Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-97
Raspunsuri - Pagina 7

catty spune:
MADANA, ba bucur din suflet ca ai petrecut asa de bine de Revelion si ca te-ai intors cu forte proaspete.
MARRINA am luat ce mi-a spus doctorita adica amoxicilina si metronidazol.
BUBULINA SI LACHI cat ma vad pe mine in faza cu fumatul. De baut nu beau nici eu si nici sotul meu. Destul de rar cand ma duc la mama mai iau o gura de bere din paharul ei, in rest la noi in casa bautura sta si asteapta sa fie consumata si asteapta mult si bine. De Revelion de exemplu am baut 3 guri de sampanie si atat, in rest numai cola sau pepsi, care bineinteles au si astea cofeina.
Oricum am spus ca ma las de fumat din momentul in care o sa vad testul pozitiv. Pana atunci incerc sa le raresc, dar este cam greu mai ales cu munca mea stresanta.
Pana atunci stau si ma cultivez, citesc pe net tot ce scrie despre sarcina si bebei si incerc sa invat cat mai multe.
OANABB cum a fost cu analizele? Sper ca nu este nimic grav.
catalina

Amely spune:
Tabitha, parerea mea este ca ai ovulat in ziua 13. E prima luna in care iti masori TB? Ca era interesant de stiut cum ovulezi de obicei. Bafta multa!
Eu sunt la fel de vesela ca vremea de afara, poate si pentru ca n-a mai aparut nici o graviduta cam de multisor pe la endometre...
Lachi, bafta cu lasatul de fumat. Nu-i lucru usor, eu ma rog de barbata-miu de vreo doi ani sa se lase si ma tot amageste. Acum cica se lasa cand o veni "ala mic", deci am inca un motiv in plus sa-mi doresc bebe
Bubu, bafta si tie cu tratamentul, sa se lase cu okisori!
Pup pe toate.
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Kariris spune:
Catty si prin studiile tale despre sarcina si bebei, nu ai citit cat de mult dauneaza fumatul la fertilitate? Este una din cauzele majore pentru care femile nu raman usor insarcinate...nu vreau sa-ti dau mai multe detalii pentru ca sunt sigura ca le stii si tu sau le poti afla usor. Eu chiar va trebui sa le las. Fumez de 20 de ani.

Tabitha spune:
Amely draga, este a 3 luna cand imi iau temperatura iar in prima luna am ovulat in ziua 12, in luna a doua nu se stie, deoarece diferentele de la o zi la alta au fost de doar 0,1 grade, asa ca nu-mi pot da seama (dar aveam foliculi mari; stiu asta deoarece am fost la ecografie si am facut si stimulare). Sper ca luna asta sa fi avut ovulatia in ziua 13, pentru ca atunci am prestat si am prestat si cu o zi inainte. Acum, totul este ca din azoospermia sotului sa fi iesit vreun ratacit. Cine stie? Noi tot speram. Multumesc de parere.

marrina spune:
Lachione Exact pe bubulici vroiam sa ti-o dau de exemplu cu BU+Mastodynon. Si ea chiar era pe faza sa-ti raspunda . Eu n-am gasit nimic despre interactiunea dintre plantele astea (Vitex cu BU) dar probabil pentru ca nu prea e folosita in vest BU. Dar cred ca Livia le-a studiat mai amanuntit si am citit si eu ca le recomanda impreuna.
Napraznic eu am baut vreo 5 luni, infuzie combinata, cum scrie Livia ca se prepara. O lasam dimineata la macerat (tu faci decoct?)si seara o strecuram, o fierbeam in alta apa si o lasam la racit. Le amestecam numai dimineata, ca sa fie racite. Asa m-am gandit eu ca-i mai bine.
Vitamina E iau din iulie de 100UI, 2/zi, din ziua 5 pana in ziua 19 (asa recomanda Livia). E vitamina fertilitatii.
Despre fumat: n-am facut-o niciodata si n-am de gand dar consortul meu, desi s-a lasat o data cand iesise mai prost spermograma, s-a apucat din nou. Si tocmai a promis ca se lasa din nou. Sper sa-l tina si pe el si sper din suflet sa reusiti si voi. Cred ca-i foarte important.
Iar cafeaua impreuna cu bauturile cu cofeina daca nu depaseste o cana pe zi nu-i nici o problema. Sunt sigura ca asa nu-i greu. Doua jumatati de cana pe zi, daca obisnuiati sa beti doua, e perfect. Sigur vom reusi!
Iar vinul nu-i contraindicat cate un paharel desi eu nici pe ala nu-l beau, ca nu-mi place .
catty Sunt sigura ca ai luat ce ti-a zis doctorul dar probabil va trebui sa iei altceva in continuare. Ca sa se dezumfle.
Amely La Brasov vremea e vesela de tot si e...zapada. Asa ca la fel de vesela sa fii si tu. Ai uitat cum suna clopoteii?

