Magia Magnetismului
Am scris un fictorial. Am construit niste femei secrete. Nu stiu daca mi-au reusit. Poate ca sunt idei secrete. Dar nu sunt oare femeile puritatea unor Idei Secrete? Ce ar putea fi magnetismul femeilor?
PS: Il puteti descarca gratuit de la acest link:
http://editura.liternet.ro/carte.php?carte=19
Timpul imaginilor este valurit si valuritor.
Raspunsuri
ovidiu bufnila spune:
Ce ar putea fi o femeie secreta? Poate ca o fiinta fabuloasa. Poate ca singuratatea femeilor. Poate ca nici nu exista femei secrete. Sau poate ca este de fapt lumea ideilor. Sau poate multimile cuprinse de febrilitatea schimbarilor istorice. Astfel de intrebari m-au chinuit cand am scris Campuri Magnetice. De fapt n-a fost chin ci o frumoasa calatorie prin universul feminin.
dyana spune:
Dumneata primesti salariu pe chestiile astea??????????????
lumea a inebunit cu adevarat
la modul cel mai serios, daca nu faci misto de noi, ..., mi-e mila de tine
Te-am vazut in blugi si geaca cum dadeai apa la vaca. :))
ovidiu bufnila spune:
Ce inaltime ai Dyana?
Ovidiu Bufnila
consilier de imagine
quote:
Originally posted by dyana
Dumneata primesti salariu pe chestiile astea??????????????
lumea a inebunit cu adevarat
la modul cel mai serios, daca nu faci misto de noi, ..., mi-e mila de tine
Te-am vazut in blugi si geaca cum dadeai apa la vaca. :))
daniella4 spune:
Pe mine m-ai pierdut cu subiectul asta! Poti fi ceva-ceva mai explicit-pamantesc?
Daniella
ovidiu bufnila spune:
Am scris un roman plin de coduri secrete. Aici e povestea acestui lucru. Cred ca sunt multi alti oameni carora li se intampla lucruri nepamantesti. Romanul CAMPURI MAGNETICE este un roman ceva mai straniu in care se regasesc o multime de lucruri nepamantesti. Printre ele, Femeile Secrete. In orice fictiune sunt femei secrete. Si in tine se ascunde o femeie secreta. Femeile secrete sunt fiinte fabuloase. Nu par sa fie femei aidoma femeilor din lumea reala. Asta e povestea. Va fi o poveste despre Miracol, despre Predictie si Profesitie, despre un alt fel de a vedea Universul, despre un alt fel de a privi lucrurile.
Multumesc de intrebare.
Ovidiu Bufnila
consilier de imagine
ovidiu_bufnila@yahoo.com
tel. 0744797266
quote:
Originally posted by daniella4
Pe mine m-ai pierdut cu subiectul asta! Poti fi ceva-ceva mai explicit-pamantesc?
Daniella
iarina spune:
Ovidiu draga, de ce sa raspundem noi la intrebarile astea? Noi femeile adica. Voi trebuie sa cautati raspunsurile...sau intrebarile...sau misterele...sau adevarul....sau toate la un loc.
La multi ani tuturor!
ovidiu bufnila spune:
As vrea sa vorbim despre aceste lucrurile acestea de taina.
quote:
Originally posted by iarina
Ovidiu draga, de ce sa raspundem noi la intrebarile astea? Noi femeile adica. Voi trebuie sa cautati raspunsurile...sau intrebarile...sau misterele...sau adevarul....sau toate la un loc.
La multi ani tuturor!
"Experienta este numele pe care il dam greselilor noastre" Oscar Wilde
Nati spune:
quote:
Originally posted by ovidiu bufnila
Daca e taina, taina sa ramana!quote:
La multi ani tuturor!
ovidiu bufnila spune:
Experienta scrierii unui roman este unica asa cum este si nasterea unui copil sau construirea unei mari natiuni. Am scris acest roman dupa o experienta de peste douazeci de ani de fictiune de la suprarealism la fantasy. CAMPURI MAGNETICE vorbeste despre lucruri surprinzatoare. El s-a nascut dintr-o experienta de viata plina de lucruri stranii. Cred ca si voi aveti sau ati intalnit lucruri stranii in existenta voastra. E pentru prima ora cand vorbesc la modul acesta despre CAMPURI MAGNETICE. Il puteti descarca si citi gratuit de la:
www.liternet.ro
quote:
La multi ani tuturor!
ovidiu bufnila spune:
"de taina" e omenesc, TAINA e intre fiinta si Divinitate.
Ovidiu Bufnila
consilier de imagine
ovidiu_bufnila@yahoo.com
tel: 0744797266
quote:
Originally posted by Natiquote:
Originally posted by ovidiu bufnila
Daca e taina, taina sa ramana!quote:
La multi ani tuturor!