Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (84)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

La multi ani mamici si burticutza ramasa!
Sper ca ati petrecut bine la cumpana dintre ani, si ca ti dat gata sarmalutele si salata de boeuf!
Noi am avut casa plina de prieteni cu care am petrecut pana la 3 dimineata, asta dupa ce am culcat in prealabil copiii - adica 2, bebelina mea si o alta fetita dragalasa foc.Si dupa ce ne-au plecat invitatii petrecerea a continuat cu Amalia care si-a cerut binemeritata portie de lapte ( dormise 5 ore si era nemancata de 6!). Sunt cam chiauna de somn dar nu pot sa dorm!

Eu folosesc pt fundicul bebelinei doar Bepantene, e ok, dar tot ii revine iritatia din cand in cand.
Cand va aud vorbind de diaree ma cam puneti pe ganduri ca si bebelina face kk tare des, adica dupa fiecare masa cel putin da' nu am reusit niciodata sa "contabilizez" .

Va pup acuma si celor care isi sarbatoresc numele azi un sincer La multi ani!

Alina si Craciunitza Amalia 17.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

dragele mele iubite,

La Multi Ani din toata inima, cu sanatate si bucurii pentru tot anul!

n-am apucat sa intru pe internet desi il avem montat de 3 zile. nu mai termin cu pusul la punct casa asta si peste doua zile incep serviciul. sint extenuata. in plus, lia mica a racit, are febra si e moale, mi se rupe inima cind ma uit la ea.... nu-mi doresc decit sa se faca bine. in rest, maya e bine si creste, e o papusa la fel ca si scumpii vostri! nu e o minune sa ai un bebe?

va pup si sper sa mai apuc sa va scriu. n-am apucat sa citesc nimic din capitolele pe care le-am pierdut.

cu drag de tot...........................

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

bine ai revenit, monet, spor la treaba!

siminaf, am scotocit in contul comun si n-am gasit nici un mesaj de la tine. nici pe adresa mea de mail listata in contul comun.

cum activez pm, ca stiti ca sunt habarnista? ma duc pe profilul personal si p-orma? ce schimb?

acum cu fundul lui bebe: azi n-a mai sangerat, dar arata la fel. ziceam ca de 2 zilre dau cu bepanten si baneocin pudra. l-am sunat pe pediatru care era la ski in austria si mi-a zis ca nidoflorul e mai bun ca bepantenul, dar ca sa caut in farmacii (desi el stie ca nu se gaseste) Mercurocrom. Eu am incredere in el, este un medic bun si pe mine m-a facut bine si repede de de toate...a fost si pediatrul meu:))
silvia si siminaf, ce stiti de mercurocrom asta? silvia, se gaseste in farmacii?

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Bune seara la toata lumea. Sunt noua pe aici si mi-as dori sa ma primiti si pe mine in randul vostru. In primul rand LA MULTI ANI si multr impliniri in noul an. Eu am un baietel ( de fapt am 2, dar unul are 8 ani ) nascut pe 13 noiembrie 2005. Saracutul nu a avut parte de alaptare. Deci il hranesc cu lapte NAN. De vreo 3 saptamani i-a aparut pe fata o iritatie , ca un fel de crusta. Am incercat cu tot felul de creme dar nu trece. Cand si cand se mai amelioreaza dar nu trece definitiv. Se mai confrunta vreuna dintre voi cu o asemenea situatie sau stiti vreuna ce ar trebui sa fac. Am uitat sa va spun ca am doua doctorite la care merg si au pareri diferite. Una spune sa-l las in pace ca o sa-i treaca , cealalta spune ca este o alergie la lapte specifica copiilor alaptati artificial. Voi ce parere aveti ? Va multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Buna, dragelor!
Iata-ma in 2006 totcu tot cu cerclaj desfacut in urma cu o luna ... Nu-mi vine sa cred!!!
Acum sper sa nu ma "exilati" la mamici de ian-feb!

Fetelor, va urez inca o data LA MULTI ANI! si tot ce va doriti in 2006 !!!

Pupici,
Camelia

P.S. SPER SA NASC ZILELE ASTEA!!!!!!!!!!

