Miresele anului 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by suede

Buna seara!
Sunt si eu miresica de 2006, pe 7 oct, si vreau si eu pe lista aia frumoasa cu mirese!

EU

Bine ai venit la !

...uite si a 70-a miresica!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by andreea_trend

Pai adevaru e ca nu, nu aduc nici un ban in casa...
Ea a facut lucrul asta ca sa nu mai stau eu in calea ei cand vrea sa se joace

Inca nu citisem asta... scuze !
Auzi la ea ! pai, fata draga, al cui e calculiciu' ? al tau ? al tau sa ramana !!! clar ! explica-i !!! idei noi ti-am dat...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Rexanne
Eu sunt la munca impreuna cu alt coleg, la restul le-a dat liber...

Da.. eu-s doar cu sefa... restul, dupa ce ca ieri au plecat la 13:30, azi nici n-au mai venit... si cik se lucreaza, bani iau.. prezenta, nu... si eu tot mai am de munca la oferta aia..

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Neata! Mai sunt si eu pe aici, dar azi mai sporadic, ca m-au gasit cumparaturile pe vremea asta-va vine sa credeti?!Deocamdata, iau micul dejun, cafeluta si tigarica si dupa aia imi fac curaj sa ies din casa. Dar se intoarce fata repede si mai stam la o barfa.
Poate ma ajuta si pe mine cineva cu o idee. Al meu a reusit pen nu stiu ce miracol sa obtina liber saptamana viitoare. Si n-as vrea sa stam in Bucuresti, as vrea sa plecam pe undeva(munte) dar nici n-as vrea sa ne ruinam. Nu ca am avea de unde! Aveti careva cunostinta despre un locusor ieftin si confortabil(ma refer la utilitati) pe la munte? As prefera sa nu fie gazda in sensul traditional-adica sa stau cu oamenii aia in aceasi casa-sa asteptam unii dupa altii la baie. Intentionez sa dau o cautare si pe net. Ma bazez pe faptul ca dupa Rev, ar tb sa scada preturile, ca vb aia, lumea se intoarce de la munte....dar in Romania orice e posibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Multumesc mult pentru urari,miresici!

Va pupic si mai vorbim

EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Raza...hai spune-mi de rochii!
Ai primit e-mailul? Se deschid pozele?

....hai ca sunt curioasa!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

Cred ca cu Golden Prince am mers, nu stiu sigur, da' avea un Prince in nume. N-am descoperit Samba Bar, pentru ca in cele 10 zile de acolo vreo doua-trei au fost cu excursii optionale, si restul, ca niste exploratori ce ne aflam, le-am petrecut in masina inchiriata, cu harta in mina, pe coclauri...Asa am facut si anul trecut in Halkidiki, dar atunci am mers cu masina noastra...Parca am fost nascuti in masina, zau asa...

http://community.webshots.com/user/rexanne_el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Raza de soare..
Da=o incolo de soacra...E SOACRA doar...n-o sa ne impiedicam noi de un lucru inerent....

EU

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ooana

[navy][font=Comic Sans MS]Raza...hai spune-mi de rochii!
Ai primit e-mailul? Se deschid pozele?

Primit, primit... dar ori se incarca greu ori... sunt eu ... da' faza e k nu poci ca sa le salvez pe pc de la munca... o fi al meu, dar e ala cu actele firmei... si oricand poate sa vina sefa sa caute ceva si ce gaseste ? nu k s-ar pricepe la pc, dar... ma rog, nici eu nu-s as... but still.. ieri radeam de ea ( in mine, desigur ) k se chinuia sa faca un tabel in Word... 45 de min i-a luat sa-si dea seama k nu stie, k sa-mi zica apoi cu juma de gura sa-l fac eu...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:
Originally posted by Rexanne
Eu sunt la munca impreuna cu alt coleg, la restul le-a dat liber...

Da.. eu-s doar cu sefa... restul, dupa ce ca ieri au plecat la 13:30, azi nici n-au mai venit... si cik se lucreaza, bani iau.. prezenta, nu... si eu tot mai am de munca la oferta aia..

Raza de soare

La mine nu este chiar asa...unii dintre colegi sunt in concediu de odihna, iar celorlalti le-am spus eu si cu colegul meu sa nu mai vina astazi...
Eu am venit pentru ca nu am vrut sa stau acasa...Plec astazi cu iubi direct de la munca la Valcea si dupa aia la Brasov, sa petrec Revul cu familionul...Asa ca am venit la munca din proprie initiativa. Dar sa stii ca este si un revers al medaliei: atunci cand eu voi avea nevoie de zile libere, nimeni nu o sa comenteze...
http://community.webshots.com/user/rexanne_el

Mergi la inceput