"Pamintul Sfint"...si bune si rele (3)
Raspunsuri - Pagina 25
silvana.ady spune:
Izzy, merci de explicatie. Mi-am notat. Cred ca o sa ne facem pasapoarte totusi.
Eu plec miine noaptea. De-abia astept!!! Shirly ma santajeaza emotional ca "vai, ce dor o sa-mi fie de tine, mami... deja imi vine sa pling..."
Poze cu fetele la zapada am dar trebuie sa le pun pe picasa. Probabil dupa ce o sa ma intorc.
Zapada cred ca mai e, dar nu stiu cit este de "calitativa"...poate merita sa mai asteptati.
Ramona, ce mai faci tu cu sanatatea? Aveti dintisori deja?
Doula, sotul meu si-a facut specializarea de doula vrind ne-vrind la a doua nastere a mea. Am nascut in 40 de minute - acasa in cada ... n-am mai avut timp sa ajung la spital . Cind am ajuns la spital, dupa aia, era o sora pe acolo care taare sa mai emotional - vai ce frumos, sa nasti acasa... Imi venea sa-i spun ca daca ar fi fost planificat, cu o doula... ar fi fost intr-adevar foarte frumos... dar asa! Bine ca s-a terminat totul cu bine!
Didi, ce mai faci tu? Stii ceva de Ela?
TBEla spune:
Dragele mele,
In sfarsit am viza si rezervare bilete de avion pentru perioada 29 ianuarie - 6 februarie.
Mai am cateva intrebari:
Cam cat ma costa mancarea pentru 7 zile, 2 adulti si 2 copii. Nu suntem pretentiosi: mancam mult iaurt si pizza!!! Daca stiti supermarket -uri si pizzerii avantajoase cam in mijlocul orasului. Asa ma inteles ca este zona. (str Weizman).
Ce stiti despre Ben Yehuda Residences? E un loc curat, potrivit pt copii? Parea un pret atractiv. Adresa este 121 Ben Yehuda Street.
Ce sa va aduc din Romania? Nu prea voluminos!!!
Sper sa ne vedem ,
Ela
didi-anda spune:
ELA, asa cum ti-am spu si-n mail, astept sa-mi spui tot ce ai nevoie...si eu si sotul suntem la dispozitia ta , mai putin dimineata pana pe la 13.00-14.00. orice aveti nevoie, te rog sa ne scrii. bine?
s-auzim de numai de bine..
silvana.ady spune:
Shalom la toate fetele,
Hai ca chiar s-a lasat o liniste adinca pe aici. Ela, cred ca a aterizat astazi in Israel. Didi, banuiesc ca o sa va intilniti. Daca putem ajuta cu ceva, spune.
Eu m-am intors din Praga acum o saptamina. A fost excelent dar cam rupere de oase . Am stat 4 zile pline si pot sa va spun ca plecam dimineata pe la 10 din hotel si ne intorceam seara tot la aceeasi ora, rupti de oboseala, de picam ca mustele in pat.
Praga este un oras tare frumos, deosebit ca atmosfera, arhitectura frumoasa, statui, monumente, teatre, opere - peste tot..., oamenii se "culturalizeaza" pe acolo, nu ca aici ... stradute inguste cu circiumioare intime, magazinase stilate... o placere. Am ratat "cartierul evreiesc" din Praga - despre care am auzit ca trebuia vizitat. Cind ne-am documentat acasa si ne-am facut planurile excursiei, am citit ca nu este deschis de shabat. Iar noi, ajunsi in Praga, am pirdut sirul zilelor si am ajuns acolo chiar de shabat. Maaama ce rusine .
Am pus niste poze din Praga. Vizionare placuta!
Izzy, ce mai faci? Cum stai cu pregatirile de plecare? Ati fost la Hermon sau asteptati urmatoarea ninsoare?
Ramona, Doula, Didi ce mai faceti?
