Cu dragoste, din IASI (21)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

ce tot vorbiti voi aici? cuconiada? ... da...da...da campari? nu ... nu...nu

P.S. Desi nu am scris pe aici, sa stiti ca v-am pandit din umbra.

Va doresc sa aveti un an plin de sanatate, fericire, seninatate, dragoste, pace, succes, prietene si sa va surada mereu ochii.

kiss

"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Aulioooo,de cand n-am mai dat cu batu' pe-aici!Da' va citesc!Si cum imi mirosi-a cuconiada cum bagai nasu'.Carmencitaaaa,prezent,beibi!Pai se puoate?!Mai nasol si din pacate-i ca oceanu' ne desparteAsa c-o sa ma multumesc cu-amintiri si poze tura asta
Cristinica,bine-ai revenit!Ce fac frumusetile tale?N-am mai apucat sa-ti scriu,da' taaare rau mi-a parut ca n-am mai reusit sa ne vedem inainte de-a pleca.
Dana,restaurantul frantuzesc nu s-a mutat;pur si simplu nu mai e.Iar "casa Bilius" e moartea portofelului.Propretaru' e prieten de-al sotului meu si-am dat pe-acolo de cateva ori in vara.E frumos,dar cam exagerate preturile.Si nici nu-mi vine-n minte acu' ceva potrivit pentru evenimentul vostru!Eniuei,inca 100 de ani frumosi si fericiti impreuna!
In rest,cate-un (plin de dor) pentru fiecare,bun venit fetelor noi...si caramba ca la noi se facu' ora de nani.

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Carmen,ai postat si apoi ai sters mesajul?Sau aveam io orbul gainilor la ora aia,ca aparea ca ai postat pe la ora 21 si ceva si cand intru pe subiect,nu mai exista mesajul.
Veve darling,si noua ne e dor de tine si taaaaaaare mi-a parut rau ca nu am avut cu cine lasa pe Rares la intalnirea dinaintea plecarii tale.Numai dansuri avea in minte in seara aia.Dar sa vezi cat o sa chinuim acum sa adunam lumea,sa poata fiecare sa isi rezolve problemele acasa sa poata veni.Daca se stabileste o zi in cursul saptamanii,se poate merge tot in PUB 25,ca e loc mai mult.Ma tot gandesc la alta locatie si nu-mi vine in minte nimic.Poate vin fetele cu idei.Dar sa nu fie nici la draq in praznic prin Bucium sau capatul Pacurariului,sa avem cu ce ajunge.
Deci pt fetele noi:pana acum ne-am intalnit numai gagicile,fara puradei sau masculici,pe la ora 9 seara si s-a mers la mancat (cine a vrut) , la baut si la dansat in Tudor,la PUB25.Deci faceti sedinta acasa si puneti sotii sau bunicile la treaba,va motzati si mergem la destrabalare.Nu se admit absente.Stiu ca mobilizarea se face greu,dar va garantez ca dupa aceea,daca veniti,veti zice ca v-ar fi parut rau sa nu veniti.Deci intai facem o lista cu cine vine si apoi ne consultam asupra locului si zilei.Va pup

Nora

Comorile Norei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Dana, intra si la mirese Dc, la Nunta in Iasi si intreaba miresicile, poate stiu o locatie care sa se potriveasca cu ce doresti.
Multi ani fericiti si de acum incolo

Cat despre intalnire fetelor, sa nu va suparati pe mine sau sa ma intelegeti gresit, eu o sa absentez cu brio Am mai multe stoluri de sticleti, vrabiute, etc.... si prefer, deocamdata, butonarea la calculator Dar va urez distractie la maxim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

nora, pai am tot editat lista aia, ca evident ca n-am putut s-o fac buna din capu` locului si de aia iti aparea mesaj postat la 21, da` daca te uiti la mesajul meu anterior ai sa vezi ca e ora la care l-am editat.
veve, te mai pui la un ocean, brei?! las` ca ma sacrific io pentru tine si-am sa dughesc ceva in plus, basca ma poci dezlantui pentru doua daca mi-s in chef, doar sa gasesc dadaca pentru cupii ca-n ultima vreme nu se mai baga nimeni, nu jtiu di ci

Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza La multi ani!

