Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (145)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
vrabiuta spune:
gabi - o duc la acorns british style nursery (maama, ce nume lung are, am butonat de am obosit). sper sa fie totul ok si sa se acomodeze repede.
fetelor, nici eu nu mai inteleg nimic cu indemnizatia asta... o sa imi fac dosarul sa incerc sa il depun, dar tare mi-e ca o sa stau la coada degeaba prin primarie (adina - din cate stiu se depune la primaria la care are mama domiciliul). am sunat din nou la resurse umane si habar nu aveau, cica intreaba maine la inspectorat. ca la noi la nimenea!
"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie
foto
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Mimilinca spune:
In alta ordine de idei, am reusit sa pun cateva poze cu Ilinca in vacanta la bunica:
http://photos.yahoo.com/luminitachiriac03
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/leeloo2004/leeloo2004.jpg)
leeloo2004 spune:
Stiu care e gradinita - si mie mi-a placut si as vrea sa-l dau pe Stefan acolo din toamna - sa vedem... I-am contactat pe cei de acolo dar nu am primit inca nici un raspuns, banuiesc ca sunt inca in vacanta. Cind incepe Lia gradi? Au fost probleme la inscriere - ceva cerinte?
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
gongutza spune:
Marcela de la primaria de sector mi-au spus la telefon ca dosarele pe care le primesc ei sunt doar cele pt mamicile care intra in cic incepand cu data de 01.01.2006...restul de dosare(pt mamicile deja in cic) si pt stimulentul lui peste se depun acolo unde ai depus actele pt alocatie.Va zic eu maine ce si cum,dar parca vad ca ma duc degeabaEu as vrea sa le depun saptamana asta daca se poate,sapt. viitoare sunt in concediu
si dupa aia o sa muncesc zilnic 9-17,deci n-o sa mai am cum ajunge p-acolo...om trai si om vedea ce si cum
Doamna Bibi spune:
Eu am intrebat la HR si mi-au zis "ciuciu". Nu mai inteleg nimic!!!!.
Adina,daca afli ceva concret (daca luam,de unde luam etc) da-mi si mie un tel, vorba aia sunt bani de luat nu de dat .
ina32 spune:
Am ajuns si noi acasa si abia acum am reusit sa razbesc prin maldarul de bagaje.
Revelionul a fost fain (mai putin cazarea), la o cabana langa Vatra Dornei. Am avut si putina zapada, si am dat acolo peste o partie de schi super, asa ca pe 1 ianuarie eram pe schiuri!!
Singura problema a fost ca mi-a fost super dor de cupil, care a stat la bunici. L-am luat de acolo cu o pereche de falcute, dat fiind ca principala ocupatie i-a fost mancatul. Inca mai are muci si mai nou tuseste, asa ca probabil maine chemam un dr sa-l vada.
Poze inca n-am reusit sa pun, mai tarziu putin. Din pacate, de la rev nu am pentru ca am uitat aparatul foto acasa.
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
Dec 2005
gongutza spune:
Monica,te sun,ca nu ma doare mana,DAR citeste bine legea...nu scrie nici unde ca se aplica strict incepand cu data de 01.01.2006,si nu scrie nici unde ca noi nu putem beneficia de acest stimulent.Spune-le sa citeasca mai bine legea,sau sa intrebe un jurist.Asa mi-au zis si mie ca nu,apoi ca da.Of of,mai mai...fiecare cu ce-l doare
,eu ma gandeam ca o sa fie mai mare bugetul de jucarii pt Alex,hehe
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carmenp/carmenp.jpg)
carmenp spune:
bey, in iasi m`ac toate struna
Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza La multi ani!
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/leeloo2004/leeloo2004.jpg)
leeloo2004 spune:
Nu mai stiu cine ma intreba de vaccin - i-am facut Act-Hib-ul - trebuia sa i-l fac acum, la 18 luni.
Eu ma duc catre casa - o seara buna va urez si ne mai auzim miine!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Doamna Bibi spune:
Da.tocmai ce am citit legea,se pare ca nu se precizeaza nicaieri de unde incepe...oricum de la HR de la noi nici nu aveam pretentii prea mari, acolo nimic nu se poate.
Ce bine ar prinde...oricum ce am citit in lege ca cererile se depun pana in data de 10 ale lunii pentru a intra in vigoare luna viitoare...Asa ca trebuie sa ne grabim.