Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 11

RalucaCostiurin spune:
Buna!
Eu imi stiu limitele, regim tin dupa boboteaza, ca pana atunci am mancare - si mai ales placinta si baclava!
Dar am inceput cu vitejie bitzikli, ieri 10 min, azi 15 la 4!! si n-am inca febra musculara.
Si eu vreau in grupul de suport, incep intr-a doua sapt. din februarie, dar tot ma ia paraponul!! Ce-as mai vrea sa stau acasa... Bunica mea se ruga "da Doamne sa se intample ceva ce sa faca sa nu mai merg la serviciu" si s-a intamplat: razboiul mondial II. Asa ca mi-e frica sa ma rog, dar tare mi-ar placea.....
Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

romana_74 spune:
LA MULTI ANI FETELOR! Noi am sta acasa de Revelion si ne-am sintit tare bine in sensul ca am dormit de la 1.30 pana dimineata eu si al meu sot, iar copiii s-au culcat la ora 9 seara si s-au mai trezit... Luca la ora 7 dimineata sa pape si air somn pana la 9 , iar Matei direct la 9. Asa ca au fost cuminti si ne-au lasat sa ne infruptam singuri la lumina lumanarilor si sa bem un pahar de sampanie in cinstea anului care ne-a adus atata lumina in casa si bucurie si sa nu uitam si anul 2006 care speram sa fie cel putin la fel de bun ca si 2005.
Intru si eu in randul fetelor care merg la seviciu, asa ca de la 1 martie din pacate trebuie sa merg sa lucrez. Nu stiu ce voi face cu cei doi baieti ca acum 2 ani a fost usor ca era unul singur si era bataie care sa stea cu el, acum nu se mai baga nimeni!!!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

marinela79 spune:
Bine v-am gasit in noul an si sa speram ca totul va fi asa cum ne dorim.
Si la noi un Revelion intim, piticu nostru a dormit de la 10 seara pana la 6 dimineata fara sa se sperie de artificii si petarde.Mami si tati si-au baut sampania in fata gemului inchis si cu piticu alaturi.Dupa 12 am avut si musafiri,iar pe la 3 am facut nani.
Fetele care aveti bebei cu dintisori va rog sa-mi spuneti si mie cum arata gingiile bblului si ce simptome au ca al meu are gingia de jos umflata si albicioasa si cred ca ne iese si noua un dinte.In urma cu o sapt a avut si febra si dr ne-a dat antibiotic.Acum tind sa cred ca era de la dintisor.Si a avut si niste scaune mai moi si mai dese.
Cat dureaza pana iese coltisorul ca sa stiu de cate rabdare am nevoie?
Va rog sa-mi raspundeti sa nu ne uitati ca e asa de plangacios si sunt disperata!!!!
mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/my_photos

mary ilie spune:
marinela, pe mine dintisorul lui bebe m-a luat complet prin surprindere! eu am observat cu o zi inainte sa-i sparga gingiuta! Andrei a avut scaune diareice vreo 3 saptamani....ma adusese in prag de disperare! febra n-a facut! in schimb a fost marait si plangacios la greu si eu nu stiam ce are....ma gandeam ca de la colici! ii curgeau balele si era in stare sa-si indese amandoi pumnii in gura!
apoi am observat ca avea gingia de jos rosie si inflamata si in varf era albicioasa,si a doua zi deja se simtea dintisorul cand puneam degetul.
cam asta a fost la noi!
succes!
Mary si bebe Andrei(29.09.2005)

karmenutza spune:
Marinela, de obicei dintisorii ies in perechi de cate doi. Si primii sunt incisivii centrali de jos. Apoi cei de sus, apoi cei laterali. Mai rar apare doar cate unul.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Ioana75 spune:
Salutare! Si la multi ani sarbatoritilor de azi!
Noi sintem cu pluta, ieri si azi nu am scos copilul afara; de miine se duce sotul la servici, poate ies eu la amiaza un pic. N-am reusit sa luam nici monitor, a incercat sotul sa faca o instalatie cu procesorul de chitara, un microfon si amplificatorul, dar nu prindea miriitul fetii. Miine e prima zi in care o sa stau doar eu si fata de dimieata pina seara, sper sa nu ma depresez. Si ia si masina la servici. Fetele din cartier
, voi pe la ce ore iesiti afara?
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

moki spune:
La multi ani,mamicilooooooor!Multa sanatate,impliniri si sa ne creasca bebeii mari,frumosi si sanatosi!!!!!
Noi am avut un revelion linistit comparativ cu anii precedenti..,am stat acasa cu bebe Mario care a dormit nestingherit de focurile de artificii,si cu socrii pe care i-am solicitat in ultimul moment ca sa fugim la 12 noaptea intr-un club unde ne asteptau prietenii sa ciocnim..am dansat vrei trei melodii ,ne-am pupacit cu toti si fuga acasa la bebe..A fost frumos,dar sunt oripilata de programele tv..dupa 12 poti sa te culci linistit..
..
Nu am apucat sa va citesc,stiu ca ati fost harnicute,dar am fugit de la bebe la sarmale si n-am avut vreme deloc de scris..
Ia ziceti,ce facem cu dosarele alea??unde le depunem pana la urma? sau ce facem,ne mai agitam noi,sau rezolva angajatorii?Ca gata cu distractia,tre' sa ne apucam de treaba...
Pup!
Moki si bebe Mario
poze

b_irina_c spune:
Ioana eu ies in jur de 1-2, depinde de somnul lui bb (daca nu e vant, ploaie sau ceata). Cand ieseam cu Mary dadea ea beep si daca puteam ieseam si eu. Sau dau eu beep cand ma pregatesc sa ies, cum vrei.
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

dani_flor spune:
Buna fetelor!!!!!
LA MULTI ANI!, va doresc multa sanatate si noroc pe 2006!
La Multi Ani si srabatoritilor zilei Irinuka si Tudor!
Noi inca suntem in concediu, miine plecam la drum spre casa. Tot miine imi propun sa fie prima zi de dieta! Dar asa ... mai subtirel, ca de inceput, adica fara dulciuri si piine, sa vedem ce reusim
Altfel ... de revelion a fost super fain, am petrecut cum am zis la fratiorul meu in 6 si cu bebelina 7. Fi-mea mica a fost agitata toata ziua pe 31, dar de revelion a fost tare dormareatza. Asa ca nu am simtzit ca am copil. Mai agitate au fost Ioana si cu verisoara ei. De miine seara sunt acasa si voi fi mai des printre voi.
Va pup,
Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)