"Pamintul Sfint"...si bune si rele (3)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Ramona, . Multa sanatate la toata lumea.

Mergi la inceput

Acum am vazut de "Happy Valentines Day"... Sotul se uita la meciuri - DOUA nu unul!!! Si eu, cu voi...

Happy Valentines Day si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Ramona, imi pare rau sa aud ca ai probleme... Of, ce sa facem.... Insa ce e important, cum se mai simt si Darie? Vesti mai bune?

Si al meu Nardi a fost bolnavior, a stat 2 zile acasa... cu temp. mare, voma (in prima zi)... insa cu pofta de mancare...

Silvana, bine ai revenit.. Stii, in noaptea in care ai postat mes. de revenire chiar vroiam sa scriu repede un mes. si sa intreb ce-i cu tine de nu mai apari, ai ramas inzapezita? Frumoase pozele de la munte, si tu esti pashut SUPERBA!

Iael (ce ciudat e sa-mi scriu ID-ul, ma rog, cu I nu cu Y), i-a spune-ne tu noua ce legaturi ai tu cu Israelul? Poate treci mai des p-aici....

Eu am incercat sa raspund asa pe scurt si repede... Acum si problema mea de astazi: printre lucrurile care vroiam sa le vindem inainte de plecare, se numara si masina noastra... Masina pe care am luato in urma cu aproape 4 ani, ca ole hadash (deci fara taxe) -daca vrem sa o vindem mai devreme de 5 ani tb. sa returnam acele taxe... taxe in valoare de 12.000Nis!!! Pe masina luam in jur de 40.000Nis (sau poate putin mai mult...)... Zic. Acum, mai merita sa o vindem? Nu mai bine plecam cu ea? Masina noastra in Finlanda e la pretul de 7.000 Euro... Masinile sunt foarte scumpe in Finlanda, ca aici.. dac anu mai mult... Si cum trebuia sa ne luam o alta masina acolo... Si la mana a doua pt. inceput... Zau daca se merita... Insa cum putem pleca cu masina? Ma gandeam la un ferry boat pana-n Grecia si de acolo pe uscat pana-n RO (cam 1.200km). Insa exista asa ceva? Unde sa ma interesez?

Stateam cateva zile in RO si apoi direct in Finlanda... Insa problema noastra e cum ajungem pana-n Grecia... Si ne tb. carte verde la masina? Sau nu stiu... Si pt. Grecia e cu vize?

Cam asta ne framanta astazi... Apreciez orice idee, informatie... Of, ce s emai complica lucrurile astea...

Va pupic si revin.

Cu drag,
Isabella, Yael(3 anisori -24Nov.'03) & Nardi(1 anisor & 9 luni -01May'05)
Picasa

Mergi la inceput

Izzy, merci .
Din cite vad, nu te plictisesti in viata . Cu toate trebuie sa te lupti . Despre masina, noi ne-am gindit odata sa plecam cu masina noastra in excursie in Europa si trebuia sa o ducem cu vaporul pina in Grecia. Eu personal nu-mi aduc aminte de preturi dar il intreb diseara pe sotul si o sa-ti scriu.
Ar mai fi o posibilitate. Sa o lasati aici la cineva si sa o vinda dupa un an si sa va trimita banii. Asta ar fi rentalib in cazul in care devalorizarea in acest an ar fi mai mica de 12000 NIS.
Nu mai am idei, dar poate te-am ajutat cu ceva.
Unde plecati in Finlanda? Helsinki?

Ramona, sper se ne dai vesti mai bune.

Didi, tu ce mai faci?

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona2006 spune:

Offfffffffffff fetelor, nu prea am vesti bune. a facut astazi seara febra 40 si am fost cu ea la , cum se cheama aici in Ashdod, bikur rofim, dupa ce dimineata fusesem la dr. nostru. I-au facut sfirat dam pe loc, analiza de pipi...in afara de putine leucocite in singe nu i-au gasit nimic. A fost un dr f cumsecade, a consultat-o cum trebuie, miine ii repetam analiza de pipi...se pare ca e un virus...Sintem terminati...
Iar Darie...i-au dat drumul acasa si el umbla prin tel aviv cu prietenii cu capul spart...copiii...
Yaelsper ca Nardi e bine acum...ce-a fost?tot virus?
Sivi,superbe poze, superbe fete, superba mamica...
Acum nu scriu mai mult...am sa revin...va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paola_s spune:

Buna seara
Am si eu nevioe de un pic de ajutor din partea cuiva care locuieste in Israel Tel-Aviv. Saptamana viitoare va trebui sa calatoresc in Israel/Tel-Aviv si as dori sa imi dati cateva informatii despre oras. In primul rand trebuie sa ajung la ambasada romaniei din tel aviv si sincer oricat am cautat pe internet nu am gasit o harta care sa-mi arate mai exact pe unde este ambasada si din acest motiv imi este foarte greu sa ma decid unde voi sta pe parcursul sederii mele in tel aviv. Rugamintea mea este sa ma indrumati intr-un fel sau altul, unde ma sfatuiti sa ma cazez?, ce lucruri ar trebui sa stiu despre Israel. Nu este o vacanta deci nu calatoresc in scopuri turistice asa ca mi-ar prinde foarte bine niste sfaturi.

Mergi la inceput

Buna fetelor, am gasit o postare de la o fata paola_s si am copiat-o aici, poate putem sa o ajutam cu niste sfaturi:

quote:
Buna seara
Am si eu nevioe de un pic de ajutor din partea cuiva care locuieste in Israel Tel-Aviv. Saptamana viitoare va trebui sa calatoresc in Israel/Tel-Aviv si as dori sa imi dati cateva informatii despre oras. In primul rand trebuie sa ajung la ambasada romaniei din tel aviv si sincer oricat am cautat pe internet nu am gasit o harta care sa-mi arate mai exact pe unde este ambasada si din acest motiv imi este foarte greu sa ma decid unde voi sta pe parcursul sederii mele in tel aviv. Rugamintea mea este sa ma indrumati intr-un fel sau altul, unde ma sfatuiti sa ma cazez?, ce lucruri ar trebui sa stiu despre Israel. Nu este o vacanta deci nu calatoresc in scopuri turistice asa ca mi-ar prinde foarte bine niste sfaturi.

Aici e link-ul la subiectul original: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=94750

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Buna fetelor. Nu sunt harnicuta cu scrisul, imi cer scuze. Oricum va urmaresc din umbra, si incep sa va "cunosc" putin. Asa printre putinele randuri pe care le scrieti.

Paola ambasada se afla pe strada Adam Hacohen nr. 24,Tel Aviv, undeva intre strazile Arlozorov si Shlomo Hamelech. Nr de telefon este +972 3 5229472, +972 3 5244644 dar din propia experienta nu stau prea bine cu telefoanele, nimeni nu iti raspunde.
In legatura cu cazarea si informatii despre Tel Aviv, fii putin mai specifica. Preturi, cat timp, cate persoane sunteti si ce te intereseaza sa vezi sa faci. Poti sa imi trimiti un mail este mai sigur ca iti voi raspunde mai repede, nu intru in acest site prea des.

Va pup pe toate si sa auzim numai de bune.

Andreea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Ce mai faceti, fetelor? Sunteti gata cu costumele de Purim?
Ramona, multa sanatate fetitei tale!

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Am "aterizat" si eu pe aici. N-am fost demult pe forum.
Se pare ca se intimpla multe pe aici, ma bucur ca scrieti si ca sinteti bine cu totii.

Dati-mi si mie o idee ce costum sa-i fac la Laura...peste o saptamina au Purim la gan.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Mergi la inceput