Un An Nou plin de bucurii alaturi de cei dragi si cat mai multe impliniri

Varsta bebelushei:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20723;29/st/20051227/dt/7/k/91de/preg.png

Poze Camelia

Mergi la inceput

rucsi, o prietena are un baietel de 4 luni alimentat exclusiv la san. lui bebe ii apare tot timpul o iritatie rosie cu bubite foarte mici care dupa 24 de ore se face crusta. il mananca, saracul a invatat sa se scarpine...parintii au istoric de alergii multe si dermatologii la care au dus bebelusul l-au diagnosticat cu dermatita atopica. e alergic si copilul. tratamentul se da de catre dermatolog, sunt medicamente speciale, nu dupa ureche. succes!

Mergi la inceput

camelia, stai linistita ca te asteptam!

bb alinus, cate zile si ce gramaj are bebelina ta? stiu ca papa foarte bine si vroiam sa fac o comparatie. nichita e un suplu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Bine v-am regasit in noul an!!!

Sa vedeti un nou "compliment" de la Silviuta din seria binecunoscuta (fundul "complimentat" de tata si tzitzi tot de Silvia - v-am mai povestit eu):

-Mami, ce burtica ai! Esti gravida sau ce?

Asa ca sa nu ma mai credeti cand va indrug verzi si uscate despre supletea-mi!

Bietul copil avea o moaca cam disperata, ce s-a fi gandit: mama asta s-a apucat sa traga plozi pe banda pe aicea!

Mancasem si eu din toate si am apucat sa ma tolanesc pe canapea cu burta in sus.

Felicia toata noaptea te-am citat cu raspunsul tau la intrebarea ce faci in noaptea de revelion? Alaptez!

A fost o prietena la noi. Am gatit impreuna toata ziua. Dupa miezul noptii am iesit afara sa "puscam" si noi niste artificii, bietele fete oricum nu puteau dormi de zgomot. Nati s-a culcat la 2.30.

Anda f f f util si interesant link-ul recomandat de tine. Fetelor, cititi-l daca aveti un pic de timp. Dau aicii un copy paste in problema kk, sa nu va mai faceti atatea probleme, daca ar fi dupa stresatele de noi toti bebeii ar avea diaree:

" The normal breastmilk stool is pasty to watery, mustard coloured, and usually has little odour. However, bowel movements may vary considerably from this description. They may be green or orange, may contain curds or mucus, or may resemble shaving lotion in consistency (from air bubbles). The variation in colour does not mean something is wrong"

rucsi bine ai venit!

Si eu, ca si Bic am stat cam mult pe DC in 2005 iar in 2006 imi propun sa ma mai potolesc.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ripley eu nu cred ca ai ales cea mai buna metoda de suplimentare cu lapte praf. Daca ii suplimentezi, ii suplimentezi la sfarsityul mesei de san. Daca inlocuiesti complet o masa de san cu una de lapte praf nu faci decat sa iti stimulezi mai rar sanii ceea ce duce la scaderea si mai mare a laptelui.

In fine, eu cred ca la tine e reparabila situatia fara lapte praf. Dar deja de atatea ori i-ai dat lapte praf si eu tot am incercat sa te incurajez sa nu-i dai supliment incat nu cred ca mai am energie sa fac chestia asta, no offence.

Vezi ca SCRIE IN LINK-UL ANDEI CA NU E CAZUL SA TE MULGI CA SA MASORI CAT LAPTE AI.

Vezi ca la 3, 6 saptamani si la 3 luni (dar momentele sunt aprox, nu batute in cuie) are loc cate un salt in crestere si deci cate un salt in nevoia lui bb de lapte. Dupa cateva zile de restriste, in mod normal sanii se adapteaza. S-ar putea sa traversezi si tu unul de-asta.
si succes!

In alta ordine de idei eu amimpresia ca mi-am mai revenit cu laptele, am baut ieri 3 cani de ceai de anason + o bere fara alcool.

galma nu mi-a trecut de tot, gatul ma doare in continuare si mi-au aparut mai multe pete albe pe amigdale.

Noki cum se face gargara cu apa sarata? Apa calda? Fiarta si racita, plata? Cata sare la 1 cana de apa?

monet bine te-ai intors! Multa sanatate Liutei! Cum ai rezolvat pana la urma problema statului cu copiii dupa ce te intorci la servici?
Toate cele bune la casa noua, in loc nou, servici nou si an nou!

Va

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Anda77, mersi mult de raspuns. Sper sa nu fie vreo alergie mai grava. Ca medicamente, i-am dat doar ce mi-au prescris medicii ( e adevarat ca sunt pediatrii , nu dermatologi ).
lavi02, mersi mult de primire.

Mergi la inceput