e fff alintat

e fff alintat | Autor: 26-kara

Link direct la acest mesaj

are aproape un an Radu mic si e ff alintat. Da capu pe spate cand vorbesc frumos cu el, si cand nu vreau sa ii dau un anumit lucru incepe si tipa, se tavaleste pe jos, pune capul pe gresie, parchet, covor.. unde este...
plange pana ii dau lucrul ala..
si nu stiu cum sa-l dezvat
el e un copil foarte dulce, primul nepotel.
Initial al mei nu au acceptat sa fie buncii pt un copil care nu are tata (ca nu l-a recunoscut si s-a insurat cu alta) si nu au vrut sa auda ca voi fi mama singura.
apoi s-au atasat foarte mult de el. il iubesc ff tare.
parintii (mama) au grija de el, eu fiind la munci.
si stiu sigur ca nu ii refuza nimic. si nu-l lasa sa planga de frica sa nu repete convulsiile pe care le-a facut cand era micut (desi nu stiu cat de intemeiata re temerea)..
revenind
cum sa facem sa nu isi pastreze apucaturile astea.
precizez ca e pupacit de 100 de ori pe zi, de mine, de bunici, de sora...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Principesa spune:

Asa cum bine ti-ai dat seama, aceasta situatie apare foarte frecvent cand sunt mai multe persoane care au grija de copil. In acest caz, responsabilitatea disciplinarii si a trasarii limitelor se dilueaza. Depinde de tine ce vei face de acum inainte stiind ca absenta limitelor este un factor extrem de nociv asupra dezvoltarii emotionale a copilului.

Fiecare om este un inger cu o singura aripa si numai imbratisandu-ne unul pe altul putem zbura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Vorbeste tot timpul cu el, explica-i ce bine si ce nu e bine, chiar daca ai impresia ca nimeni nu te aude.Asa a fost si al meu (crescut de la 4 luni de bunica(cat timp eram noi la servici) -exagerat de protectoare si dedicata 100% copilului) si acum are trei ani si pot sa spun ca ne intelegem!

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Eu nu cred ca unui copil ii strica vreodata prea multa dragoste. Dar smecherii astia mici sunt in perioada in care descopera lumea. Si in categoria asta intra si capitolul "pana unde ma pot intinde cu cutare sau cutare lucru". Urmeza-ti instinctul si ai sa gasesti singura solutia pt fiecare alintatura in parte. Si vorbeste cu el

Daniella

Mergi la inceput