Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (84)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

mai nu cumva camelia ne face figura si a nascut?? si tace chitic??
parca am asa un feeling

lordra, dupa "filozofia mea", orice lucru pe lumea asta are partile lui rele. nimic nu e sigur 100%. acum depinde si cat esti tu de prapastioasa. incearca sa gandesti pozitiv!!! ai avut partea ta de lucru mers anapoda, ce-a fi sa te gandesti ca asta a fost tot!?

tania
... si maria... ma ia cu frisoane cand ma gandesc la voi... tot ce va doresc e sa scapati repede de belele...

meems... nu sunt sigura.. dar "sugar level" nu e glicemie?

io inca nu va spun LMA, ca intentionez azi sa stau cu ochii pe-aici.. nu de alta, dar astept sa vad un sms... cu "am nascut, mama si bb se simt perfect"

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

Camelia, asteptam alaturi de tine marele eveniment!!! Pana si eu ard de nerabdare - imi inchipui cum te simti tu
In rest, toate bune si frumoase. De cand vreau sa va intreb de vergeturi. Eu in timpul sarcinii n-am facut, da' acuma... m-am umplut. Voua vi s-a intamplat asa ceva? cu ce va dati, ungeti, cand aveti timp (ca teoretic am si eu un maglavais de uns, da' nu-mi aduc aminte i de obicei dupa baie fug repede la pui sau la culcare, sa nu pierd ocazia).
cine a folosit mustela: merita?
hai ca a facut bb cacalica. URAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!
ma duc sa-l spal, sa-i dau sa pape si sa ne caram la plimbare
Un an nou excelent!!! (daca ar fi la fel de bun ca asta, pe mine m-ar multumi, da' stiu ca nu pentru toata lumea e valabila urarea)
C & ghindocu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Tania, ce mai stii de Maria ? S-a externat?

Ina, multam de reteta.

Lordra, mai sunt si alte chestii riscante pe lumea asta. Ca de ex mersul cu masina...

Eu nu cred ca mai intru anul asta,in afara de cazul in care primesc vreun sms

Va doresc un an nou cel putin la fel de fericit decat cel care a trecut. Pt noi a fost f fericit. Motivul - urla la mine in brate in clipa asta.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Intru si eu sa va spun un An nou fericit ca nu stiu daca mai pot intra, al meu sotior mestereste de zor la calculator si nu prea am loc de el!
Sa ne auzim cu bine in 2006!

Alina si Craciunitza Amalia 17.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Meems cam asa procedez sieu. Eu de cate ori se trezeste il pun la san cam 1/2 ora. Habar nu am cat trage, dar se oboseste. Nu se satura si-i bag formula. Apoi, ma mulg. Cu toate mulsurile de peste zi, fac o cantitate buna pt masa de seara. Ii dau laptele de la mine seara sau in timpul noptii, ca se digera mai usor. Tu cat ii dai formula? (in ml). Cred ca si voi aveti tot 2 saptamani, nu?

Lavi02 din cate stiu Maria se externeaza azi, deci va face Revelionul in familie. Ultima data parea mult mai bine si spunea ca nu o doare atat de rau cusatura. Uite ca ieri am schimbat regimul de mede, dupa cel descris mai sus. In timpul zilei ii dau la 3 ore, iar noaptea se trezeste la 4 ore. Este altceva, ca deja incepusa sa se ascuta la fata si-i pierduse din obrajii aia umflatii cu care enise pe lume, de-mi era o mila de el.... Dar lasa ca ne facem noi mari!

Noki si la mine tania era optiune pentru nume de fetita, iar "z" vine de la apelativul ca care mi se adreseaza sotul meu prin casa. Noi ne-am redus "numele" la cate o litera. Lui asta i s-a parut ca mi se potriveste.

UN AN NOU FERICIT TUTUROR SI SA CREASCA BB-II SA FIE SANATOSI!!!

Tania & BB Stefan

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Tania- hi hi, aproape ca la mine! Ce bine ca Stefan e pe drumulcel bun! Chira asa, lasa ce se face el mare si sa vezi mindrete de flacau vinjos!

Gata, fetelor, am gatat cu facutul de papa, ma imbrac, schimb plodu - ca am culcat-o fara sa o schimb, sa pot termina maioneza, mama denaturata ce sunt - si vira! afara cu noi, ca vorba lui Ina, apar ghioceii si io stau in casa pe vremea asta superba! Ma duc pe jos pina in Pta Victoriei ca e acolo cofetarie. Sper sa mai fie deschis ca mi s-au anuntat miine musafiri si io nu mai am din cozonac decit vreo 2 felii!

Asa ca, daca nu mai intru diseara, va urez din suflet:

[b]UN AN NOU FERICIT, PLIN OCHI DE BUCURII, DE SANATATE, DE VESELIE!
SA DEA DOMNUL FIECAREIA DINTRE NOI TOT CEEA CE-SI DORESTE, DAR IN PRIMUL RIND BEBELUSI SANATAOSI SI FRUMOSI!
LA MULTI ANI![/b]

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

UN AN NOU FERICIT SI PLIN DE REALIZARI SI BUCURII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Intru si eu pe-aci sa va spun un AN NOU PLIN DE BUCURII,cu BEBICII si FAMILIA,si SA NE-AUZIM SANATOSI,SANATOASE la CLUBUL SCUTECELOR!!!SILVIA SI STEFANEL-o luna aprox.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

Buna fetelor ,

Meems , si eu ii dau lui Daniel doar formula pt ca din pacate am avut o operatie dupa nastere si mi s-a oprit laptele , dar nu-i bai ca baiatul creste frumos si a avut colostru si un picut de lapte maternal .
Pt biberoane , a venit cumnata mea din Los Angeles si mi-a adus niste biberoane de unica folosinta , de fapt este compus dintr-un bocranas (fara fund ) din plastic si pui niste pungute din plastic care sunt sterilizate si dupa aceasta impingi cu mana si scoti tot aerul ; 5de fapt sterilisezi doar tetina ) Nu stiu daca m-am explicat bine , sper sa le gasesti si tu , nu stiu cum se numesc

Va pup si va doresc un an nou cat mai bun !!

Ina si baiatul meu regurgiteaza pe gurita si nascuc .
Lavi , mersi pentru incurajare si poate las timiditatea la o parte si o sa scriu mai des .
Alina , un pupic dulce pentru Amalia si poate vb mai des la anul , ca acum cu sarbatorile

Un pentru Ripley , sper ca nu ne-ai abandonat !

Dinuta , pe unde esti ??erai soarele meu de pe acest formum , cat citeam postarile tale ma faceai sa zambesc chiar daca nu era totul ok!!

Va pupacim cu drag si tare frumosii mai sunt bebelusi !!
Si eu fac galerie pentru Camelia

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE

« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

De cand sotu' si-a luat concediul de sarbatori nu prea mai apuc sa intru pe comp. ca il monopolizeaza...acum e cu un prieten in bucatarie, bb doarme asa ca pot sa va citesc.
Noki, zokni e soseta in maghiara, iar mamica este anyuka (mama este anya). Eu scriu si vorbesc ungureste pt. ca am facut scoala in lb. maghiara (faculta am facut-o la sectia romana).
Ripley, lasa -le in plata Domnului pe mamicile de ian-feb, din cauza lor nu trebuie sa te retragi de pe forum, nu le baga in seama si gata
Tania imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat cu firele, se pare ca in mai toate spitalele te poti trezi cu tot felul de surprize neplacute si foarte diverse. Incearca de asemenea sa nu te strezi f tare cu alaptarea, eu m-am stresat f. mult mai ales cat am fost in spital ca bb nu vroia nicium sa suga (bine nici cu laptele n-am stat bine ca mi-a venit tarziu) si la un moment dat am zis ca daca mai stau o zi in spital o iau razna. Spre norocul meu acasa unde am avut liniste totul s-a rezolvat.Sper sa se rezolve si la tine chiar daca ii mai dai si completare.
Leea bine ai revenit,imi pare rau ca taticu' lui bb nu vrea sa stie de el dar nu stie ce pierde, cand isi va da seama va fii tarziu pt. el.
Dordia, nici bb al meu nu prea doarme ziua, cam vreo juma' de ora dupa fiecare masa, dupa aceea nu vrea si pace, bine ca noaptea doarme ca as fii zombie....
Ancaloredana, sa nu spui nimanui ca ai nascut in Germania, deci si acolo se intampla asa ceva?????
Pentru fundulet iritat (nu prea iritat) merge pasta Petrini preparat in farmacie, nu stiu ce contine, poate stie Silvia.

Fetelor, ma duc ca bb s-a trezit si urla, daca nu mai apuc sa intru va urez un An Nou Fericit, numai bucurii si impliniri.

Mandy si Kriszti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Intru un pic ca alaptez.

Fetelor, hai sa nu ne mutam la scutece pana nu naste si Camelia

Tania e multumit cu 60?

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput