Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-97
Raspunsuri - Pagina 6

catty spune:
Buna dimineata fetelor,
Eu sunt ziua 15, aseara semne de ovulatie dar numai scurgerile caracteristice, nu si intepaturi sau altceva. De prestat al prestat la "program" cum ii place sotului meu sa spuna.
Maseaua nu ma mai doare, dar s-a umflat. Am facut dimineata a doua radiografie si infectia se intinde acum de la sinus spre partea dreapta pana aproape de maseaua de minte. Nu mai inteleg nimic. 8 zile am luat antibiotice, parea ca da inapoi infectia, si de ieri dimineata de cand mi s-a spus sa le intrerup m-a durut fffffffff rau iar peste noapte s-a umflat.Astept acum sa vad ce imi zice si medicul la care ma duc dupa-amiaza.
TABITHA si eu cred ca ai ovulat in zilele 11-12.
catalina

Tabitha spune:
cristinna, catty: va multumesc pentru raspunsuri. Si eu sper sa fi ovulat in perioada aia, ca atunci am prestat cu spor. Dar, pentru orice eventualitate, mai incercam si diseara o data. Nu se stie niciodata de unde sare iepurele. pe toate si va doresc sa primiti cat mai repede vestile bune pe care le asteptati.

Madana spune:
Stiu ca merit o
ca am lipsit atata timp dar eu shtiu ca voi suntetzi fete bune shi ma iertatzi. De fapt a fost motivata absentza mea, am fost plecata pt. petrecerea revelionului undeva in Muntii Apuseni, shi abia ieri m-am intors. A fost superb, shi abia ashtept sa ajung shi in vara pe acolo (asha mi-am propus).
LA MULTI ANI sper sa avtzi un an exact asha cum vi-l doritzi.
Cata felicitari , sa-ti traiasca Biancutza sa creasca mare shi fumoasa, sa fie sanatoasa shi sa aiba noroc cat cuprinde. Va pup dulce pe amandoua
Cattysper sa scapi repede de infectie, oricum incearca sa o tratezi cat mai repede ca nu e de gluma.
Danutza imi pare rau. Nu shtiu ce altceva sa mai zic decat ca vreau sa te aud spunand ca mergi inainte.
Oanabb imi pare rau sa aflu ca te-ai simtit asha rau. Ai grija de tine shi fa-te bine repede repejor ca ai treaba anul asta, ok?
MOana shtiu ca deja e tarziu dar tot vreau sa-ti spun shi eu "La multi ani" shi sa te pup dulce
Simo vad ca tu ai cam fost certata, shi pe buna dreptate, eu nu mai vreau decat sa adaug ca .... te iubesc fata draga, shi totushi daca te mai aud vreodata ca spui asemenea prostii tot incasezi o bataitza de la mine.
Liana te-am lasat la urma pentru ca eshti preferata mea. Vad ca tu ai petrecut cum sa cuvine sarbatorile astea, ca shi mine
. Noi doua avem o groaza de prajituri de halit, de la fetele astea, nu-i asha?
Eu am ratat luna asta pentru ca al meu sotzior iubit a facut o raceala ff "dragutza" shi a trebuit sa ia antibiotice chiar in perioada cu pricina. Asha ca ... asta e. Am avut grija de el ca sa-i treaca repede, shi cand i-a trecut lui am racit eu
. Nu am luat antibiotice dar pastile am fost nevoita sa iau totushi. Shi al meu s-a suparat de cateva ori pe mine pt. ca el insista sa intru pe antibiotice shi eu nu am vru.t Deocamdata ma simt binishor, cred ca incepe sa cedeze raceala. Oricum nu am lasat aceste lucruri .... minore sa-mi strice mie sarabatorile. Am fost la munte, m-am dat cu sania shi am schiat, m-am plimbat shi am vazut cat am putut de multe din frumusetzile locului. A fost super.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

marrina spune:
La multi ani, dragele mele! Sa fiti fericite si implinite!
utocatalina Felicitari pentru tine si Bianca!!!! Sa fiti sanatoase!
Tabitha Ovulatia are loc in ziua precedenta cresterii temperaturii bazale. Nu te poate ajuta decat sa-ti dai seama dupa mai multe luni de monitorizari cand ovulezi. Nu poti prevedea momentul ovulatiei numai cu TB.
Sigur ca trebuie sa si azi!
catty Ce antibiotice ai luat pentru masea? Poate nu erau potrivite. Oricum e nevoie sa iei antibiotice pana se va dezumfla. Las' ca trece si asta!
Tuturor va doresc sa nu va pierdeti niciodata speranta!

Kariris spune:
Buna dimineata fetelor!
Marrina, am o intrebare pentru tine: are ceva daca iau si BU si Mastodynon in aceeasi perioada? Nu le iau amestecate ci la interval de cateva ore.

bubulina1 spune:
Neata fetele si La multi ani! Fie ca anul asta sa va aduca la toate cate un !
Felicitari Cata pentru Biencuta! Sa iti traiasca si sa fie sanatoasa!
Lachi, o sa iti raspund eu la intrebare, daca nu te deranjeaza: le poti lua impreuna. Si eu fac acelasi tratament de vreo cateva luni, nu e absolut nici o problema. Am intrat pe la subiectul unde Livia raspunde la intrebarile fetelor si am vazut un tratament prescurtat pentru stimulare unde mai recomanda in plus si ceaiul de napraznic, vitamina E si tincturile de marar+telina in primele 21 de zile. Important e sa nu amesteci tincturile intre ele, eu iau BU inainte de masa cu 30 de minute si Mastodynonul dupa.
Eu azi sunt deja in ziua 1, am deja 3 CM de cand iau Mastodynon, vad ca s-a mai reglat putin. Anul asta sper sa ajung sa fac si eu monitorizare.
Va pup pe toate!
"Speranta moare ultima"

Kariris spune:
Multumesc Bubulino! Ceai de napraznic beau si eu si iau si vit E. Ceaiul il prepari cum scrie pe prospect? Cu decoct seara amestecat apoi cu infuzia de dimineata? Eu asa il fac. Dar tinctura de marar si cea de telina pentru ce sunt? Si vitamina E din a cata zi o iei si cate zile?

Kariris spune:
Ce e mai nasol la mine, e ca mi-am propus sa ma las de fumat de la 1 ianuarie, dar nu am reusit ca am fost necajita. Si mai beau si cate un pahar de vin din cand in cand. Si cafea. La tigari o sa renunt definitiv cat de curand, dar la cafea si la cate un pahar de vin, nu! N-am de gand sa ma pocaiesc de tot in asteptarea copilului; si oricum la tigari renunt din alte considerente mult mai importante.

bubulina1 spune:
Draga mea Lachi, daca ai stii cat de bine te inteleg!!!! Parca ma aud pe mine. Si eu mi-am propus sa renunt la tigari, la cafea nu pot ca sunt subtensiva si tincturile scad si ele tensiunea mult! De sarbatori am cam baut si eu cu familia, acum vreau sa o mai raresc ca am mai luat si cateva kg in plus de care vreau sa scap.
Eu de vreo 3 luni nu am mai baut ceai de napraznic ca ma saturasem de el. Da, decoct il beau, il fac seara (sta la macerat toata ziua si seara il prepar)si am a doua zi 2 cani, ca in timpul zilei nu am cum sa-l fac sau sa-l beau , sunt plecata toata ziua.
Tincturile de marar si de telina sunt pentru endometru.
"Speranta moare ultima"