Cu dragoste, din IASI (21)
Raspunsuri - Pagina 14
Danna_36 spune:
Gabriela: Dumnezeu sa o odihneasasca! De cati ani nu mai e langa voi?
Darria, multumesc pt PM, mai trag cate un ochi si pe la "mirese" si pentru ca tot m-am bagat pe acolo am vazut si pozele fetei care a venit din Mexic. Frumoase de tot...Imi pare cunoscut nick-ul ei,probabil de pe la alte topicuri...
Din nou Gabriela: ce legatura are ziua indragostitilor cu copiii de la gradi? Stiu ca generatia de azi e mai precoce, dar chiar asa?
Adriana, stiu ca e epuizant si stresant sa vezi cum copilul face bolile una dupa alta, cu pauze de o saptamana - doua, dar nu trebuie sa intri in panica. Am trecut si noi prin asta cu fetita cea mare si probabil o vom lua de la capat cu cea mica...Le trebuie un timp pana se imunizeaza, dar se intampla si asta pana la urma...Eu cred ca de vina este un intreg cumul de factori: poluarea tot mai accentuata a aerului si a apei, alimentatia tot mai nesanatoasa(oricate eforturi am face noi sa le luam ce e mai bun), antibioticele recomandate cu prea mare "generozitate" de medici si cu siguranta mai sunt...Magdei i-am facut la vremea respectiva o mica perfuzie (50ml) cu gama-globulina si apoi un tratament de trei luni cu bronhovaxon si a fost bine pana am plecat la Bucuresti, unde in primele 3-4 luni a luat tot ce a miscat in materie de virusi si a facut una dupa alta: faringita, laringita, bronsita si pneumonie, apoi rubeola si varicela, dupa care,Slava Domnului si nu fie de deochi, a luat pauza si sunt vreo 3 ani de atunci...
Editez, ca sa o intreb din nou pe Gabriela(am eu ce am cu ea azi):
ce pliculete ai luat de la postas, ca nu m-am lamurit? A fost cumva ziua domniei voastre?
aime spune:
Bon soir, iesence!
eu trec asa mai rarut, pe la voi...dar tare mi-ar place sa vin si eu la intalnirea voastra...
Eu posed de ieri, una bucata copil super marait, rezultat al vaccinului de 1 an si cred...si a unei noi maselute...nu-i intram in voie cu nik...nici n-a dormit asta noapte, decat cu mari pauze si cu plans...offff, vaccinurile astea...fac bine, dar mai intai rau
Alina si bb al ei...aveti si in mine o "casnica" fara soacra la indemana
Dana, ei, te-ai hotarat unde petreceti?
aime si Vladimir, 1an+
Danna_36 spune:
Aime, nu inca, dar inclin tot spre Quinta, ma voi interesa intre ce ore e pustiu pe acolo...Poate sa fie si dimineata, nu ma supar...
Multumesc pentru PM, daca ai terminat de selectat pozele pt calendare, eu sunt la datorie, le astept...
Veve spune:
quote:
Originally posted by GabrielaG
Veve, multumesc mult de urari, ieri am luat mai multe plicuri de la postas si ca in fiecare an m-am bucurat mult. Au lipsit pozicile cu puiuti.
Ieeeeeri?Le-am pus io tarziu,da' chiar asa?Daca stiam,luam direct cu oo si iepurasi!
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
acvi spune:
dupa 1000 de ginduri pe care mi le-am facut pina ieri la ora 5 (daca nu-i ceva ok,daca-s gemeni,daca..daca..)...toate s-au risipit,cind am vazut la eco sufletelul cel mic.Are 9 sapt si 5 zile ,18 mm,174 bat/min(i-am auzit si bataile inimii),DNP 14 august,si m-a impresionat ca deja arata ca un copil in miniatura ,adica stiu ca la Alex prima oara nu prea vedeam mare lucru(e drept ca si prima eco la el a fost la 6 sapt..si eu nestiutoare)),era foarte miscatordadea din minute,parca era la ora de inot ,asa ca aseara am visat toata noaptea cum inotam intr-o piscina.am reusit sa inregistrez pe CD asa ca a putut sa vada si sotul ce minune am reusit sa facem,asa ca acum e super atent la ce fac cica "sa nu-l strivesti!!!".
Ceee vad ceva de intilneala??Acu cind eu is plina de greturi??Da tot vin!!!un pahar de apa acolo tot beau si eu cu voi!!Carmenp bei si pentru mine un pahar de Campari.Deci,unde ,cind ,cum??
Bine ai revenit printre noi Cristina!!Ti-am admirat comorile..Doamne cum trece timpul...si ma gindeam la la anul pe vrema asta am sa-ti trimit si eu o poza tot cu doua personaje cam de aceiasi virsta.
Danna aniversare placuta sa fie asa cum iti doresti!!!
Adi,am facut imprudenta de a ma uita peste minunile culinare pe care le-ai pregatit..mamaaaa..de la greturile pe care le aveam am trecut subit la niste pofffttteeee..ca am inchis repede calculatorul.Super arata toate..de gustoare nici nu vreau sa ma gindesc!!!
Bun venit Alina si cotaminare placuta!!!
GAbi 9+ si ALex.
carmenp spune:
gabi, sa fiti sanatosi amindoi!
Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza La multi ani!
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
GabrielaG spune:
Nu Veve, eu am trecut tarziu sa le iau...ca intre timp mi-am schimbat iar adresa si trec cam de doua ori pe luna sa ridic corespondenta. Dana36 ziua mea e vara...ca daca era acum ma laudam eu, nu-ti fa probleme. Cat despre ziua indragostitilor de la gradinita, sunt multe educatoare care sarbatoresc ba ziua prieteniei, ba fac un mic carnaval...cu copiii costumati.
Gabi, felicitari pt BB mic, abia astept sa vad si eu CD-ul. Chiar voiam sa te sun ieri sa aud vestile.
Stie cineva, mai e zapada sus pe Bucium? Unde mergeati cu sania, ca poate ajungem si noi maine. Chiar, nu ati vrea sa ne intalnim la o saniuta cu copiii?
Pupici si WK-end placut,
Gabriela si baietii
herra spune:
buna ziua!
unde gasesc un scaun de masina ca lumea, ca ne-a cam ramas mic ala care se aseaza cu spatele la sensul de mers...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65041&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
adusca spune:
healau fetili.
daca e vorba de cuconiada vreu si io.
in rest s-auzim numa' de bine.
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
Nora__ spune:
Ete na,adusco!Tu crezi ca daca nu vroiai la cuconiada,nu veneai?Dream on!Ete asa te fugaream din spate:(chit ca asta inseamna altceva,dar n-am gasit altceva mai dur).Dar taaaare io cred ca pana ne hotaram si ne organizam,iti tragi si tu net prin cablu
Iar la mineeeeeeee...toooooot ai ajuns de 2 ani...rusinica!
Nora
Comorile Norei