Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

LA MULTI ANI, SANATATE, NOROK SI BANI :) !!!!

La noi nu a fost o noapte prea buna, bb a avut dureri de burta ...noaptea, ca niciodata, el adormea pe la 10 si pana la 2 cand ii era foame nu se trezea, ei, aseara de pe la 11.30 a inceput sa urle ....asa ca eu am trecut in noul an cu bb alergand in brate sa se calmeze, a supt scurt si abia pe la 12.30 a adormit :( ,asa ca sampania , pupaturile si grija invitatilor au ramas in grija sotului.

MIFLORE multumim pentru urari si pentru voi anul nou sa fie mult mai bun decat 2005.
Acum ne pregatim sa mergem la bunika la pranz, alti invitati, alte mancaruri ....speram ca bb sa fie mai cumintel.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

VA DORESC UN AN NOU FERICIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

LA MULTI ANI!!!

Noi am facut rev acasa..si mie imi era frica de bubuitori sa nu se trezeasca copilul,dar a fost bine a adormit pe la 10.30 si s-a trezit la 1.30 cand ne-am bagat si noi in pat..mai tot timpul intram in camera sa vad daca nu s-a trezit ..ca au bubuit nu gluma..
La anul poate o sa ne distram mai bine ,atunci o sa fie si bebeii mai maricei.
Va doresc ca noul an sa va aduca numai bucurii si realizari!!

maddy & Bianca (13.10.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bianca_isabelle_2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Si noi am fcut acasa, dar greu cu somnul lui bb. A adormit pe la 10.30 dar pe la 11.30 trebuia sa-l tin in brate ca se tot speia de pocniturile de afara. La 12 s-a trezit asa ca ne-am pupat toti 3 si ne-am uitat la artificii (din balcon vad juma' de bucuresti, asa ca am avut ce admira). Bb a fost fscinat de artificii,se uita dupa ele in toate directiile. La 1.30 s-a culcat si la 1.45 si eu dormeam dusa . Cel mai scurt rev, dar si cel mai frumos...

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Vad ca sunteti cam somnoroase dragelor, inca nu v-ati trezit toate.

Eu am incercat sa fac un album foto pe yahoo. Sper ca am reusit. Am pus poxele lui Alexandru in primele zile acasa.

http://up.photos.yahoo.com/ed/mihaela_mihis/my_photos_handler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Din pacate cred ca am gresit undeva cu albumu si zau ca nu stiu ce sa-i fac. Ma poate indruma cineva?

Mihaela si
Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Buna, bunaaa! Lenee mareeeeee pe la noi, am dormit pana la 11 - ei, cu intreruperile de rigoare!
"Cumpana dintre ani" m-a prins cu bebe in brate, mufat la biberon! Asa ca o sa manance tot anul, hehe!
Nu s-a speriat de pocnitori - spre deosebire de bietul cateloiul Simba, in schimb se uita la artificii cu cea mai mare placere, din brate de la ta-su. Eu eram pe-afara cu cumnatii si ma firitiseam cu vecinii, si ei la geam ranjeau fasolea, cu strabunica laolalta!
Pe urma l-am culcat, noi am mai stat ce-am stat si la 3.30 eram in pat.
Frumos, linistit, nu dureri de cap si gust nasol dupa..... zau ca a fost bine asa!
Va urez toate cele bune, ma duc sa bag sub nas - am facut o ciorbita de vacuta cu zeama de varza, de spalat instalatia cum zic baietii astia, mmm!

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

La multi ani fetelor !
Multumesc Miflore pentru urari !
Alexandru a dormit dupa maiaza vreo 4 ore iar de la 22 pana la ora 2 noaptea a stat treaz .
A dat sa adoarma pe la 23.30 dar au inceput artificiile ..s-a uitat cumintel la ele din patut fiindca era perdeaua trasa insa dupa 0.30 a inceput sa tipe ca si cum il durea burtica sua era prea obosit si nu putea adormi.
Nu s-a speriat de artificii fiindca eu am incercat sa ma comport normal iar el se tot uita la mine sa-mi vada reactia insa a devenit mai agitat...era si normal. A adormit pe la 2.00 iar la 2.30 s-a trezit sa pape si apoi a dormit pana la 7.00 cand a papat iar.
Eu bineitnteles ca am adormit pe la 3 fiindca eram tare obosita.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Mihaela cred ca ai gresit link-ul. Merge http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaela_mihis/my_photos asa?

Poze

Mergi la inceput

Mihaela eu le-am vazut. Super bb Alexandru . Dar vrem si poze mai recente ca deja e mare flacaul tau.

Poze

Mergi la inceput