Miresele anului 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by SunSmile
Io ma plictisesc teribil! Catelu doarme, curat e, mancare e...ce Dumnezeu sa fac???

Copii !...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

neata!

eu am net pe astral si ma costa, cum am mai spus 12.5 EUR. nu mi se pare chiar asa mult.

ce vreme nasola. si eu care vroiam sa ies cu catelul si cu Stefan la plimbare..

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Fetelor, azi mergem sa vedem ce stie sa faca nenea cu camera... adica, stim ce face, k l-a avut cumnata la nunta, dar ne ducem incognito... sa vedem noua ce ne ofera, la ce pret, etc... dup-aia ii spun adevarul... ( el deja are ocupat pe 7 iunie, de ex, deci daca-l vrem, tb sa ne grabim ) si sapt viitoare ne mai ducem sa vedem unul... facem diferenta, tragem linie repede si... semnam ctr !... si dam avans... pe asta de sapt viitoare ni l-au recomandat lautarii, l-am si cunoscut, i-am notat nr de tel pe-o hartie si aseara i-am gasit cartea de vizita, luata din psj Sf Gheorghe, acum 1-2 luni, deci ar tb sa fie cunoscut... sa vedem, studiem...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

raza, daca e cunoscut, e si scump?
sa imi spui si mie ce preturi se practica, ca sa nu imi iau teapa.

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bafta la gasit cameramanul ideal..si ca talent si ca pret, Raza! Sa ne spui si noua,ok? Cat despre copii..nu e nici momentul acum si nici viitorul tata acasa..asa ca ma multumesc cu citit/scris mesaje pe DC.
Ralu...da' nu e frig..cel putin mie nu mi s-a parut sau oi fi in calduri???...E drept ca-i innorat...naspa...oricum o plimbare cu iubitu si catelu nu strica niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

Fetele, eu cred ca am noroc...In Ajunul Craciunului am dat un avans minuscul pentru fotograf/cameraman. Fiind in Valcea, preturile nu prea sunt la nivelul celor din Bucuresti, in sensul ca sunt mult mai acceptabile. Inainte de al arvuni, i-am vazut unele dintre dvd-urile si albumele facute, si erau chiar frumoase...
Acum sunt preocupata de formatie...Am gasit o formatie care canta excelent (am auzit-o la botezul lu' nashu' mic), si la un pret bun, dar au contract cu alt restaurant sa cante numai acolo...Si trebuie sa vorbim cu patronul restaurantului respectiv (la care putem ajunge, din fericire...)

Mergi la inceput

Fetelor, ca sefa mea nu cre' sa mai existe !
Va rog, rpd, ajutati-ma ! Repet, nu sunt as... dar mi-a facut una de-mi vine sa-i scot ochii... mi-a bagat page nr in oferta... bine pana aici... dar pe langa nr paginii apare si o ditamai linia pe orizontala... care apare si la printat... si normal ca a incercat ea, am incercat si eu, nu se sterge fir-ar sa fie ! si a plecat urland ca nu-i normal... de parca-i vina mea...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

[quote]
saru'mana de urari. daca aveti kg in plus pe la sotiori, Stefan al meu ar avea nevoie , dar numai in masa musculara. el are 51 de kg.
si sta cu kuru'n masina toata ziua. dar in poze e si tatal lui, asta ca sa vedeti cu cine seamana.
[quote]

Iubi are kg in plus si eu donez in numele lui. La cel 102 kg acumulate in ultima perioada....parca el ar fi insarcinat in luna a 4-a. Asa burtica are.

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralu_trancu

raza, daca e cunoscut, e si scump?

Am zis ar tb sa fie sau isi face reclama... eu stiu cum lucreaza cel care a filmat la cumnata-mea si mi-a placut... dar vreau sa vad ce face si celalalt... si d c nu si altii... daca mai avem timp sau nu ne hotaram asupra pretului... ca asta de la cumnata i-a filmat toata ziua si noaptea si a costat-o 16 mil... cll cere mai putin, dar sa vedem mai intai cum lucreaaz... dc nu-mi place, 98% al cumnatei e ales... desi.. "scump, doamna, scump... "

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Uraaaa...proaspetii nostrii nasi ne-au invitat cu ei de Revelion...nu mai stam acasa, atat de tare ma bucur ca nu eram incantata sa stau acasa cu iuby si cu mama!

Acu trebuie sa o mai aranjez pe mama...ca fratele meu merge la munte si sa nu ramana singura in noaptea de Revelion!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Mergi la inceput