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Veve,bine v-am regasit!Ti-am trimis azi un mesaj pe hotmail,sper ca mai e valabila adresa!

Daca-i vorba de cuconiada ,ma inscriu cu amindoua miinile,numa ca tre sa-l perii binepe sotul meu sa stea cu flacaii!!!ca eu sa ma pot destrabala in voie!Eu nu-s prea umblata asa ca nu stiu locuri unde am putea merge,dar mi-a placut mult la Pub25,desi mi-e peste mina,din Pacurari in Tudor e cale lunga.Imi place si la Carafa si pe vremuri se minca bine acolo.Eu as prefera de pe la 8,ca atunci adoarme Rares sa ma pot intoarce acasa pe la 12,cind "serveste dumnealui masa
".

Pupici dulci de la noi,
Cristina,Rares 6 luni jumate si Mihnea4 ani si 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Salut fetele frumoasele!!!
Se pune de o cuconiada? Ce discutati voi pe aici? Vreau si eu...chiar am si pus-o in plan.
Sa va zic un secret: vina Raluca (ralucami) si atunci trebuie musai sa ne vedem...asa fara soti si copii. Mai un Campari...de care nu am fost prea incantata, recunosc, mai o muzica, mai un dans...de fumat m-am lasat, de baut la fel. Nasol...imbatranesc.
Danna, la Multi ani si buni si fericiti alaturi de familie si multa sanatate la printese. Vorbeam aseara cu cineva si spunea ca este in Copou, vizavi de puscarie (sau in spatele ei) un local dragut, intim...dar cu preturi marisoare. Poti incerca.
Pupic, fug ca tre sa ajung acasa,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

buna seara fetele!

intrebare: pe faimosul formular care se depune la piramida lu' dubet apar de bifat mai multe variante (la ceea ce solicitati): indemnizatie, supliment (cazu' meu) si/sau alocatie...
a fost vreuna curioasa sa intrebe: s-a schimbat si fondul din care se vireaza alocatia? adica trebuia sa completam acolo, sa ne vireze si alocatia in acelasi cont de card?

ca eu nu am depus personal dosarul, am gasit pe cineva - o pila - si n-am avut cum sa intreb...

la casa bilius e intr-adevar cam scump; asta vara, cand ne plimbam in parcul expozitiei, am mai baut cate un suc acolo (si o portie de clatite ); imi place ca e liniste si liber, in contradictie cu vanatorul, unde servirea e execrabila dupa parerea mea...

Dana - daca gasesti un bar intim si ieftin, sa-i faci reclama si aici.

mai vorbim!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65041&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Gabriela,cand vine Raluca?
Herra,cererea era pt indemnizatie sau supliment,cu alocatia deja existenta pt copil,e clar,o primesti asa cum ai stabilit atunci cand s-a nascut bebele.
Carmen...am priceput acum...nu m-am uitat ca ai editat si cum era si foarte tarziu,am zis ca nu vad io bine.
Cu ora pt cuconada...e ok si la 8 si la 7...cum vreti,atunci s-a pus la 9 ca toata lumea sa termine cu serviciul si cu treburile si sa lase in ordine acasa.Asa s-a stabilit atunci.Asta e si ideea.Fiecare sa zica cum ii convine si ajungem la un compromis.Acum sa vedem cand vine Raluca.
Fetele noi:nu deveniti timide si sa nu va retrageti pe motivul ca unele dintre noi ne cunoastem,la inceput nu se cunostea nimeni si mai o intalnire cu copiii,mai o destrabalare,asa se fac cunostintele noi.Deci va rog sa poftiti ,fara inhibitii si fara teama,nu vi se intampla nimic rau,doar:

Nora

Comorile Norei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

SUUPER !Chiar in dimineata asta ma gindeam la Raluca!
Abia astept sa ne vedem!Cind ajunge in Romania?

Herra eu primesc alocatia pentru ambii copii pe card si chiar nu mi-a zis nimeni ca ar trebui sa mai depun si acolo vreo hirtie.Au facut astia o harababura cu dosarele mamicilor,de iti vine sa-i stringi de git.

Mergi la inceput