Mamici de iulie - august 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

pumpkin,
uite si Um a mea: 22.10.2005, dr nu mi-a zis DPN, poate imi calculezi tu si mie, daca te pricepi. Mie mi-a iesit pe net 29 iulie, nu stiu daca e asa, dar daca o sa fac cezariana cred ca mai degraba as alege 1 august.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

un picutz mai off - topic: am vazut ca ati facut un album online pt viitoarele mamici de iulie - august 2006. cum putem si noi sa ne adaugam pozulicile acolo?
Si cum imi editez si io una bucata semnatura unde sa pun frumusete de:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png

cinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

quote:
Originally posted by dariana

pumpkin,
uite si Um a mea: 22.10.2005, dr nu mi-a zis DPN, poate imi calculezi tu si mie, daca te pricepi. Mie mi-a iesit pe net 29 iulie, nu stiu daca e asa, dar daca o sa fac cezariana cred ca mai degraba as alege 1 august.

Dariana, mercic, ti-am calculat si eu si iese tot 29 iulie. Dar daca dr. o sa te programezea sa faci cezariana eu stiu ca de-obicei se face inainte de termen, nu se asteapta fix termenul...

Cinta, ti-am trecut 9 august, daca vrei tu pot sa-ti trec si 9-13. Pentru pozulici am scris pe prima pagina, trimite-mi poza la november_pumpkin@yahoo.com si o adaug eu in albumul mamicilor de iulie-august 2006.

Miky 14+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

multumesc, Mihaela

am sa trimit cat de curand. acum am alta nemultumire: nu merge in Profil Personal calendarul pt setarea datei la care astept un copil. merge doar pana la data curenta... ashe ca nu ma pot afisa si io cu burticutza la semnatura...

gata promit sa ma opresc acilea pt moment

cinta

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_p76 spune:

Draga pumpkin, numele doctorului nostru este Dr. Cristurean si voi naste la spitalul municipal Constanta.
Nu stiu daca cineva m-a urmarit, dar acum vin de la echo. are 10 sapt si 4 zile, cca 3.5 cm si doctorul s-a declarat foarte multumit de evolutia sarcinii pana in acest moment. I-am vazut si auzit inimoioara,dadea vioi din manute si picioruse, un adevarat miracol.
Mai bag 3 ovule de utrogestan pe zi inca o luna , ceea ce sucks,no or very little , si in rest gretzuri mai ales de la materna (pe care o voi administra in continuare) si .
Mi-a dat sa fac triplu test si toxoplasma, citomegalovirusul si rubeola numai daca vreau eu.
Cam atat pe seara asta. Va pup pe toate, noroc si voua in continuare, sa ne ajute si sa vegheze asupra noastra si a bebeilor Cel de Sus in continuare si sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_p76 spune:

Rectific.Mi-a zis ca este foarte important sa fac triplu test dar aleatoriu toxo si celelalte.
Ce ziceti este asa de important sa fac toxoplasma, citomegalovirusul si rubeola?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cinta

multumesc, Mihaela

am sa trimit cat de curand. acum am alta nemultumire: nu merge in Profil Personal calendarul pt setarea datei la care astept un copil. merge doar pana la data curenta... ashe ca nu ma pot afisa si io cu burticutza la semnatura...

gata promit sa ma opresc acilea pt moment

cinta

Cinta, stai linistita, toata lumea are nemultumirea legata de calendar...
Ca sa-ti pui burticutza la semnatura potzi sa faci ca mine, editezi semnatura si pui tu o si cate saptamani are burtica, nu ai alta solutzie. Si sa nu uitzi sa editezi saptamanal semnatura.

Miky 14+

Mergi la inceput

Cristina felicitari pentru vestile bune despre bebe! Eu am ales sa-mi fac toxoplasmoza(pentru ca am avut pisici de cand ma stiu), citomegalovirusul si rubeola (si in plus lysteria, chlamydia si brucella...) si am constatat ca le-am avut pe toate...dar eu habar nu aveam...Triplul test il fac in curand, mie mi-a fost recomandat. Iei vitamine si acid folic ?

Miky 14+

Mergi la inceput

Pentru ca am ajuns la pagina 10 va poftesc la Partea a www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65822" target="_blank">12 a !

Era sa uit : sa avetzi un weekend fain !!!

Miky 14+

Mergi la inceput