Cu dragoste, din IASI (21)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by palmyrah2002

LA MUUUUULTI ANI !

Sa fiti sanatoase,fericite si iubite!
Un an plin de realizari,impliniri si pace sufleteasca!

Am revenit si eu pe baricade si sper sa ne "vedem" cit mai des pe aici.Promit sa va povestesc mai multe despre noi in zilele ce vor urma,pentru ca astazi sunt superocupata!

Acvi,felicitari si sarcina usoara !
Fetelor nou venite:"contaminare" placuta pe DC!!

Pupici dulci de la noi,
Cristina, Rares 6 luni jumate si Mihnea 4 ani si 3 luni
!

sa-ti traiasca puii, cristina.
ai si revenit la munci? cu cine stau strengarii?

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Cristina, bine ai revenit! Ce repede trece timpul, parca mai ieri anuntai ca esti insarcinata, iar acum Rares are deja 6 luni!

Carmen, si eu de aceeasi alocatie intrebam. Noua ne intra pe cont, dar vreau sa schimb contul. La Primarie, la care sediu? La primaria de pe Stefan cel Mare sau in Piata Unirii sau la Piramida?

O saptamana buna!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

cristinico, bine-ai revenit, chiar ca au trecut repede lunile astea, ce fac baietii?
danna, da, subscriu, interesanta idee.

Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza La multi ani!

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by aime

Si eu primesc alocatia tot pe card,de anul trecut, trebuie sa mergi la primarie la camera 3, unde sa soliciti acest lucru si sa le dai nr de cont. te indruma tipa de acolo.

deci la primarie (in centru???)...vreun dosar ceva, imi trebuie?

mersi

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

La primarie, pe stefan cel mare...da, nu mai stiu ce acte trebuie, ca a trecut un an de atunci si de treaba asta s-a ocupat sotul meu.Sorry!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Multumesc frumos ca ati raspuns, si inca atat de repede, "sondajului" meu. Cat despre "cum vor arata" aceste martisoare, eu ma gandeam sa fac mostre in 2 variante de marime: 1) ceva mai mic decat dimensiunea unei carti de vizita si 2)format A4.
Primul model ar fi un martisor propriu zis, foto pe un suport de carton mai gros, pe furnir sau plexiglas(sa vad ce gasesc!!??), al doilea ar fi un colaj de cateva fotografii pe o coala de hartie foto lucioasa, cu text. La primul se preteaza cred si o ata de martisor adevarata, la al doilea cel mult una imprimata, avand in vedere dimensiunile.
Imediat ce am ceva palpabil dau de veste.Iar daca aveti propuneri, sunt numai ochi si urechi...

Acuma altceva: cu ani in urma exista intr-un imobil din spatele maternitatii Cuza Voda un restaurant frantuzesc.Avea doua incaperi mari despartite de un hall.In dreapta era un bar si in stanga restaurantul propriuzis. Barul ala imi placea la nebunie, cu canapelele si fotoliile lui din piele, cu lampadarele cu picior si aplicele de perete, cu lumina lui difuza si muzica frantuzeasca in surdina... Acum nu mai exista. Stie cineva daca s-a mutat si unde? Iar daca nu, imi puteti recomanda ceva in acelasi stil? Ca eu doar pe asta il frecventam in tineretile mele indepartate. Acolo m-o dus barbatu' pe vremea cand inca nu-mi era sot, acolo m-am maritat si tot acolo am mai iesit si dupa, atata cat am mai iesit...Ca dupa ce m-am apucat de facut copii n-am mai vazut nici macar exterior de restaurant sau bar, darmite interior...
(P.S.In caz ca va intrebati ce m-o palit de-mi trebuie taman acu', pot sa va spun ca facem 10 ani de casatorie si plecam in cautarea tineretilor pierdute...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

danna, nu stiu, n-am fost niciodata, da` ai fost nostima cum ai povestit. la multi ani si casa de piatra!

Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza La multi ani!

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Aime,n-am facut tortul de ness,daca faceam iti spuneam sa te uiti la poza...dar am avut atatea probleme de sarbatori incat am ramas numai cu fursecurile facute inainte de Craciun...asta este..cu prima ocazie...

Dana,felicitari ,casa de piatra si va doresc sa va regasiti tineretile...pentru totdeauna..
Noi anul acesta am facut 19 ani de cand santem impreuna..dar n-am sarbatorit.In schimb ,incep de pe acum sa gandesc si sa pregatesc un cadou deosebit pt aniversarea de 20 de ani...Doar n-o s-o ratam si pe asta..

Cristina,bine-ai revenit,ce-ti fac muschetarii?

Si eu primesc alocatia pe card,am schimbat-o acu vre-o doi ani si era un birou pe la gara ,la blocul turn unde a fost la parter restaurant inainte de revolutie..daca mai tin bine minte,m-am dus cu copie certificat de nastere copil-si original-copie buletin -si original,extras de cont..si cam atat..parca.

Adriana
http://community.webshots.com/user/adrianamo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Danna, multi ani impreuna, fericiti si sanatosi! Casa de piatra in continuare si numai realizari marete impreuna!
Cat despre acel restaurant, habar nu am. Sorry...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'Neata! Dau cafeluta! Vine cineva??? (Ma rog, eu nu mai beau cafea, doar ceai! Dar fac pentru voi, in mod special, ca tare imi sunteti dragi!)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput