"Pamintul Sfint"...si bune si rele (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Ramona, de ce nu poti calatori cu Maia?:) Cat timp are?
Multa sanatate bolnavilor!
Cat despre noi, copiii mei invata in continuare dansuri si cantece evreiesti, dar Lili nu vrea nicicum sa danseze si ea cu ceilalti copii. Sta pe scaun si se uita la ei.
Acum sunt in plin proces de divort, fosta mea cumnata m-a acuzat in instanta ca nu fac de mancare acasa, si-mi trimit copiii la cantina saracilor! Asta a fost o referire la cantina evreiasca Sa-mi tineti pumnii, mai am o infatisare in 7 decembrie, sper sa scap odata de tot familionul. M-am saturat de ei si de minciunile lor.

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

simt ca inebunesc, am scris un mesaj lung si inainte sa-l trimit mi s-a inchis explorer-ul
Incerc sa-mi adic aminte ce-am scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Gabi, iti tin pumnii pe 7 dec. Sa se termine cit mai repede si cit mai bine. Incearca sa nu pui la inima "dragalasenile" familionului. Fa-te si tu ca nu le-ai auzit. Ce-ai facut cu casa pina la urma? Iarta-ma, n-am mai urmarit dincolo.
Cred ca copii tai invata mai multe lucruri "evreiesti" acolo decit ai mei aici. Shirly a inceput sa invete "tora" la scoala si chiar imi spunea astazi ca e scrisa tare greu si ca n-o sa inteleg nmic daca o sa citesc ceva de acolo. Draga de ea, o ia mai mult ca o poveste.

Ramona, cred ca stiu ce simti ca nu poti citi acum. Eu am revenit la lectura mai sustinuta de vreo 2 ani. Pina atunci eram pusa la punct cu cartile de copii pe care le citeam cu fetele. Norocul meu ca Shirly citeste singura de-acuma si ii mai citeste si lui Danielle citeodata. Asa mai primesc si eu scutire .
Am imprumutat de la cineva o carte, am citit-o si acum vreau sa mi-o cumpar ca s-o recitesc. Se numeste "The Time Traveller's Wife". Emotionanta, captivanta, incitanta... o placere.
Acum citesc "The Life of Pi", o carte pe care am inceput-o mai demult dar nu am reusit sa ma implic si am lasat-o. De citeva zile am reluat-o si este pur si simplu un deliciu. Ca sa vezi ce legatura este intre starea de spirit si lectura...
Am mai citit "Love in the Time of Cholera" a lui Marquez. Dezamagita!
Tu ce ai pe raft interesant?

didi-anda, noi nu am zburat nicioodata in Cipru. Am mers cu vaporul de amindoua ori. Dureaza o noapte. E mai ieftin si e o alta experienta. Dar am avut norocul de o mare linistita. Nu stiu cum e iarna. Masina am inchiriat - o data cu deal din tara si o data acolo pe loc. Aveti grija ca se circula pe stinga adica invers (ca in Anglia).
Ce-ar fi de vizitat? Ar fi doua zone principale - estica si vestica. Zona estica cu Ayia Napa - statiune turistica gen Eilat, cu pub-uri, discoteci, restaurante si mare bineinteles. Plin de tineret.
Zona vestica cu Pafos - rezervatie naturala, liniste, calm, odihna, plimbari prin natura...
Asa ca alegeti ce va place. Toata insula (de la est la vest) are vreo 250 km, asa ca nu-i nici o problema sa ajungi in amindoua zonele.
Despre preturi, nu-mi mai dau seama. Cred ca as zice putin mai scump ca-n Turcia. Dar acum e extra sezon asa ca ar putea fi chiar si mai ieftin.

Noroc ca nu mi sa mai inchis explorer-ul. Dar sa nu zic hop...

Izzy, ce-i cu tine, esti in febra pregatirilor?

Pupici si la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

silvana.ady iti multumesc pentru raspuns. sincer , nu stim ce sa facem.. si cu avionu ni-i foarte frica, mai ales iarna. iarna trecuta am plecat in romania pt 10 zile. asa de urat o facut avionu, c-am crezut ca ne prabusim. sotul n-a mai vrut sa urce in avion. am ramas acasa, pana in iulie, anul acesta. cu chiu cu vai am venit. cu o froica groaznica de avion. dar eu ma consolez cu gandul ca sunt multe avioane care circula iarna, pe foarte multe trasee, nu doar al nostru.. si ca nu se intampla nimic cu ele..
la toata lumea.
luizza s-a intamplat ceva? n-ai mai scris de ceva vreme... sper ca esti bine...si maria la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona2006 spune:

