"Pamintul Sfint"...si bune si rele (3)
Raspunsuri - Pagina 14
Gabi_K spune:
quote:
Originally posted by luizza
Salutare dargele mele
Va multumesc mult mult din suflet ca ati intrebat de noi,
Noi suntem bine si Maria la fel,i-a iesit doi dintisori sus,si de aia a avut febra asa de mare atunci
Eu nu am mai scris de mult,pt ca dimineata sunt ocupata cu Maria iar seara,sotul meu invata la calculator pt master
Acum e ora 1-30 noaptea si sunt rupta de oboseala,dar promit ca am sa scriu maine mai mult
Vroiam sa va zic celor care aveti,copii mai micuti,sunt reduceri mari la TOYSRUS adica 50% la jucarii
altceva ce sa mai zic?
eu sunt c\u noutatile
La Fox baby,se fac alegeri(nu cred ca e cuvantul potrivit)pt colectia de primavara
da\ca vreti sa trimiteti poze cu ingerasii
altceva
pupici
si promit sa recuperez maine
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga
Felicitari pt dintisori!!!
ex- gabibarta
silvana.ady spune:
Luizza, ma bucur ca ai aparut si ca sinteti bine, sanatosi si ca aveti plus la inventar doi dintisori! Felicitari si la mai multi!
Ramona, scaunul pe care l-am avut noi pentru masa a fost simplu. Din cite imi amintesc a costat cam 2-300 si l-am luat de la Rav Cat. Nu stiu dac amai exista "reshet"-ul asta de magazine. Era pliant si tavita se putea scoate ca si de altfel si perna pe care sta copilul. E foarte comod sa fie pliant. Daca vrei sa-l "ascunzi" pe undeva cind iti vin musafiri...Scaunele din link-ul tau arata ca niste "halaliot"...de-aia si costa atita.
"A Million Little Pieces" e si pe lista mea de lectura. Nu stiu cind o sa ajung la ea. Acum incep "The Kite Runner".
Izzy, miine este ziua ta si a lui Yael. pentru tine si pentru Yael. Multe, multe si .
Sa ne spui ce tort ai facut pina la urma si cum v-ati distrat.
Petrecere frumoasa.
Gabi, am citit si eu "memorile unei gheise" si mi-a placut foarte mult cartea, mai putin ultimul capitol - dupa parerea mea este cam in plus. Dupa ce o termini sa-mi spui si parerea ta. N-am vazut filmul. Am auzit ca nici nu se compara cu cartea si n-am vrut sa-mi stric impresia.
Va pup si un "sof shavua" minunat!
Ramona2006 spune:
LUIZZA, felicitari Mariei ptr. dintisori ! Ne-am cam ingrijorat din cauza ca nu mai dadusesi pe aici...
DIDI ANDA cum se mai simte sotul tau ? E OK acum?
SILVANA, uitasem de Kite Runner. Si eu il am pe lista...Linkul cu scaunul l-am pus staam, ca sa-i arat lui Yael ca sint si preturi din astea la scauna. Adevarul e ca am vazut la ToysRUs niste scaune italiene faine, da' scumpe...care le poti face si leagan...pina la urma cred ca luam unul cu vreo 400 de shekeli, simpatic si care se pliaza.
Azi am o zi grea, asa a mereu vineri, mult shmotru prin casa.
YAEL, inca o daca La multi ani fetitei si tot ce-ti doresti ptr.ea
silvana.ady spune:
Ce mai faceti fetelor? Se doarme bine pe aici...
Izzy, cum a fost petrecerea? Ce cadouri ati primit? Asteptam povesti.
Eu mi-am cumparat mai demult o haina de iarna de la Golf. Am purtat-o de trei ori si mi s-a destramat la cusatura de la talie de se vedea captuseala. Am fost cu ea inapoi si mi-au dat banii inapoi, problema este ca acum imi trebuie haina de iarna. Ati vazut pe undeva ceva dragut?
Ramona, ce mai face Maia? Ce ce specialitati te mai rasfata sotul tau ? Poate ne mai inspiram si noi de la el ca m-am saturat de felurile mele de mincare...
Luizza, spune-i sotului tau sa mai faca pauza cu invatatul si mai intra sa ne spui shalom.
Didi-anda, mergeti in Cipru? V-ati hotarit?
