Cu dragoste, din IASI (21)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Prezent!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Bine ca nu sunt singura... ca tare ma plictiseam...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

si eu , mai timid asa....ca nu prea am postat la voi...si nu ma lasa nici piciul

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Fetele, multumesc frumos pentru urari, la fel si voua va doresc. Cu "ristorantu'", eu inca mai sper ca imi va da cineva o idee buna, ca altfel imi mai trebuie 10 ani pana ma mai mobilizez odata...Hai, scormoniti in "greieras", va rog frumos, intrebati colegii pe la munca, s-or mai fi gasind unii care sa mai frecventeze localurile Iasului, ori au dat toate faliment? Daca nu aflu nimic voi fi nevoita sa acasa si sa ma imbat alcool] in fata copiilor.Doar nu vreti asta...

Adriana(Adi69), am m-am ratacit si eu printre torturile tale si m-a luat ameteala de multe ce erau. Cred ca ti-ai petrecut cel jumatate din viata sa le faci pe toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Danna,nu chiar o juma de viata,pozele astea nu-s mai vechi de trei ani,si nu-s toate...
E o pasiune a mea..pe care o speculeaza familia,si la orice ocazie se asteapta sa ma prezint cu ceva...e vina mea,de fapt,eu i-am obisnuit..da nu ma plang...deocamdata..

Dar sa las asta...apropo de Casa Bilius,au fost niste cunostinte ale mele,si au spus ca e cam scumpisor...si dupa cum mi-au descris mancarurile ,e chiar un restaurant cu moft,adica putina mancare in farfurie asezata cu stil..etc..poate e ceea ce cauti..

Dar sigur nu mai este restaurantul frantuzesc acolo?

Adriana
http://community.webshots.com/user/adrianamo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Casa Bilius e scumpa bine.Dau niste chestii,mofturi si costa de te rupe.Deci Dana,strange alocatiile pe cateva luni si poti merge acolo.Nu mai zic de bautura,cica bei o saptamana cu banii dati acolo pe vin.
Dana,te citesc de ceva timp si tarziu mi-am dat seama ca esti fosta mea colega de facultate (prima ta facultate).Ne-am intalnit in piata si eram amandoua cu familiile.(Tot Dana si eu)Ai zis ca mai dai un semn de viata,dar nimic.Te-am depistat dupa ce ai zis de boala fetei, si ca stai in Tatarasi si culmea,pe langa mine.Ce mai face fetita?E mai bine?Eu nu mai am nr tau de tel,ca nu l-am salvat atunci pe loc si apoi s-a pierdut.
Te pup

Nora

Comorile Norei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Am sosit si eu acum 2 ceasuri de la Piramida lui Doubet (sau cum ii spune).
Am stat la o coada stufoasa si lunga pret de 1 ora si 45 de minute si mi-am depus dosarul.
Si acum dardai de frig, mi-a patruns pana in oase.
Sper sa nu racesc!

Danna, 'La multi ani fericiti impreuna!'

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Fetele, multumesc mult ca va agitati pentru mine. Bilius asta pare sa fie ceva dragut, dar mult peste posibilitatile mele.Multumesc oricum, poate voi ajunge odata si pe acolo...Restaurantul de care va ziceam nu era foarte scump si avea mancaruri deosebite, cu specific. Imi amintesc ca mi-am dat pe spate invitatii de acum 10 ani cu "papa" frantzuzeasca, si asta fara sa imi gauresc buzunarele.Eu nu am facut chiar nunta, doar o petrecere in cadru restrans, un fel de cina mai deosebita, la care nici nu m-am dus imbracata mireasa.
Dar a fost cu atat mai frumos...

Dana(Nora), va sa zica asa...Ma bucur ca ne intalnim si noi cumva. Adevarul e ca stam depaaaaarte tare(eu blocul tau il vad de le fereastra...)Da, am promis ca ne vizitam si inca mai sunt sanse, eu am nr. tau de telefon...

la toata lumea,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Dana,daca restaurantul ala era si bun si ieftin si frantzuzit....sigur a dat faliment,ca ce e bun,nu tzine.
Deci da si mie un sms si zi ca este de la tine,sa salvez si eu numarul si poate vii pe la mine intr-o zi,daca ai timp.Pacat ca am balconul prost orientat ca iti faceam cu manasau ne puneam mesaje cu rufe pe sarma...daca sunt albe,ies afara,daca sunt rosii,te astept la mine
Fetelor,ce mai ziceti?Pe cand o noua coconada?Dar PUB-ul sare din schema,ca se merge cu rezervare de 250000 in we.Dar chiar mi-e dor sa ne vedem si poate vin si alte fete noi,sa fie masa mare si vesela.Carmeeeen(carmenp)...fa oleaca prezentza,ca tu stii mai multa lume.Pacat ca Veve e departe,dar ne vom gandi si la ea cand bem Campari

Nora

Comorile Norei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

nora, prezenta pen` ce? pen` cuconiada? <aiasurprinsarauda`raudetot> so, prezenta, in ordine aleatorie, sa nu si supiri nimeni
adela, cristina (tinatache), raluca, veve, adusca, adriana (adi69), oana (ghinetz), andrea (aminoreanu), gabriela, elena, cristina (palmyrah), gabi (acvi), adda, carmen (carmen_2003), magda, nora, carmen (mephala), buli, elaalba... si sper sa nu fi uitat niciuna din fetele pe care le cunosc si daca da, astept castane. n-am trecut fetele noi si asta pen` ca sunteti mai multe si fiindca nu va cunosc, dar, sincer, o cuconiada la care sa veniti ar fi numa` buna si n-o ratez, ca toate-mi sunteti tare dragi...

Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza La multi ani!

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput