare evulatiei.
Din cate stiu eu amoxicilina e mai sigura decat ampicilina in sarcina. Despre metronidazol stiu ca se evita in primele trei luni.
asi spune:
Ingerasule din pacate sansele de reusita la inseminare sunt mai mici decat pe cale naturale.Prin inseminare sandele sunt 15-20% iar natural 25%.Asta la persoanele care nu au probleme(trompe infundate,sperma de buna calitate,glera permeabila pentru
etc)
Familia mea
Razvan
marrina spune:
quote:
Originally posted by Tabitha
[M-am gandit si eu sa folosesc teste de ovulatie, dar nu stiu cat costa, care sunt cele mai bune etc. Imi dati voi niste idei? Merci.
Eu am gasit teste de ovulatie Dr. Sigur cu 88.000 ROL 3 buc.
catty spune:
MARRINA multumesc mult de raspuns. Eu am gasit numai ce medicamente nu se recomanda in ultimele 3 luni de sarcina, nu si in primele 3 luni. Acum m-am mai linistit.
Fetelor, eu ma pregatesc sa plec acasa.
Sa aveti o seara buna. Spor la treaba celor ce au de prestat in seara asta.
catalina