"Pamintul Sfint"...si bune si rele (3)
Raspunsuri - Pagina 20
didi-anda spune:
silvana sa-ti traiasca comorile
la dentist nu m-am mai dus, pt c-am crezut c-am ramas insarcinata. acuma mi-am facut analize de sange si duminica merg la ginecolog sa vad daca-mi da ceva tratament.pana atunci, nu vreau sa-mi iau antibioticele, ca nu stiu daca primesc tratament de la ginecolog. am zis ca merg sa-mi fac film si cand pot, am sa merg la dentist. acum 2 zile am mai avut dureri cand am mancat, dar in rest, sunt bine.oricum, am sa ajung si la stomatolog...n-am de gand sa raman asa..
tuturor
Gabi_K spune:
didi-anda, iti tin pumnii... ai facut testul?
Sivi, ai fete dragute!!!!
Am dat cu cateva postari mai sus un link, am mai pus acolo si pozele de la sinagoga. Lili a fost cumintica, doar a mancat un ou Kinder in sinagoga, si s-a jucat cu Batman ce a primit cu ora mai devreme de la mos craciun la gradi
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
didi-anda spune:
gabi, din pacate nu sunt insarcinata. in ziua 3 de ciclu mi-am facut analizele ce mi-a dat dr sa le fac, iar duminica am programare la el. sa vad ce-mi zice..
dupa, sper sa ajung si la stomatolog
silvana.ady spune:
Gabi, am vazut pozele. Se pare ca a fost placut la hanuka party. Era acolo o doamna blonda care semana cu tine. E mama ta?
Copii tai sint niste dulci.
Eu am cumparat pentru fete DVD-ul cu festigal-ul de anul asta. Cred ca l-am vazut/auzit de vreo 6 ori deja. L-am gasit la SuperFarm cu 60 sekeli (DVD + CD). Izzy, cred ca esti singura pe care o poate interesa. Foarte frumos si o productie grandioasa, muzica frumoasa...
Fetele care sarbatoresc Craciunul, bradul este gata? Cozonacul, sarmalele? Noi nu stiu unde o sa facem Craciunul, sa-l asteptam pe. Poate la socri-mei. Revelionul il facem la noi - vreo 35 de persoane. Asa ca saptamina viitoare trebuie sa incepem sa ne organizam...
Yael spune:
Ho, Ho, Ho... Merry Christmas EVERYONE :)
Cu drag,
Isabella, Yael(3 anisori!!! -24Nov.'03) & Nardi(1 anisor & 7 luni -01May'05)
Picasa
Ramona2006 spune:
Dragelor, ma intorc si eu dupa o perioada de tacere...in primul rind primiti urarile mele intirziate de "Sarbatori fericite" - de care-or fi si un An Nou plin de bucurii si impliniri...
Va spun sincer ca nu am prea avut chef de nimic in ult vreme, inca mai umblu la dr si repet analize si nu-si dau seama ce am.Acum daca imi vor iesi din nou analizele aiurea a zis dr ca va trebui sa fac investigatii mai aprofundate...ce-o fi aia...nu stiu, ca aici dr sint tare secretosi, eu il tot intreb ce am iar el ridica din umeri. Pe urma m-au apucat depresiile de sarbatori, cind ma apuca de regula dorul de Rom si miros de brad si luminite si colinde si cozonaci...dupa aia ma uit la stiri la pro tv si de regula imi trece dorul...La anu merg garantat de craciun la mama in germania...Anul asta am uitat si sa cumpar luminari de hanuka - ca noi tinem ambele sarbatori - am uitat si de gogosi. de obicei cumparam de pe dizengoff, au acolo niste gogosi bestiale...am reusit sa fac brad de craciun si a iesit tare dragut, deocamdata Maia e fascinata de luminite, ca in rest nu prea intelege ea...Tibi ar fi vrut sa gateasca sarmale cu tofu dar nu mai aveau la tiv tam varza murata.de revelion stam acasa, evident si ne luam mincare chinezeasca, fiindca timp (si chef) de gatit...
Cam asta ar fi...va pup si toate cele bune...