Va pup.
silvana.ady spune:
Ce spuneti de atentatul din Eilat? Acolo nu fusese pina acum . Traiam cu impresia ca Eilat-ul este intangibil... un loc unde te refugiezi de toate relele...
Yael spune:
Silvana, super-super pozele, n-am ce zice... Deosebit orasul... Pare asa de perfect...
Didi, vreo veste de la Ela? Mi-a scris ca ar avea nevoie de un carucior sport; noi maine mergem la Tel Aviv (stiti ca tb. sa mergem de acum 2 sapt., insa de abea acum ne-a iesit) si as putea sa-i dau un carucior sport gen 'umbrela'... Cum i-au legatura cu ea? Mai are nevoie de el? Mai are nevoie si de altceva (sa stiu si sa iau cu mine)?
Noi tot in 'focuri' cu plecarea asta... Pe 15 Aprilie o taiem.
La Hermon n-am ajuns... Nici nu stiu cand ninge si a-m gasi zapada...
Cand ai timp sa pui si pozele de la Hermon cu fetele...
Despre atentat ce sa spun... Ciudat e ca nu a fost in zona turistica ci intr-un cartier din oras... Ce sa mai zic... Oricum, nimic de bine... Cum am ajuns sa traim... Ce timpuri...
Cu drag,
Isabella, Yael(3 anisori -24Nov.'03) & Nardi(1 anisor & 8 luni -01May'05)
Picasa
didi-anda spune:
BUNA fetelor. astazi m-a sunat ELA. au ajuns cu bine. azi a fost cu baietelul la doctor si trebuie sa faca o serie de investigatii ,ca pe urma sa i-i se dea un diagnostic, mai exact sa le spuna ce le propun sa faca pt el.
sta pana marti. maine sau poimaine ma intalnesc cu ea. nu mi-a spus de carucior nimic.
fetelor, va dau numarul ei de telefon, chiar daca nu i-am cerut permisiunea <am uitat >. cu siguranta se va bucura de fiecare telefon primit si de fiecare sustinere. 0523976666. sta la BEN YEHUDA RESIDENCE, ETAJ 2 , CAMERA 320.
daca vreti sa va intalniti cu ea, cel mai bine ar fi s-o sunati inainte, sa nu fie cumva pe la doctori.
sper din suflet sa fie cu folos venirea lor aici si s-auzim numai vesti bune de la ea.
dupa ce ma voi intalni cu ea< ca-i maine, ca-i poimaine>, va voi scrie.
astazi am fost ffffffffffff bucuroasa cand m-a sunat.
va pup si va mai tin la curent cu ceea ce aflu.
PS. eu am hotarat ca prin martie plec acasa, ca mai am ceva treburi de rezolvat, iar sotul vine in iunie. nu stim daca ne vom mai intoarce.
silvana.ady spune:
Ii tinem pumnii lui Ela si copilului . Didi, merci de informatii.
, se raresc rindurile pe aici... Didi, pleci si tu? Cred ca de-abia astepti sa te intorci acasa, nu?
Izzy, pozele de la Hermon sint la mama. I le cer si le pun, ok?
Ramona, ce-ti mai face papusica?
didi-anda spune:
SILVANA . da, astept sa merg acasa. sora mea a nascut in septembrie si nu mi-am vazut nepotica... am multe de rezolvat si sper sa reusec pana la sfarsitul lui mai, cand vine sotul acasa, sa poata avea vacanta si el, nu sa umble sa rezolve una si alta...oricum eu aici stau tot in casa si nu fac nimic....de-aia am zis sa merg si sa fac si eu ceva folositor..
Gabi_K spune:
Sivi, ti-am vazut pozele in sfarsit... of ce dor mi-e de Praga!
Didi-Anda, de ce va intoarceti in Romania?
Noi plecam duminica la Debretin, avem spectacol de Tu-bi-Shvat, abia asteptam!!!
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)