Cu dragoste, din IASI (21)
Raspunsuri - Pagina 15
ralucami spune:
Salutare fetele!
Eu am vre-o 2 zile de cand am ajuns acasa dar ma tot plimb pe traseul Bucuresti -Iasi si retur caci am niste probleme care nu le pot rezolva decat in buricul tarii. Si tare pierduta ma mai simt prin Bucuresti... Deh, eu sunt moldoveanca din tata-n fiica si sunt setata pe viteza "incetisor" sau "foarte incet".
Ce-mi vazura ochii??CUCONIADAA!! Abia astept! Eu sunt de acord cu voi si cu ora si cu locatia. (Gabi(G) m-am lasat de fumat si sper sa nu ma impinga ala cu ccc cornite sa ma reapuc )
Gabi- acvi felicitari pt sarcina! Super super vestea! Iti doresc sarcina usoara, nastere la fel , si bebic sanatos si mancacios. Alex ce zice? Cum a primit vestea ca o sa fie frate mai mare?
Pupici si duminica placuta in continuare!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
mirinda2000 spune:
buna mamici si bine v-am gasit !!
eu sunt 34+ si am o scurta intrebare :
stiti pe unde in oras se pot face cursuri prenatale ?
acusi ajung la momentul expulzariisi vreau sa-mi pregatesc psihicul ca altfel . E prima nastere si vreau sa ma prezint onorabil la inalnirea cu Andrei , pe care-l asteptam de 3 ani .
daca stiti pe unde ma pot interesa sau de unde pot afla mai multe amanunte va rog sa-mi spuneti !
pana data viitoare salutari ,multi si sa aveti grija de !
Nora__ spune:
Oooooooooooo....wellcome Raluca darling,ce bine ca ai venit.Pai pe tine te asteptam cu cuconada,ca a zis Gabriela ca vii.Deci zi-ne cand de cand esti disponibila si mai fa si tu un apel,ca noi ne agitaram,lumea :vreau si eu...vreau si eu,dar nimeni nu arunca o sugestie de loc si data.Sau sa zica:'eu pot in timpul saptamanii dupa ora...sau doar in we dupa ora...,sa putem sa ne facem o parere si sa stabilim ceva comun.In PUB a placut la multa lume,dar ar trebui in timpul saptamanii,ca sa nu platim rezervare 250000 de pers.Sau ar mai fi jos,in pizzeria Ecstazy,ca e destul de marisoara si se pot uni mese.Mai veniti cu sugestii.Va pup
Nora
Comorile Norei
Darria spune:
mirinda2000, stiu de la o mamica de pe un alt forum ca se fac cursuri Lamaze in Iasi, undeva pe langa hala centrala de catre doamna doctor Nichita, care lucreaza la Cuza Voda. Mai multe detalii nu stiu. Eu o sa-mi intreb medicul ce si cum cand o sa ajung la cabinet.
Nastere usoara si un strumf sanatos.
Veve spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66564" target="_blank">Cu din Iasi douaj'doi
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
mirinda2000 spune:
multumesc Darria !
O sa incerc sa o gasesc pe d-na dr. Nechita , voi intreba de ea cand ma duc joi la eco la dr Mihalceanu la Cuza Voda .
E o veste f buna ca se fac si in Iasi cursuri prenatale .Ca in Buc....se intampla multe da' e cam departe !
Multumesc inca o data si daca mai afli amanunte te rog sa dai de stire .Eu am mai incercat sa aflu cate ceva de prin cunostiinte care au nascut recent dar nimeni nu a facut cursuri sau a auzit .
Salutari la mamici cu si burtici!!!