catty spune:
MARRINA mie medicul mi-a spus sa iau 20 de zile vitamina e, dar nu mi-a precizat exact din ce zi anume sa incep. Asa ca in noiembrie am inceput la vreo 6 zile de la cm, iar in decembrie chiar din ziua in care mi-a venit. Cred ca important este sa o luam nu neaparat zilele in care trebuie inceputa folia.
Sper ca maine sa imi dea noul medic o speranta si sa nu fie vorba de o interventie chirurgicala. Oricum si daca trebuie sa ma taie sunt in dubii pt ca a trecut ovulatia si nu stiu daca am ramas graviduta sau nu, asa ca este riscant si nu imi place sa imi asum asemenea riscuri.
Sa va intreb ceva: stiu ca ampicilina nu afecteaza o eventuala sarcina, dar amoxicilina? Si de asta mi-e frica pt ca am luat 8 zile amoxicilina, si era tocmai in perioada premergatoare evulatiei.
AMELY, te-am rugat si ieri sa pleci de langa butoiul ala o data. Tu chiar vrei sa vin pana la Bucuresti sa iti dau o bataita? Fruntea sus, este un an nou care aduce cu el sperante noi.
catalina

catty spune:
LACHI stiu ca fumatul este una dintre cauzele de infertilitate, dar dupa spusele medicului mei cel mai mare nr de femei care nu pot procrea atat de usor au o problema comuna, si anume micozele vaginale sau orice infectie marunta care este mai greu de depistat. El este de parere ca fumatul nu este in sine o cauza de infertilitate, si ca nicotina afecteaza mai mult fatul decat mama si puterea ei de a ramane graviduta.
Uite mama a ramas insarcinata cu mine desi fuma, a fumat pe toata durata sarcinii, sora mea a venit la 6 ani dupa mine pt ca mama avea probleme de sanatate, dar nu ginecologice si era riscant pt ea sa duca o sarcina la capat. S-a incapatanat insa, si-a vazut visul cu ochii, si anume acela de a avea 2 copii, nu a spus nimanui ca asteapta un bebe pana in luna 4, a continuat sa se poarte normal sa fumeze si sa faca tot ceea ce ii intrase in tabiet pt a nu da de banuit.
Pana la urma sa stii ca am ajuns sa cred ca nici fumatul, nici eventualele infectii si nici alte cauze nu afecteaza potentialul nostru de a avea un bebe. Asta este vointe Celui de Sus. Cred asta pt ca sunt de parere ca "ce ti-e scris in frunte ti-e pus", si oricat de mult ai incerca, daca nu ti-e scris sa ai un copil al tau, sange din sangele tau, nu il vei avea niciodata.
catalina

Kariris spune:
Nu, Marrina, tot macerat fac si eu dar m-am tampit de tot! nu stiu de ce am zis decoct! Eu las de seara pana dimineata la macerat, apoi strecor, arunc planta care a stat la macerat, pastrez lichidul si separat fac o infuzie din alta portie de planta pe care o strecor si amestec lichidele. Deci nu fac infuzia dimineata din aceeasi planta care a stat la macerat.

bubulina1 spune:
Si eu m-am luat dupa lachi fara sa ma gandesc prea mult. Adevarul e ca nu-mi prea place ceaiul, in general...
"Speranta moare ultima"

ingeras26a spune:
La Multi Ani si din partea mea!!! Sa aveti un A Nou minunat si sa va dea Dzeu puterea sa duceti tot ce v-ati propus la capat!
Raportez: m-am apucat de tratamentul simplificat al Liviei de 8 zile. Sunt in z12 si am: endo trilaminat de 10mm si un folicul de 25mm. Mi s-au pozitivat testele de ovulatie de ieri, asa ca este pos sa mai fi fost inca un folicul care s-a spart deja. Sperante? Multe! Ma simt super bine!
Utocata, felicitari! Nu a avut rabdare Biencuta pana de ziua mea!! Sa dea Domnul sa fie sanatoasa si norocoasa!
Catty, imi pare rau pt maselutza...
Tabi, de ce nu faci si niste teste de ovulatie? Bafta!
Pupicei, Ingeras