Miresele anului 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Ete ca-s si cea din urma (ieri) si cea dintai (azi).
Fetele eu acum plec la nasi si n-o sa mai am timp sa intru pana pe 1, asa ca va zic de acum.

LA MULTI ANI !!!!!

Fia ca anul 2006 sa fie EXACT cum il doriti! (si nu cum il doreste soacra, parintii, cumnatii, nasii, etc)

Raluca

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata fetele,
Succes la nasi Rallu! Sa aveti drum bun, vremea sa tina cu voi iar acolo sa va simtiti de minune! Cat despre Noul An..sa-ti aduca numai bucurii, impliniri si multa iubire! Si o nunta asa cum ti-o doresti tu!
Andreea au dreptate fetele...poate daca ati avea un alfel de abonament, n-ar mai fi o problema. In orice caz, incearca sa te calmezi si o sa vezi ca lucrurile "nezgandarite" se linistesc de la sine!
Ralu si noi avem cos de ala...nu ca al meu "monstrulet" ar ajunge la el....
Hai va pup si ne mai auzim astazi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

'Neata fetele!!! Incepurati un nou capitol de aseara...ce mai, fffoarte harnicutze sunteti voi....Eu sunt la munca impreuna cu alt coleg, la restul le-am dat liber... Pe la noi e un vant mai nene...Suera de liniste, nu alta....Si cred ca pe la 2 plec si eu, ca de e zi scurta...
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=530980452

Mergi la inceput

Rexanne vezi ca tot nu e public albumul! Fa-l public si apoi cand il ai deschis, da copy-paste aici. Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

Sper sa imi reuseasca acum...
http://community.webshots.com/user/rexanne_el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by suede

Buna seara!
Sunt si eu miresica de 2006, pe 7 oct, si vreau si eu pe lista aia frumoasa cu mirese!

EU

Ei... bun venit, soro !

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreea_trend

Fetelor... mi-a facut-o soacra-mea.... am fost in "souri" cu ea pana acum....
Ce credeti ca mi-a zis cand a venit :
"Domnisoara a venit factura de la net 100E, te rog de azi sa termini cu netu..." (noi avem net prin zapp).....
de parca numai eu am stat de net de toti aia 100E... da de fapt suntem 3 care-l folosesc... da numai mie mi-a zis....
O scorpie nu altceva ....
Si cum o sa mai intru eu pe DC ca sa vorbesc cu voi...

Nunta noastra

Si nu i-ai zis k sunteti 3, automat factura se imparte ???

Da, la 16:00 ies pe poarta... da' sa nu ma vezi azi, k arat ca un pui de bogdaproste... jeansi 3/4, par prins, geaca maaaaaaaaaare, calduroasa... nemachiata... deh, ca de sf de saptamana...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata...fetele, ca de obicei incep ziua de munca prin a-mi citi e-mailul in timp ce se incalzeste apa pentru 3 in 1 iar apoi citesc ce ati mai scris voi pe aici si abia dupa asta...la munca!

Rad colegii de mine, cafea normala nu beau ca e tare, asa ca beau 3 in 1, tigari nu fumez decat Slim ca celelalte sunt prea tari pentru mine ...si astia zic ca nici un lucru nu il fac cum trebuie!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Mergi la inceput

Ti-a reusit Rexanne. Ati fost cu <Golden Prince> spre Santorini? Ca-mi "suna" cunoscut vasul... La ce hotel ati stat?..Aaaa, si ati descoperit Samba Bar? Era favoritul nostru, iar chelnerul de acolo e "nasul" blanosului! Hihi...ce frumos e sa mai vad poze din Creta!
Razaaaa...tu azi nu mai vii pe la noi? Io ma plictisesc teribil! Catelu doarme, curat e, mancare e...ce Dumnezeu sa fac??? Haideti si voi la o ultima barfa...pls!
Etete ca au aparut Razuca si Ooana ...ce bine, nu mai bat campii de una singura!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by suede

Momentul cu cadourile (si inelul) au fost si filmate si vor fi inceputul casetei de nunta...

Clar vreau diadema si voal lung.

Frumos... idee super ! eu am diadema deja...

Raza de soare

Mergi la inceput