"Pamintul Sfint"...si bune si rele (3)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sibel spune:

La multi ani!
Am o mare rugaminte la voi, care cunoasteti limba ebraica si traiti in Israel: am gasit un cantec foarte frumos in ebraica, religios, si ma intereseaza cine-l canta si despre ce e vorba. Daca va trimit melodia, ma puteti ajuta cu identificarea? E asa de frumos, as vrea sa gasesc mai multe de genul asta.
Multumesc frumos.

Edit: am rezolvat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona2006 spune:

Fetelor, hai trezirea ca e 2007!!!!!!!!!!!!!!!
Ce mai faceti, ce mai e nou?
La noi toate-s vechi, Maia ma omoara cu dintii ei, are gingiile umflate si sus si jos , inclusiv caninii si nimic!!!E nervoasa si o deranjeaza rau, nici sa manince nu mai vrea, doar sa rontaie lingurita - avem o lingurita de silicon pe care o roade cu foc...sint toata ziua cu ea in brate (si acum doarme la mine in brate) iar seara cad moarta...sper sa treaca perioada asta cit mai repede.Vineri o duc la pediatra, sa vad ce mai zice si ea...
Pupici si mai scrieti si voi cum ati petrecut de revelion...noi, am stat acasa si pe la 10.30 ne-am culcat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

La Multi Ani! Multa sanatate si tot ce e mai bun va doresc!

Silvana, tu tb. sa ne scrii -cum a fost petrecerea? Poze!

Ramona, uite aici www.shilav.co.il/sale_category.asp?salePgId=12503" target="_blank">#1496;#1512;#1502;#1508;#1493;#1500;#1497;#1504;#1493;#1514; #1493;#1504;#1491;#1504;#1491;#1493;#1514; de la Shilav... Sa-ti alegi o trampolina care si vibreaza, tu nu stii ce-i linisteste... Pe mine m-a ajutat extraordinar de mult cu Nardi, asa nici n-a mai trebuit sa-l tin in brate, sa-l linistesc... Il puneam acolo si gata... Se linistea si adormea imediat, asa l-am si obisnuit sa doarma toata noaptea... Da' ce vorbesc eu, tu poate deja ai asa ceva!

Noi am stat pana pe la 1 noaptea, am desfacut sampania la 12... si ne-am uitat la ProTvIntl., a fost super... La RealitateaTv, la Teo nu prea m-am uitat, nici la Antena1, TvRIntl. nici atat! M-am uitat asa putin si la Protevelion, luni si marti... a fost super show-ul cu Tociu... cu cei de la 'Dansez pt. tine', Doamne ce-am mai ras....

Mai revin

Cu drag,
Isabella, Yael(3 anisori -24Nov.'03) & Nardi(1 anisor & 8 luni -01May'05)
Picasa

Mergi la inceput

Neatza, fetelor! Pe unde-mi umblati?
Azi dimineata cind am sunat la pediatra Maiei sa iau programare era sa cad jos!!!!Dr si-a rupt mina !!!!Vai de ea saraca dar si vai de noi ca acum tb sa gasesc - temporar, sper- un alt dr. Si e asa o dr de bunaaaaaa! mor de ciuda Mai este un dr bun dar la el se asteapta ffffff mult.incercam miine, poate avem noroc...
YAEL, Maia are leaganul din link-ul pus de tine.Si mie mi-a fost tare de folos, leagana, are muzica, sunete de valuri, ploaie si piriias,mobile,luminite da acu s-a smecherit mititica si nu mai doarme in el.ajunge aproape la mobile-ul de sus si tot trage de pesti...i-am cumparat un exersaucer asemanator cu cel de aici www.kaplantoys.com/store/trans/productDetailForm.asp?CatID=8%7C0%7C0&PID=40752&area=froogle&WT.srch=1" target="_blank">http://www.kaplantoys.com/store/trans/productDetailForm.asp?CatID=8%7C0%7C0&PID=40752&area=froogle&WT.srch=1 si in ii place f mult sa stea...in lul nu vrea...acum insa am o fixatie sa o duc la dr ca e tare agitata si nu doarme noaptea bine...iar in gurita are gingiile umflate in mai multe locuri, se vad inclusiv caninii prin gingiie...
Noi inca nu am ajuns la festigale, ii place insa sa se uite la Telletubbies si Fimbles si la baby einstein- are toata colectia...
Va pup si mai ziceti si voi ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Buna fetelor si La multi ani pe 2007!
Sa aveti un an bun plin de fericire, sanatate, noroc si multe impliniri (nu in "laterala" )!

La noi Revelionul fost reusit. Am fost vreo 34 de persoane - vreo 4 persoane au absentat pentru ca au fost bolnavi . A fost mincare cu tonele - sarmale, piftie, salata de beof, niste "pashtidot", fripturi ... toate gustoaseee . Da' nu stiu ce au avut "mesenii" anul asta ca ne-au ramas munti de mincare si bautura. Acum tre sa facem eforturi mari ca sa terminam mincarea ...
Am dansat si ne-am uitat la ProTv Intl. Am vazut-o pe Loredana Groza care imi place la nebunie!

Nu pot sa va descriu cum a ramas casa dupa ce au plecat cu totii , ca rideam cu sotul si ziceam ca decit sa facem curat, mai bine o vindem si cumparam alta .

