Primesc 3 mil.,da sau nu?

Primesc 3 mil.,da sau nu? | Autor: ILUCAE

Link direct la acest mesaj

Avand in vedere ca de la 1 ianuarie 2006 (3 ian.)reincep serviciul primesc cele 3 mil. de la stat (suplimentul),da sau nu ? Am nascut pe 3 ianuarie 2005 ,deci cand ma intorc la servici fetitza noastra are 1 anisor.
Va rog ,astept raspuns cat mai repede.
Va multumesc.

ELENA SI ALEXANDRA

http://pg.photos.yahoo.com/ph/iluca_me/my_photos

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns margas2005 spune:

Normal ar fi sa primesti cele trei milioane de lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Da, il primesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Constanta_2004 spune:

La multi ani la parinti si bebici!

Aveti idee ce acte trebuie depuse pentru a beneficia de cei 300Ron?
Eu am nascut in dec 2004 si am intrat in dec 2005 in CIC.
Vreau sa revin la servici dar nu stiu unde trebuie sa duc cererea semnata de directorul general pentru ca cei de la resurse umane nu au depus actele inca la directia de munca(motivatie fiind publicarea normelor).
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Au aparut si Normele (inca nu le am eu abia azi au fost publicate in MO) dar am sa le primesc si le pun pe site.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivali spune:

intra pe site-ul directiei de munca:
http://www.ddfssbuc.org/
tel 2128415

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Marius, te rog raspunde-mi si mie ... Am nascut in ianuarie 2005, nu am nici o zi de CIC, m-am intors la lucru cand au expirat zilele concediului postnatal. Eu primesc cele 3 milioane? Si daca da, trebuie sa depun vreun dosar?

Multumesc.

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Taifunul Irina

Mergi la inceput

Daca indeplinesti conditiile prevazute de OU 148/2005 da.

Marius Pernes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_posdarie spune:

Anda daca afli ceva sigur sa postezi si aici pentru ca sunt sigura ca sunt mai multe mamici in situatia asta.
Si eu am nascut pe 3 August 2005 si am revenit la servici pe 1 Octombrie 2005, nu am cerut CIC. Evident am platit dari mai mult de 12 luni inainte de a naste si din punctul meu de vedere m-as incadra in prevederile legii pentru a beneficia de "stimulentul" de 300RON.
Ce ma ingrijoreaza, tot pe aici pe un forum am citit...
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65673
Oricum nu se specifica nicaieri clar cum ramane cu "stimulentul"... cu indemnizatia de 800RON e mai mult sau mai putin clar cine poate beneficia de ea...
Scuze Marius, dar pe mine nu ma lamureste raspunsul "Daca indeplinesti conditiile prevazute de OU 148/2005 da."... Am citit si Ordonanta si Regulile de aplicare (multumesc ca le-ai publicat), dar tot nu mi-e clar...
Daca stateam in concediu pana acum si incepeam lucrul abia in ianuarie 2006, inteleg ca luam cei 300RON, dar eu m-am grabit sa merg la lucru de la 1 Octombrie... mai iau "stimulentul" sau nu ? :D
Multumesc pentru intelegere.
Elena

Mergi la inceput

Poate am fost cam sec in raspuns. Daca in 2005 ai avut drepotul la CIC dar din terte motive nu l-ai luat deloc sau te-ai intors la serviciu deci ai beneficiat parial de el desi la o adica ai fi avut posibilitatea de a ramane in CIC atunci raspunsul este DA ai dreptul la acei 300 RON pentru ca daca ai vrea te-ai putea reintoarce in CIC dar tu nu o faci. Guvernul recompenseaza persoanele care decid sa nu stea pe asigurari ci preferea sa lucreze dandu-le acesti 300 RON ca un premiu sau vrei sa il numim pe langa salariul lor.

Marius Pernes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

Uite textul:
Art. 27. - Beneficiază de stimulent si persoanele care, la data de 1 ianuarie 2006, realizează venituri profesionale supuse impozitului pe venit, potrivit prevederilor Codului fiscal, si care au fost îndreptătite să beneficieze de indemnizatia pentru cresterea copilului, reglementată de Legea nr. 19/2000, cu modificările si completările ulterioare.

Mergi la inceput