Cu dragoste, din IASI (21)
Raspunsuri - Pagina 13
Danna_36 spune:
Fetele multumesc mult, mult de tot, stiam eu ca tot de la voi vine salvarea...Mi-a zis aseara Alipiticot ca acolo- unde era restaurantul "meu" inca functioneaza un local, tot cu canapele (obsesia mea, de parca m-as duce sa ma culc acolo), ii zice Quinta, daca am retinut eu bine...Ma gandesc ca o fi plecat frantuzul, da' o fi lasat canapelele...ceeea ce mie imi convine de minune, iar ceva de baut or avea si aia...Asadar tot acolo ma duc.Daca am timp poate trec in weekend sa vad despre ce e vorba, daca nu, mergem asa, pe NV...Oricum va fi bine, vom mangaia canapelele...... si vom depana amintiri, iar sotul cu siguranta imi va reprosa ca nu mai port fusta scurta ca pe vremea aia, ca taaaare-i mai placea...(l-am tot dus cu zaharelu' ca o sa slabesc si o sa port iarsi m-a crezut...Partea proasta e ca am crezut si eu...)
Deci, eu la sfarsitul lunii tre' sa fac fata la urmatoarele:
27 iesire la ristorante su barbatu'
28 chef acasa cu 1/2 familie, aripa tanara.
29 chef tot acasa cu cealalta 1/2 familie, ca in vastele mele apartamente nu incap toti odata
01 iar chef acasa ca e ziua mea si Magda mi-a promis program distractiv, cica danseaza pentru mine, da' sa fac tort...
si voi mai vreti si cuconiada...Bine-a zis cine-a zis ca o belea nu vine niciodata singura, dar belele dintr-astea sa tot fie...
Pe cand cuconiada?( sa vad daca am loc in "agenda"...)
adi69 spune:
Mai da harnice ati fost azi...si eu care voiam sa va invit la cafea...
Cafea pe care o beau abia acum ,caci azinoapte am fost de garda,Catalina a avut program de temperatura si varsaturi..abia spre dimineata s-a linistit.
Acum beau cafeaua,ea se iuta la autobuzul salvator si-apoi mergem la dr. sa vedem care-i baiul...de data asta..
Sincera sa fiu,m-am cam saturat,Catalina e mereu bolnava,ori raceala,ori probleme cu gatul,ori tuseste..ori pneumonie,ori alergie la antibioticul dat pt pneumonie,apoi candida..tot de la antibiotic si-apoi o luam de la capat ,mereu trebuie sa fie cate ceva.
Parca e prea mult timp bolnava,de un an de zile de cand merge la gradinita e mai mult bolnava decat sanatoasa.Azi am de gand s-o iau la bani marunti pe dr.,ar fi cazul sa facem ceva cu sistemul ei imunitar...
Voi ce parere aveti? Ma agit eu prea mult ?
Danna,incarcata agenda ai la sfarsitul lunii...La multi ani si petreceri frumoase!
Herra,daca nu ma insel,in Parcul Expozitiei,vis-a-vis de Vanatorul e Restaurantul Expo,nu Casa Bilius...
Gabriela,bine-ai revenit,chiar ma intrebam pe unde umbli de nu mai dai nici un semn de viata.
Adriana
http://community.webshots.com/user/adrianamo
calimend spune:
buna fetelor
sunt si eu o mamica din iasi,de 30 ani, cu un baietel de 9luni si 3 sapt.v-am descoperit si eu azi ca abia mi-am pus net de o luna .cind am nascut eu acu 10 luni aproape, tot la CV, si tot cezariana, am dat 200usd la medic(a meritat), 2 mil la anestezist(f .important) si la restul 50 / 100mii la nevoie si la schimburi de tura .daca nu sunt probleme cu bebe neonatologul nu e f imp(500).vad ca voi v-ati constituit in gasca si-mi place tare asta dar din cate imi dau seama majoritatea ati inceput serv.eu stau acasa si mor ca nu am cu cine schimba o vorba pana la 17.doar cu soacra dar mai bine nu!sau cu bebe care ma intelege dar nu prea poate sa-mi raspunda.
alina si calin david(aproape10 l)
herra spune:
quote:
Originally posted by adi69
Herra,daca nu ma insel,in Parcul Expozitiei,vis-a-vis de Vanatorul e Restaurantul Expo,nu Casa Bilius...
stiu, stiu; poate nu m-am exprimat eu f. clar; ne plimbam prin parc, dar ieseam si mai urcam putin pe langa botanica.
