Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (84)
Raspunsuri - Pagina 6
anamari spune:
La multi ani bebeilor si ammicilor!!1
anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Soyons justes, mes amis! ętre l'empire d'un tel empereur[…]; et qu'y a-t-il de plus grand? – Etre libre, dit Combeferre.
Bic spune:
Pioa-ntii!
Prima pe 2006 pe DC. Sa speram ca ma tin de promisiunea de a nu mai intra asa de des. Eu sint inca in 2005, asa ca mai pot inca sa ma cocotz pe DC.
Dar eu imi propun ca nu mai intru decit de doua ori pe saptamina. Inca nu mi-am ales zilele, dar ma gindesc la luni si joi.
LA MULTI ANI!
Smaranda, 03.11.2005
catutza spune:
La multi ani! Cam putine in seara asta pe aici...
Pe mine ma cam ia somnul,e aproape ora 2,micuta mea nu a vrut sa doarma pana la ora 1 (parca stia ca e revelionul), a stat treaza de la 19...acum sunt franta!
Ina, gauri in urechi i-am facut la 5 saptamani,in Titan cu cercei sterili si saptamana asta i-am pus de aur.
Am pus poze noi la mine la semnatura,unele din seara asta.
Catutza si Bianca-Maria
Bianca-Maria
anda77 spune:
siminaf, multumesc mult. dr. carmen curea nu are cumva si consultatii la un cabinet particular? stii cum e cu bebe, cu spitalele, nu as vrea sa stau la coada pe coridoare, poate ma pot programa civilizat la un cabinet...
bic, dar de ce iti propui sa "ne vezi" mai rar?
pischi, tu ai fost la un spital sau la un cabinet de dermatologie (cu alexandra)?
eu de cand am nascut am facut o psihoza sau o obsesie sau ce-o fi...nu vreau sa mai intru in nici un spital. d-aia nu m-am dus nici la control cu epiziotomia si m-am chinuit singura..mai stau putin si ma programez la cabinet, desi si de ala imi e sila. cred ca si frica...pt. nichita o sa fac exceptie, n-am ce sa fac, dar poate reusesc sa merg la cabinet de dermatologie, nu vreau sa mai vad coridoare de spital...stiu ca va mirati acum, dar am iesit traumatizata din spital...nu pot sa mai calc acolo...
http://community.webshots.com/user/anda1977
anda77 spune:
siminaf, acum am recitit si-am vazut ca ai zis ca are cabinet. ai cumva un nr. de tel. de acolo, please, sa-mi fac o programare?
http://community.webshots.com/user/anda1977
Siminaf spune:
Andutza, ti-am trimis mail prin forum. Da' de ce nu-ti activezi si optiunea de PM, ca e utila uneori?!
Pupici si "La multi ani!".
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
Bic spune:
Mai profit de cele citeva ore cit noi mai sintem in 2005 si ii raspund Andei
quote:
bic, dar de ce iti propui sa "ne vezi" mai rar?
Pentru ca sint fire adictiva si anul 2005 a fost total dedicat DC-ului, in loc sa fie dedicat altor lucruri mai importante pe care le-am ratat stind cu orele pe DC. Sorry, va iubesc mult, dar nu mai pot continua sa-mi bat joc de viata mea.
Smaranda, 03.11.2005
joy04 spune:
LA MULTI ANI !!!
Mai fetelor va multumesc tuturor pt raspunsuri...
ANDA, am crezut ca ca madalina te aseamana...... sorry. Sa-mi spui si mie cum ai rezolvat cu funduletul lui Nichita. ca asa-i si al meu. Doar ca nu-i cu sange...si i-a dar cu bepanthen...de 1 saptamana.
NOKI, stiu ca esti stresata de diaree, dar chiar asta vroiam sa zic si eu ca Anda...l=am lasat ieri in fundicu gol si am constatat ca face kk f moale...adica apos rau de tot. In pampers, nu-mi dadeam seama pt ca absorbea dar tinandu-l gol..plus ca face una doua. Nu mult, exact ca o sparcaiala, ca un gainat de pasare, doar ca-i APOS. Eu am facut legatura cu scaunele astea cand ii dau ceai. In pampers ramane kk asa la suprafata, Parca Anamari spunea ca sa nu fie mai mult de 10...pai daca iau si sparcaielile astea in considerare...is mult mai multe.
Totusi cred ca o sa ma duc la Budimex...pt linistea mea, daca nu dau de dr de familie.
Eu am luat acum pudra de talc, sa vad cum este, soramea imi tot zice de neopreol..o sa-l incerc si pe ala
PUPICI PE 2006
joy si Vladut 01.12.2005
poze
SARBATORI CU BINE, TOT CE VA DORITI ALATURI DE CEI DRAGI !!!
joy04 spune:
si inca ceva ca uitam...
SIMINA, pusei mama betadina si baneocin si daca nu a iesit la puroi de acolo...ma intreb unde a stat pitit. pLus ca se inrosise degetul si0mi zvacnea de am stat o noapte intreaga cu comprese cu apa rece. acum iar m-am dat si vad ca tot mai colecteaza, dar zau ca nu stiu de unde???? Dar nici vorba sa pot taia unghia, crede-ma ca ieri m-am lovit acolo si am plans instantaneu...dar ce plans ca de copil mic....
Imi zise o farmacista ( si matusimea) ca se poate sa aibe asta mic o alergie la pampers..sau zic eu oi fi nimerit un lot aiurea. O sa incerc si cu libero si alte...Eu i-am facut ceai de musetel si de pelin si dupa ce-l spal il clatesc cu ceai...pe care-l tin in sticlute mici pe calorifer (Cristina ).
TANIA, vai saracuta, ce-ai mai patimit si tu... Eu nu am apucat sa citesc ce si cum exact ai nascut, dar nici nu-mi pot imagina prin c etreci. Cu lapticul, eu zic sa-l pui cat mai mult la san. Adica eu am zis cum in spital era o mamica care nu avea lapte DELOC, nici macar colostru si fetitelor nu le dadea supliment saracele decat dupa ce le tinea mult si bine la san, numai si numai pt stimulare. Saracutza, una din fetitze avea 2.100 si abia tragea din san (care oricum nu avea nimic) dar obosea de atata tras ...si dupa vreo 4-5 zile i-a venit laptic....pup si sa ai putere.
joy si Vladut 01.12.2005
poze
SARBATORI CU BINE, TOT CE VA DORITI ALATURI DE CEI DRAGI !!!
dordia2000 spune:
La multi ani!!!
Joy sa sti ca si eu am tot spus ca folosesc Neopreol pt opareli dar...daca voi nu incercati nu stiti daca e bun la funduletele voastre!!! Eu zic ca nu aveti nimic de pierdut!! Eu alternez intre Neopreol si Bepanthen. Si are un fundulet asa fin si frumos ca il manac de fiecare data cand il schimb!!!
La multi ani tuturor care isi sarbatoresc ziua astazi!!!Eu ma duc la tata ca il cheama Vasile si mai vb maine!!! Va pup!
Diana mamica de bb Stefan-Cristian (14.11.2005)
http://community.webshots.com/user/dordia2000