Ati auzit de directiva ministerului invatamintului - sa pedepseasca elevii care nu au venit pe 1.1.2007 la scoala. Ce timpenie! Minti luminate! Nu pot sa cred ce minte ingusta pot avea unii oameni! Eu, bineinteles ca nu am trimis-o pe Shirly la scoala. Noroc ca invatatoarea ei este un pic mai "echilibrata" decit altii!

Ramona, apropo de leganat. Era o vreme cind o leganam si eu pe Danielle sa doarma - in special ziua. Si ea plingea mititica si nu stiam ce are. Pina la urma am inteles ca ea de fapt voia sa doarma si eu o deranjam cind o leganam.

Trebuie sa plec, dar mai revin. Pa.

Mergi la inceput

Da' chiar ca s-a asternut rau de tot linistea peste topicul nostru...

SILVANA, cred ca ai terminat de-acuma de facut curat...vezi, de-aia nu imi plac mie petrecerile facute la noi acasa...ca tre' sa curatz dupa aia!

Vreau sa va cer sfatul in leg cu o problema...NU VREAU SA MA MAI INTORC LA SERVICIU. Cred ca v-am spus ca anul asta sint in concediu fara salar...in toamna ar trebui sa ma intorc la serviciu...si nu stiu ce sa fac. De maon nici nu se pune problema, metapelet...va spun sincer ca nu am incredere, si decit sa-mi dau aproape tot salarul pe o metapelet buna, mai bine stau eu cu ea si o cresc cum cred eu ca e bine...aici in Israel nu am vreo cariera, sa zic ca ar trebui sa renunt, era doar un loc de munca, plus ca era ffff stresant si banii nu erau cine stie ce...Insa, nu ne dau banii afara din casa...ma gindeam ce altceva as putea sa fac ca sa cistig si eu un ban stind acasa...as putea da ore de engleza, altceva...nu stiu...voi ce spuneti?
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Hello!

Didi, unde ai disparut si tu?

Noi tot suntem in focuri cu plecarea asta... Am contactat si cateva firme pt. shipping... insa cer asa de mult... cam 330E/mcub... pai numai TV-ul nostru are 1 mcub cred (si am dat pe el acum nici un an jum. in jur de 370E -2.050Nis si am vazut ca pretul nu i-a scazut deloc).... un fotoliu... 330E sau poate mai mult? Nu stim, poate e mai bine sa ne luam totul din nou acolo... Mi-e ca nu se merita sa trimitem.... Of, nu stiu ce-o sa facem...

Ramona, si eu lucrez de acasa, insa putin, dimineata... Lucrez pe calculator, de la distanta cum s-ar zice, pt. firma unde am lucrat eu inainte... Fac niste invoice-uri. Acum eu nu stiu ce cunostinte ai tu si in ce domenii.... Insa cu engleza, ma gandesc la un 'technical writer', traduceri (tehnice, brosuri -user guides la orice produse) sau orice fel de traduceri. Am mai auzit si de niste site-uri cu meditatii online, cursuri engleza online.... Poate iti poti face tu un site cu asa ceva... Nu stiu...

Va pupic, si... revin.
Numai bine.

Cu drag,
Isabella, Yael(3 anisori -24Nov.'03) & Nardi(1 anisor & 8 luni -01May'05)
Picasa

Mergi la inceput

Ramona, subscriu si eu la ce-a zis Yael - adica traduceri, technical writer. Meditatii - poate doar la copii mai mari. Sau poate iti iei niste ore de engleza la vreo "michlala" - se cistiga mai bine si nu trebuie sa faci pe politista toata ora. E totusi un alt nivel de interes.
Technical writer - iti spun de la mine de la serviciu - cistiga binisor. Nu stiu cit esti tu de "tehnica", dar parerea mea este ca orice om cu o minte cit de cit rationala poate sa faca fata frumos (si daca mai stie si engleza, e si mai bine ... )

Izzy, nu cred ca merita sa va apucati sa carati cu voi mobila si electronice. Cred ca-i mai scum caratul decit valoarea lor. Doar daca aveti chestii cu adevarat de valoare - antichitati sau mai stiu eu ce... Puneti in lada doar lucruri de valoare sentimentala, carti (poate)... Va trebui sa va luati cumva si lucruri de prima folosinta prin casa - asternuturi, vase...
Lucrurile de care nu mai aveti nevoie le puteti vinde pe www.yad2.co.il. Am o prietena care si-a vindut o gramada de lucruri din capa pe site-ul asta.

Pa si mai vin.

Ah, da, era sa uit. Noi plecam in Praga peste doua saptamini - doar noi doi, fara "anexe" . De-abia astept!

Mergi la inceput

YAEL si SILVANA, multumesc ptr. sugestii . Imi fac o lista cu potentiale interese si incep sa pun pro si contra la fiecare...Eu prea tehnica nu-s, sint absolventa de filologie iar in Romania am lucrat ziarista...Sint sigura ca se va gasi ceva si ptr. mine...mi-ar place sa ma orientez tot spre ore de engleza ca am deja oarescare experienta...sa vad...sint fel de fel de proiecte, moadonuri etc...
SILVANA, fericito!!!Distractie placuta!
YAEL, si eu cred ca nu merita sa iei chesti mari cu tine, e mult prea scump...
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx si mai vorbim...

PS Vad ca am ajuns threesome...

Mergi la inceput

Ramona, vroiam sa-ti spun ca am terminat "The Kite Runner". Excelenta cartea. Merita sa-ti faci timp s-o citesti. Alegerea subiectului este reusita dupa parerea mea si este ceea ce "a facut" cartea.

Ce zici sa te apuci din nou de ziaristica?

Mergi la inceput