Buna fetelor, cam slabuta activitatea pe aici...
GABI, Maia are 5 luni jumatate si eu inca nu indraznesc sa calatoresc cu ea (desi multa lume ma va contrazice probabil, dar asta e). Te inteleg si gindurile mele merg spre tine, stiu ce inseamna un divort, si eu am avut parte de unul acum multi ani si mi-au trebuit multa vreme si curaj ca sa ma recasatoresc...
SILVANA, eu pe raft si in folder am multe carti, dar doar imi curg ochii dupa el. De ex, 2 romane de Zadie Smith - The Autograph Man si On Beauty, James Frey - One MIlion Pieces, Kiran Desai - The Inheritance of Loss, ultima carte a Ceceliei Ahern si cea a lui Marian Keyes. Nu stiu zau cind ma voi putea reapuca de citit si tare sufar din cauza asta...Acum Maia imi ocupa tot universul.
Cam asta ar fi...
Va pup si mai ziceti si voi ceva interesant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Ramona, la 5 luni calatoream mai usor cu Lili decat la un an...
Daca mergeam cu ea la 5 luni undeva, trebuia sa-i duc doar haine si 2-3 jucarii. La un an si 3 luni insa cand am fost cu ea in concediu, am dus in afara de haine, etc toata bucataria... borcanase, biberoane, incalzitor de apa, lapte praf, etc... Asa mi-a trebuit daca n-aveam curajul sa calatoresc cu ea cat a fost bb mic si numai sugea la san:)
Mersi pt gandurile bune, sper sa scap...
Apropo de carti, acum citesc Memoriile unei geisha- dupa acest roman s-a facut filmul celebru, a si castigat cateva Oscaruri anul trecut parca...

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Intrebare ptr. fetele cu copilasi: cautam de cumparat scaun ptr. hranit copilul, respectiv Maia. Am fost la Toys 'R Us, am cautat pe internet...sint fel de fel de scaune si nu stim ce sa cumparam.Alea scumpe sint frumoase dar...scumpe...parca nu as da 6-700 de shekeli pe un scaun, iar cele mai ieftine - in jur de 200 de shekeli mi s-au parut cam...ieftine. Ne-am prins urechile tot cautind si as vrea sa stiu voi ce scaune ati cumparat ptr. copiii vostri.
Multumesc si va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Daaa.... Sunt un pic (mai mult) pe lahatz....
Ramona, uite aici de la www.shilav.co.il/catalogue_item.asp?itemId=580&stage=0" target="_blank">Shilav scaunul pe care-l am din '04 (l-a folosit si Yael, acum il foloseste Nardi...) si e super-super bun... Ii mai cumperi si o husa (gen salteluta) si e perfect... De la 8 luni i-am trecut la scaunel...

Yael are acum scaunel de la Ikea... Cred c-am dat vreo 300 pe el, e din lemn.. e tare dragut si foarte stabil.. Eu una n-am auzit de scaunel cu 700Nis, insa banuiesc ca daca vrei se gaseste...

Va pup.

Mergi la inceput

YAEL, multumesc ptr. sugestie. Am vazut si noi scaunul de care spui si ne-a placut. Daca nu crezi de preturile la scaune, uite aici www.babyz.co.il//product.asp?productid=584&CatCode=9" target="_blank">http://www.babyz.co.il//product.asp?productid=584&CatCode=9un scaun care costa aproape 800 de shekeli.
Iti doresc multa sanatate sarbatoritei tale si sa na povestesti cum a fost petrecerea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luizza spune:

Salutare dargele mele
Va multumesc mult mult din suflet ca ati intrebat de noi,
Noi suntem bine si Maria la fel,i-a iesit doi dintisori sus,si de aia a avut febra asa de mare atunci
Eu nu am mai scris de mult,pt ca dimineata sunt ocupata cu Maria iar seara,sotul meu invata la calculator pt master
Acum e ora 1-30 noaptea si sunt rupta de oboseala,dar promit ca am sa scriu maine mai mult
Vroiam sa va zic celor care aveti,copii mai micuti,sunt reduceri mari la TOYSRUS adica 50% la jucarii
altceva ce sa mai zic?
eu sunt c\u noutatile
La Fox baby,se fac alegeri(nu cred ca e cuvantul potrivit)pt colectia de primavara
da\ca vreti sa trimiteti poze cu ingerasii
altceva
pupici
si promit sa recuperez maine

Mergi la inceput