nu-ti face griji, altele le mai uit/confund eu, dar numele barurilor - niciodata!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65041&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
Veve spune:
quote:
Originally posted by Danna_36
Fetele multumesc mult, mult de tot, stiam eu ca tot de la voi vine salvarea...Mi-a zis aseara Alipiticot ca acolo- unde era restaurantul "meu" inca functioneaza un local, tot cu canapele (obsesia mea, de parca m-as duce sa ma culc acolo), ii zice Quinta, daca am retinut eu bine
Da,intr-adevar,Quinta se cheama localul,dar nu te-as sfatui.E numai cafenea si e plina ochi de copchilasi.Uite niste poze:
http://www.inoras.ro/?section=local&instit=321&dom=1
http://www.inoras.ro/?section=fotografii&or=1&iasi
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
carmenp spune:
adi, asa eram si io pin-am mers la homeopat, ptiu, ptiu, ca de vreo doua luni nu au mai racit, da` inainte eram cu nervii si de acolo mi se trage.
bey, vv, credeam ca vii cu niste poze de la fata locului cu tine-n peisaj
Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza La multi ani!
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
Danna_36 spune:
Of, of, of, ce mi-ai facut Veve? Cand credeam si eu ca am rezolvat problema ai venit cu pozele astea cu 100pusti/mp de mi s-a incretit parul instantaneu, numai cand i-am vazut...Dar, da, ala e locul, am suspinat invartindu-ma cu "camera" prin incaperea goala, care arata altfel e adevarat, dar am recunoscut-o...
Oricum multumesc, dar nu va mai necajiti, 'om gasi noi unde sa mergem, iar daca nu, 'om deschide acasa o sampanie si le-om da si la copii, ca sa adoarma mai repede...
Ziceti cu cuconiada, cand e?
GabrielaG spune:
Fetelor, azi mama mea, daca ar fi trait ar fi implinit 69 de ani. D-zeu sa o ierte si sa aiba grija de ea acolo sus, ca a fost o mamica extraordinara care s-a luptat mult sa-si vada copiii realizati.
Adi, am revenit, de fapt am fost mereu, doar nu am apucat sa scriu. Apropos, de ziua indragostitilor la Catalina la gradi nu se face carnaval, ceva, ca m-am invatat rau...Multa sanatate Catalinei, eu am inceput sa-i dau lui Otto un siropel cu propolis si echinaceea si am inceput sa iau si eu echinaceea, poate nu se mai prind bolile asa repede de mine. Lui Matei ii dau tinctura de propolis pe biscuite...oare il fac alcoolist?
Veve, multumesc mult de urari, ieri am luat mai multe plicuri de la postas si ca in fiecare an m-am bucurat mult. Au lipsit pozicile cu puiuti.
Alina, bine ai venit printre noi si contaminare placuta, ca asta urmeaza, te asiguram.
Si eu astept cuconiada...ce sa spun...despre Raluca nu stiu daca a ajuns sau nu, o sa incerc maine asa un telefon pe numarul vechi, poate am noroc, cine stie...
Sper ca maine sa reusesc sa pun pe site-ul meu niste joculete dragute pt puiutii vostri...sper sa va placa.
Pupici la toate fetele si abia astept reintalnirea,
Gabriela si baietii
alipiticot spune:
Alina si bb are 11 luni si eu tot acasa singura cu ea stau...si nu am nici soacra pe aproape
Danna 36 prietenii meu nu sunt pusti sunt de seama mea,dar nu stiu ce sa ti zic de pusti,dar ei nu s-au plans de asta niciodata.daca aflu te anunt.
Paula si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
adi69 spune:
quote:
Originally posted by carmenp
adi, asa eram si io pin-am mers la homeopat, ptiu, ptiu, ca de vreo doua luni nu au mai racit, da` inainte eram cu nervii si de acolo mi se trage.
Si Catalina a mers la homeopat pana la un an,dar nu am avut deloc rezultate pozitive si mai era si foarte scump...si ma mai si bombanea Catalin de fiecare data ,ca mergem sa dam bani degeaba..asa c-am renuntat.Sincer acu ma bate gandul sa o duc iar la homeopat...dar nu stiu cum va reactiona sotul..
Gabriela,fie tarana usoara mamicii tale..
Nu stiu ce se va intampla la gradinita,deocamdata am dat pe acolo doar o zi la inceput..
Am fost cu Catalina la dr,n-are nimic...decat putin rosu in gat si rinita..si candida-pe care nu o tratam acum ,ci dupa ce-i trece rinita..si iar mi-a dat carca de siropuri ,si un biseptol pt gat,si m-a asigurat ca nu-i chiar cea mai bolnavicioasa din copiii pe care-i are ca pacienti,si ca poate-i asa din cauza genelor,poate am fost unul din noi(parintii)bolnaviciosi..etc.
Mi-a recomandat doua siropuri pt intarirea imunitatii :Septilin si LantigenB-daca am inteles bine scrisul..ma duc acum pe internet sa ma informez despre ele..
Adriana
http://community.webshots.com/user/adrianamo