Nastere la Polizu?

Nastere la Polizu? | Autor: gio

Link direct la acest mesaj

Eu am fost pana acum la trei doctori pana am gasit o dr tare draguta si pe placul meu. As fi vrut la municipal, dar nasa mea a pierdut sarcina si a fot internata acolo, intr-adevar, la ginecologie, dar a fost groaznic.Lenjeria nu se schimba de la un pacient la altul, doctorii nu faceau nimic fara bani. Asa ca m-am hotarat ca mult mai mult conteaza sa ai un dr bun specialist si sufletist, cum e dr. Dinca de la Polizu. Problema este ca am auzit ca acolo nu sunt conditii. Ma ajutati, va rog? Cine a nascut cu dr Dinca sau macar la Polizu. Cum este acolo? Multumesc...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cori spune:

eu am nascut la polizu, in mai 2002...si a fost extraordinar!
am nascut cu Dr.Monica Tataru, o dr deosebita, si m-am simtit excelent..
stai cu bb in camera, ti-l aduce intr-un ..carucioar..e mai mult o masutza cu roti...si incapand de a doua zi(cazul meu-cezariana) stai cu bb zi si noapte..
initial mi s-a parut ciudat, deoarece mai aveam vizite...si-mi era teama ca nu cumva un bb de o zi in contact cu ceilalti...intelegi tu...dar nu a fost nici o problema...
experienta mea a fost minunata...aveam un fel de garsoniera(dna doctor a avut grija si mi-a oferit o rezerva cu un sg pat) cu baie proprie...
pana in ziua respectiva stiam ca rezervele trebuie platite, asa ca nu am cerut rezerva...dar ...nu stiu exact..mie nu mi-a cerut nimeni bani pt "cazare".
igiena personala iti este facuta dimineata si seara
curatenie in camere este. de copil au grija asistentele...
daca vei avea fetitza...se poate rezolva problema cercelusilor din spital(iti explic prin email daca vrei)
hmmm..cam atat...nu mai stiu ce sa-ti zic...
aaa...nu ai nevoie de pampersi sau alte ustensile pt copil...
singura problema este lapticul...eu..nascand prin cezariana...nu am avut imediat laptic, iar asistentele aveau portie..care incepand din a doua zi..i-a fost taiata fetitzei mele..asa ca am fost nevoita sa aduc laptic praf de acasa...sper sa nu fie cazul..

pupicei multi, nastere usoara si ...AI INCREDERE IN TINE!! e cel mai important! o sa treaca si asta..si iti vei aminti numai partile bune..

bafta,
Cori

bb Bia si mami Cori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iandda spune:

Si eu am ajuns la Polizu , dupa mai multe incercari....am fost si la doamna doctor Dinca, o femei deosebita, doar ca mi s-a parut prea superficiala si foarte ocupata.Pe doamna doctor o mai poti gasi la Centrul Medical Sanador,martea si vinerea,unde intotdeauna intirzie si consultatia dureaza mult prea putin, nu ai timp sa ii pui toate intrebarile pe care le ai. In schimb, nu se compara conditiile in care esti consultata,fata de spital.....
Am ajuns cum iti spuneam tot la Polizu la domnul doctor Suciu, care m-a mai linistit un pic..cu toate ca eu mi-am dorit mai mult sa fiu consultata de o doctorita-o femei iti inspira mai multa incredere...dar socoteliel nu se potrivesc intotdeauna.
Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Multumesc pt raspunsuri. Sper sa nimeresc si eu intr-o rezerva, pt ca nu-mi placee sa fie urat si mizerie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori spune:

Andutza,
te pot pune in legatura cu dna doctor Tataru, daca vrei....
e o dulceata...

Cori

bb Bia si mami Cori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Vroiam sa-ti raspund la intrebare - si eu am nascut la Polizu, si nu o data, ci de doua ori, prima data in mai 1999 cu conferentiarul Poiana, seful sectiei de obs-gin care tare simpatic, dar foarte ciubucar, si are tarife destul de piperate pentru viata de la noi, si a doua oara am nascut in decembrie 2001 m-am dus la doctorul Lemnete, care pe linga faptul ca nu iti cere bani, este si un om cu suflet mare, s-a luptat mult pt mine sa nu imi faca cezariana pt ca aveam ceva probleme, si am fost tare recunoscatoare pt asta. Conditiile sint bune, in sensul ca poti sta cu bebe in camera, poti sta si singura in rezerva sau cu 1-2 persoane, sau chiar 3, depinde de cit de cunoscut e doctorul tau pe acolo, si deci poti invata mai repede sa te descurci cu bebe, sa il alaptezi ori de cite ori vrea, ceea ce este mult mai bine decit "dupa program", la 3-4 ore. Asistentele sint cumsecade, dar multe se uita si sa le bagi ceva in buzunar, in special cele care iti fac toaleta de dimineata/seara, si m-au mai enervat si doctoritele neonatanoloage care nu sint prea pricepute, si pun diagnostice aiurea la copiii sanatosi, te sfatuiesc sa mergi sa-ti consulte copilul doctorita sefa de acolo la et 2, doctorita Stoiceascu Silvia, ea a ingrijit-o pe fetita mea si e o femeie deosebit de draguta si priceputa in ce face. Este destul de curat spitalul, in comparatie cu altele. Sa ai grija cind nasti sa le dai ceva la asistente ( moase), ca mai mutl ele vor sta cu tine, doctorii nu stau tot timpul cu tine. Cam atit, si Dumnezeu sa-ti dea o nastere usoara!

Ioana

Mergi la inceput