Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (84)
Raspunsuri - Pagina 5
anda77 spune:
tania, de ce nu-ti cumpi un galactogil? e 300.000 un borcan, dar isi merita banii. eu am stat 5 zile in spital si in primele n-am avut strop de lapte in ciuda ceaiurilor. deja dadeam lapte praf lui bebe ca urla de foame (imi preparau asistentele). dupa 24 h de galactogil udam patul cu l;apte! dupa 48 h, acasa, eram in grafice cu 10 alaptari pe zi. toate prietenele mele au alaptat pana a facut bebe un an, ajtandu-se cu galactogil din cand in cand. un borcan iti ajunge 5 zile in doza initiala, de soc (6-8 linguri mari pe zi) sau o luna in doza de intretinere (o lingura pe zi)
imi pun gatul jos ca ti se va mari productia de lapte!
fetelor, fac un sondaj: cati bebei de aici folosesc suzeta?
http://community.webshots.com/user/anda1977
felicia74 spune:
ilinca o foloseste, dar nu prea stie s-o tina.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/feliciamirela2001/album?.dir=768b
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
Morgano spune:
Ana primeste suzi dar cat de rar posibil, in cazul in care altceva nu functioneaza.
Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)
cristinamh spune:
uite ca speram in seara asta sa nu apara camelia, ci un mesaj de la ea... burtica noastra bnu vrea sa nasca si pace... pai dacaavem si bebei de octombrie, trb sa avem si unul in ianuarie, nu??
maaama, si cand ne mutam de-aici plecam cifra rotunda... 60 bucati mamici!!! hai cami, sa incheiem lista!!
>>> noi folosim suzy cu succes, avem, vreo 3, diferite, latex, silicon, ortodontice si una normala de latex... si nu face mofturi, le accepta.. cam greu s-o tina in gura... dar ii place.
gata, acum va spun si eu LA MULTI ANI!!!, UN AN NOU MAI BUN DECAT ORICARE AN DE PANA ACUM, SA FIM SANATOSI SA AVEM GRIJA DE COPII...
SI PETRECERE FRUMOASA CELOR CARE VOR AVEA ASA CEVA!!!
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
meems spune:
Tania, Rianna mea bea cam 90 ml la cate o masa. Eu n-o mai pun deloc la san pentru ca atunci cand e flamanda se trezeste si urla ca din gura de sarpe pana simte ceva lapte in stomac, si daca as pune-o la san si nu i-ar veni lapte atunci s-ar frustra si mai tare.
Cristina, cred ca ai dreptate cu traducerea, cred ca despre glicemie e vorba.
Noki, multumim mult de complimente
An Nou Fericit la toata lumea!
Meems & Rianna
lavi02 spune:
Anda, Tania a zis ca ia galactogil.
Ripley, bine te-ai intors! Eu zic ca te cam pripesti cu cxoncluziile si cu laptele praf. Nu te lasa asa usor batuta!
Am terminat cu mancarea. Acum urmeaza baita.
Pup.
Lavi
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
alexandrina spune:
Sunt cu vreo 3 subiecte in urma, de fapt de cand am plecat la spital. Nu stiu cand o sa reusesc sa recuperez. Cred ca o sa trebuiasca sa va caut la bebei pe cand imi intru in ritm.
Noi suntem bine, inca ne acomodam unii cu altii , rezistam cu stoicism la sfaturile binevoitoare, inca nu s-au revarsat musafirii peste noi, doar cativa si deja suntem franti.
Am intrat sa va transmit si gandurile mele de bine pentru anul care vine.
Alexandrina si bb Mihai (11 zile)
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
pischi2003 spune:
Dragi mamici si burticuta (parca una mai este, nu?) LA MULTI ANI si bebei sanatosi si vanjosi!!!!!!!
ANDA77, acum am vazut ce problema ai tu cu bb tau. Si Alex a noastra a avut la fundulet la inceput 2 bubite(aratau sangerii, dar nu curgea efectiv sange), care s-au marit si s-au facut cat o bubita mai mare in jurul anusului. Nu a trecut nici cu bepanthen, nici cu pudra, nici cu albastru de metil sau nidoflor(toate recomandate de pediatra).... Am fost la un doct. dermatolog, mi-a recomandat MICONAZOL NITRAT 2% si a fost cum a zis, dupa 2-3 zile a trecut. Daca si bb tau are la fel, trece sigur. La Alex nu se lua sange pe servetel, dar arata de parca mai e un strat f.f.f subtire de piele pana la sange.
Va pup cu drag!!
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
Siminaf spune:
Intru si eu ca sa urez un An nou luminos si imbelsugat, plin de dorinte implinite si de sanatate, tuturor burticilor, mamicilor si bebicilor, alaturi de toti cei dragi! La multi ani!
La poponetze de bebe care au ajuns cum au ajuns, adica asa de rau cum spune Anda, cel mai bine se merge cu poponetzele la dermatolog, cum a facut Pischi. Dar - parerea mea - nu da fix cu ce a dat ea, s-ar putea ca la tine sa nu mearga. Mergi la dermatolog, si eu tot asa am rezolvat o problema la Deiu, care din mica ajunsese mare tocmai pt. ca dadusem cu tot felul de creme si unguente prescrise de pediatri!
Daca vrei, mergi la Spitalul Colentina la dermato si caut-o pe Dna Dr. Carmen Curea, spune-i ca eu te-am recomandat si ori te vede acolo, ori te cheama la cabinetul ei. E un dermatolog de exceptie, da clasa profesorilor de dermatologie! Nu exagerez, am trimis pacienti f.f. gravi la ea si i-a rezolvat excelent! Ti-as da nr. ei de mobil, dar nu stiu daca ea ar fi de acord.
Multa sanatate va dorim tuturor poponetzelor si nu numai!
Editat ca sa adaug ca numele Curea se pronunta cu accent pe "u". Succes!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
Ina869 spune:
Felicia, astazi este a doua zi cind nu am mai pus gura pe gheata; sotul meu a spus ca vrea sa te cunoasca si sa-ti stringa mana, ca el de cind isi raceste gura de pomana si nu ascult…si tu, numai cu o fraza, ai reusit sa ma dai pe brazda.
Morcovu’ cu frunze cu tot, nu cu radacina – asa cum am postat ieri- mi-a intrat si uite ca rezultatele au fost pe masura.
Eu sint de principiu ca daca e’ sa ma las de un “tabiet” sa o fac dintr-o data, nu cu “azi cate un pic, maine si mai putin” nu domnule, tai totul de la radacina ( harst!) si gata...hehe...vedeti voi unde era Gigi-duru'?
Bic, da , am recunoscut stilul celor de la Ikea cu figurile lor geometrice, foarte misto, tot mi-am propus sa merg sa vad ce au si uite ca nu s-a intimplat – la noi au un magazin in Mississauga, la vreo juma’ de ora de unde stau-.
Anda,nu bre, nu cu Madalina Manole, tipa de care vorbesc era o tipa cu un caracter puternic, ca al tau , si era si destupata la minte ( tot ca tine) asa ca nici pe departe…parca ceva cu Anda si numele de familie incepea cu “T” ( nu, nu Anca Turcasiu, asa cum am precizat, tipa avea neuronu teapan).
Fetelor, am inceput anul impreuna si uite ca il sfarsim impreuna; sa dea Dumnezeu si la anul pe vremea asta tot in aceeasi formatie sa fim.
Anul acesta pentru mine a fost cel mai rodnic, cel mai emotionant si palpitant, ma simt implinita si fericita cum nu am mai fost vreodata.
Va doresc un An Bun, cu sanatate si belsug alaturi de familii.
La Multi Ani 2006!!!!
Ina si Rachel
23 noiembrie
Virsta puisorului meu:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;30/st/20051123/n/Rachel+Georgia+/k/44da/age.png"></a>
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)