Yael spune:
NINGE
Tot primesc telefoane cum ca ninge in Tzfat, Katzrin... si tot asa pana la Hermon (aici zapada e deja de o 1/2m). Si Jerusalem-ul am inteles ca e alb!
In Tzfat scolile incep astazi la ora 10.... Ca ninge, sa curete strazile...
Sivi, ii luasem si eu deja DVD-ul lui Yael, insa de la Shilav... Da, asa sunt festigalurile de Hanukkah (am dvd-ul si cu cel de anul trecut)... Eu le stiu de cand am venit in Israel, din 2000... Aici am vazut-o pt. prima oara pe Yael BarZoar si de ea... Atat de mult incat i-am pus Yael numele papuselei mele... Ma imbrac mai mult de la Fox..
Foarte frumoase pozele de la serbare, ce bine arati... Ai tonus... Te mentii...
Am facut si noi un bradut, a venit si cu prea exagerat de multe cadouri, zic... sarmale am gasit la TivTam.... Cozonac n-am luat.. Oricum, doar eu as fi mancat (ai mei nu prea se omoara cu d-astea) si sa dau 40Nis pe un cozonac... si sa bag asa in mine stam.. Tot eu ma chinui apoi cu caloriile Si torturile tot eu m-am chinuit sa le mananc, sa le termin... Nimeni nu ma ajuta!
Ramona, multa-multa sanatate!
Noi de Hanukkah am avut o hanukkiah foarte draguta, luata de la ToysRUs... cu Winnie The Pooh, am avut lumanarele dragute, colorate... Foarte frumos a iesit... In fiecare seara cand le aprindeam le dadeam la pitici banuti de ciocolata.... (in prima seara mai multe dulciuri, frumos ambalate, specific de Hanukkah)... Si cum, FARA gogosi? Oricum, bine ca nu mai sunt ca.... Doamne, cat am mai mancat...
Va pupic.
Cu drag,
Isabella, Yael(3 anisori!!! -24Nov.'03) & Nardi(1 anisor & 7 luni -01May'05)
Picasa
silvana.ady spune:
Va scriu din nordul infrigurat Sint 3 grade acum afara. Brrr. In casa mazganul de mult nu mai face fata, caloriferele sa traiasca ca daca nu am fi inghetat de tot!
Ieri a fulguit si pe aici un pic, sau poate a fost doar inchipuirea noastra ca taare am fi vrut sa ninga si la noi... M-am sculat chiar si noaptea si m-am uitat pe geam, poate - poate vad strada acoperita de zapada . Dar nimic
Lasa ca daca n-a venit zapada la noi, o sa mergem noi la zapada, nu? Da' nu saptamina asta ca ne pregatim de revelion. Il vom face la noi acasa (vreo 30 - 36 de persoane) si trebuie sa mai facem niste pregatiri. Am facut deja meniul (sarmale, piftie, salata de beuf, friptura, cozonac etc. etc.) si am impartit pe la fiecare sa faca cite ceva. Dar tot ne ramine de aranjat in casa, ornat, braduletz-ul... Adevarul este ca eu prefer sa facem revelionul la noi decit sa iesim pe undeva pentru ca asa pot sa fiu cu fetele si nu trebuie sa le "arunc" pe capul bunicilor - ca ce? ei nu au voie sa se distreze de revelion?
Voi ce faceti de Revelion?
Ramona, imi pare rau ca nu te simti bine mai ales ca dureaza de atit de multa vreme si inca nu stii ce ai. Medicina alternativa ai incercat? Multa sanatate si lui Maya.
Izzy, ai mai spus tu mai demult ca iti place de Yael BarZohar dar n-am crezut ca atit de mult incit sa-i pui numele fetitei tale... Mie cintecele de la Festigal mi-au iesit prin toate orificile. Cred ca ma poti scula in mijlocul noptii si stiu sa le cint deja
Cit despre "mentinutul in forma"... Merci, dar sa stii ca nu fac nimic special si a inceput sa se simta - am vreo 2 - 3 kg pe care as vrea sa nu le mai vad dar mi-e tare greu sa ma re-obisnuiesc cu sala de sport.
Fetelor, eu vreau sa va urez un An Nou fericit si plin de impliniri! Multa sanatate, noroc si bucurii!
La multi ani! si sa ne mai auzim pe aici.