"Pamintul Sfint"...si bune si rele (3)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

buna fetelor!
mi-a scris Ela c-au ajuns cu bine acasa. in 2-3 luni trebuie sa-i dea profesorului un raspuns, daca vor sa-l opereze aici pe Samuel.
cam atat...
aaaaaa.....eu plec prin 22-24 februarie acasa...
va pup

Mergi la inceput

FETELOR, UNDE SUNTETI?
nu mai ziceti nimic?
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Aici sunt! Pai ce sa scriem mai Didi... Daca nu e entertainment... Scriem rar, nu prea povestim, nu suntem pe aceeasi unda cred Nu stiu. Nimic nu se leaga...

Silvana e la tzimer (ce rau o fi ).

Didi, parca plecai in martie... Te grabesti, a? Cat mai e un bilet la El Al? Iti lasi sotiorul sa zboare singurel? Stiu ca parca ziceai ca-i este frica... Si mie dealtfel.

In curand e Yom HaMishpaha (fost 'Yom Ima'...)...

Ieri le-am cumparat piticilor costume pt. Purim (anul trecut am lasato pana-n ultimele 2 sapt. si nimic n-am mai gasit). Lui Yael i-am luat o rochita Barbie (de printesa, e superba... cu corset in culori.. si rochia roza si are si aripioare parca). Iar pt. Nardi -Peter Pan (superb costumul). Pt. fetite aveau asa de multe rochite ca nu stii ce sa alegi (la ToysRUs). Mi-a mai placut rochita cu fairy Tinker Bell, pe verde, SUPERBA! Cred ca am s-o iau si p-asta... Este extraordinara... Si s-ar potrivi si cu Peter Pan, nu? A! Daca aveti mobil la Orange, sa-l aveti la voi pt. ca e mivtza, fara maam (eu nu l-am avut si uite asa am pierdut vreo 70Nis ).

Revin

Cu drag,
Isabella, Yael(3 anisori -24Nov.'03) & Nardi(1 anisor & 9 luni -01May'05)
Picasa

Mergi la inceput

Yael, nu mai plec. . tare zapacita mai sunt.... nici eu nu stiu ce vreau
dupa ce ii imbraci pe copii cu costumasele, sa le faci poze si sa le pui aici, sa le vedem si noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Buna fetelor ,

Vreau sa cumpar o consola Nintendo Wii si aici stocul s-a epuizat . Stiti cumva daca acolo se gaseste ? Poate imi trimiteti niste adrese de site-uri sa caut .Nu trebuie sa fie neaparat site-uri cu vanzari online

Va multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Shalom la toate fetele.

Iael, n-am inteles pe unde vrei sa cauti consola Nintendo. Ai pe cineva pe aici? Stie ebraica? Daca da, sa caute pe www.zap.co.il, poate gaseste ceva pe acolo.

Noi ne-am intors din vacanta si a fost nemaipomenit. Am mincat bine, am baut bine. Copii s-au jucat si au stat in aer liber... Am fost si la Hermon . Am stat in "pkak" doua ore la intrare dar pina la urma am intrat. Ne-am dat cu saniutele ca de schiat nu stim nici unul. Fetele au fost in extaz. Am facut un om de zapada cu nas de ... tineti-va bine... castravete. Morcovul pe care il pregatisem l-am uitat acasa . Am pus poze aici daca vreti sa va uitati.

Ieri s-a organizat la Shirly la scoala Yom HaMishpaha. In sala de sport, cu tot felul de "probe" - unele mai sportive, altele mai "intelectuale"... Pot sa va spun ca m-a luat Shirly la o proba sportiva, ca trebuia sa fie copil + parinte, si daca nu am cazut si m-am intins pe jos cit sint lunga... Mi s-a facut o rusine ca nu mai stiam pe unde sa ma ascund.

Cu Purim-ul am rezolvat-o. Lui Danielle i-am comandat de pe e-bay un costum a lui Ariel. Spendid. Acum trebuie sa-i fac rost de o peruca rosie. Shirly a vrut o printesa de la Toys R Us. Izzy, am vazut si eu costumul lui Tinker Bell. Este tare reusit. Costumul lui Peter Pan nu l-am vazut, adevarul este ca nici nu prea m-am uitat la costume de baietei. Rochita lui Barbie este superba.

Apropo de costume, era la Toy R Us o mamica cu o fetita de vreo 3 ani. Si mamica voia sa-i cumpere fetitei o rochita de printesa, ceva... si fetita, nu si nu. Plingea nevoie mare ca ea o vrea pe Dora. Si mamica incerca sa ma ia de aliat cu costumul de printesa... Nu stiu cum s-a terminat episodul dar eu de mult am invatat sa nu ma "pun in contradictoriu" cu fetele mele despre imbracat, jucarii, costume de Purim...

Didi, pai cum nu mai pleci? Vai, ce rau imi pare pentru tine... Dar las' ca-ti tinem noi companie aici, ok?

Ramona, ce-ti mai face ?

Va pup si mai vin.

Mergi la inceput

Sivi, am vazut pozele. sunt superbe.
eu nu mai plec, ca nu vreau sa-mi las sotiorul singur pt 3 luni de zile. este prea mult..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona2006 spune:

Doar un mesaj scurt sa va spun ca sint inca in viata doar ca :
1. mea e bolnava - febra si putina diaree
2. Darie si-a spart capul la armata, a fost la spital, eu inca nu l-am vazut, azi vine acasa
3.soacra mea e in spital
4. ni s-a stricat mazganul

Sper sa treaca toate cu bine

Happy Valentines Day si
Yom Ha Mishpaha Sameah

Mergi la inceput

Ramona . imi pare tare rau c-ai atatea probleme. va fi totul bine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona2006 spune:

Didi-anda

Mergi la inceput