Gabi, la voi la comunitate se pregateste ceva special de Hanuka? Shirly a mea este foarte emotionata ca la ea la scoala copii din clasa a IIa pregatesc spectacol de Hanuka pentru toata scoala. Ea are rol de "luminare". Taare curioasa sint cum o sa fie...
Mai intrati si voi la taclale, nu!
didi-anda spune:
buna fetelor...n-am mai scris demult...sa incep..
sotul meu merge maine dimineata la ultimul test, iar dupa ce o sa aibe toate hartiile cu rezultatele testelor ce le-o facut, o sa mearga la doctorul care l-o trimis sa le faca, sa-i dea diagnosticul si eventual un tratament. la unul din teste, i-au bagat apa in urechi, sa vada cum reactioneaza si-a avut din nou ameteli si greturi. acum suntem siguri ca-i de la ureche, dar sper sa-i si dea ceva tratament, sa nu mai aibe problemele astea, pt ca nu-i prima data cand se simte asa de rau...
silvana.ady. .nu stiu daca mergem in cipru..in primul rand, ni-i foarte frica de avion, iar in al 2 lea rand, am auzit ca totul este scump acolo. cineva din anglia mi-a zis ca sunt preturi mai mari ca si la ei...sincera sa fiu, daca era sa merg in dubai, ma induram sa dau un ban in plus... . in legatura cu geaca de la golf....dupa cat timp ai schimbat-o? ai mai avut bonul? te intreb pt ca mie mi-i s-au ""stricat"" multe haine, unele chiar de firma si nici nu m-am gandit sa merg sa le schimb, pt ca nu mai aveam bonul si ma gandeam ca-mi vor baga mie de vina, ca vor zice ca hainele sunt bune...in fine...
sa auzim numai de bine..
Yael spune:
Ramona, Sivi -multumim mult de urari
Am 'scapat'.... Toata saptamana am fost in pregatiri, joi-vineri ne-am culcat la 2 noaptea, insa a iesit frumos.... Sivi, am facut un tort motanel, nici eu nu am folosit coloranti (ar fi tb. sa fie portocaliu) -zic eu ca mi-a iesit bine Primul meu tort!
Yael s-a trezit vineri dimineata (am stat pana tarziu si i-am aranjat frumos, i-am pus baloane... ce tb.) si s-a dus direct la cadouri, mi-a cerut tortul.. asa ca la 7 dimineata ea sufla in lumanarele (si toti in pijamale). Pe Nardi l-am dus la gan si noi 3 ne-am dus la kenion...
Sambata am avut mesiba-ua, a avut tort Barbie (comandat), a fost foarte frumos, a fost foarte emotiva (mai ales cand a vazut tortul si i-am cantat LMA). I-a placut foarte mult, a fost foarte incantata. Nu tb. sa va mai spun cum arata casa dupa ce au plecat invitatii... Si acum mai strang....
Cam atat pe scurt, sunt multe de povestit... A fost superb. Am pus si 2-3 poze. Ce ziceti de tortuletul meu? Merci inca o data Sivi pt. sfaturi.
Cu drag,
Isabella, Yael(3 anisori!!! -24Nov.'03) & Nardi(1 anisor & 6 luni -01May'05)
Picasa
Yael spune:
Sivi, eu ma imbrac mai mult sport... Imi cumpar mai mult de la TNT sau Fox... Au si ei totusi lucruri mai elegante, asa ca daca as avea nevoie de o haina, tot la ei as apela.... Sau de la Castro (chiar sa incerci aici, au haine super). Si la Renuar... Cam aste-mi vin in cap acum.
Ce zile frumoase avem... Voi ce-ati facut in weekend? Noi mergem mereu la mare cand e cald... Acum 2 sambete i-am lasat pe pitici in chilotei (respectiv pampers), asa de cald, placut a fost...
Va pupic!
Cu drag,
Isabella, Yael(3 anisori!!! -24Nov.'03) & Nardi(1 anisor & 6 luni -01May'05)
Picasa
Theiuta spune:
Buna fetelor! Ma bag si eu aici cu o intrebare: este prevazut in legislatie, in Israel, concediu de crestere a copilului dupa nastere?
Daca da, cit dureaza?
Multumesc, Theiuta
poze cu Nicolas