Scandinavii stiu DC...(98)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

wow, ce de retete prin poiana, care mai de care mai apetisante, iar ma faceti sa salivez!! Macar sa faceti si voi o poza doua la operele de arta cand or fi gata sa vedem si noi daca salivaram cu folos

io nu gatesc nimic, o las pe mama soacra sa-si etaleze talentele, hehe!

Sabina, lena si Carmen distractie placuta si veniti aci la dat raportu'!

noi ieri ne plimbaram la Bonifaccio, mai pusei cateva poze pentru inzapezitii care ar dori poate sa admire soarele mediteraneean (cum io as admira acu' zapada de o curata Lilutza din fata portii... )

mai viu, ma duc sa vad ce mai e nou prin poiana mare (sau face careva vrun rezumat?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

doruletz ce ochi are petit bebe ... si ce guritza ... da' si urechiusa ta ii faina, ca si cercelu' de altfel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

buli, da-mi un PM cu adresa ta de email, ca sa-ti trimit retetu'...am uitat sa-ti zic ca mi-o placut de Mos Craciun ce fuse la Matei
doruletz, Alexa are ochii tai mai ...nu pot sa-mi dau seama daca si urechile :-)) saru'mina de poze cu soare si cu mare cu stinci. Azi fusei si io cu Ilie pin'a la mare, da' era departe haaat si locul plin de noroi...veeery nice.

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:
Originally posted by doruletz
noi ieri ne plimbaram la Bonifaccio, mai pusei cateva poze pentru inzapezitii care ar dori poate sa admire soarele mediteraneean

doruletz lasa ghia ca la bucuresti sint acum 25 de grade. 13 la baneasa plus inca 12 la filaret.

leloo ma omorasi cu patentu' ala

*segmentation fault*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

naziua!
Io am fost la munca!Am stat vreo 2 ore sa vad cam cu ce se maninca,si am avut un soc...sa vad cupii cuminti care se joaca cu lego,ascultatori...pai fratilor,la fostul meu job,intr-unul din celebrele ghettouri ale Göteborgului,plin de adolescenti imigranti nebuni,care in prima zi ,cind am venit la lucru,au considerat sa-mi ureze bun venit spargind toate geamurile cu pietroaie,de mergeam in 4 labe sa ajungem la telefonul din birou sa sunam la politie...aici a fost ca si cum am fost in iad si am ajuns in rai!Mai zi ceva Xeno!
Altfel ,si noi cu pregatirile,ciorba de perisoare,porcarii,sarmalutze,ratza cu orez si legume si probabil tort si strudel cu nuca!
Luluci,pantofii ie verzi!Si au exact aceasta coloare!Pun poze cind se usuca,ca sa ma falesc!Sint foarte multumita de rezultat!
doruletule,Alexutza are niste oki de baga omu in boala,ce coloare bre!
Si sa raspund si io la intrebarea lu cataghe:poiana s-a nascut adhoc,parese,daca imi aduc bine aminte,Lilutza a zis ca parca sintem in poiana lu Iocan,dar rolu de Moromete nu il mai distribuim lu narancea,ca a luat caii si a fugit,asa ca lasam la alegere tatalutoma sau Xeno.Io mi-s Guica,daca cumva mai exista dubii
Pupaturi la poienarii harnici cu oale aburinde!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

'na seara, poienari! Eu cred ca s-a mutat iarna de la Bucuresti aici. Am vorbit cu ai mei si cind am auzit ce cald e, m-am minunat...aici e un frig de crapa pietrele, zilele trecute a nins si chiar s-a si depus zapada, nu mai zic de ce ghetus era si ce echilibristica a trebuit sa fac cu bicicleta. Mai bine imi luam o sanie. Asa frig nu s-a mai vazut de ani de zile, iar zapada depusa chiar ca nu...

Protestez! Abia mi-am revenit dupa mincarurile de Craciun si acum iar...revelionul...abia astept saptamina viitoare, sa se termine cu atita mincare, sa intru la cura de slabire ca nu se mai poate...

Doruletz, am vazut peisajele si mi s-a facut dor de ducaaaa...Iar Alexa, ce ochisori frumosi, albastri ca cerul. Aaaa, pe linga Maiz si pisoiul Tabou, am mai vazut in poze doi pisoi noi...sint tot ai casei? Mi-a placut cel mic si portocaliu.

Buli, am gasit o reteta de www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=6841" target="_blank">tort cu fructe si ma tenteaza sa-l fac miine pentru ca pare destul de simplu de facut.

Adelutzdragutz, eu am facut prajitura brownie capuccino a www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65269" target="_blank">Balbinei si mi-a iesit tare buuuna...e pentru miine seara, dar am degustat-o deja si e minunata...

Ma duc sa mai bintui prin bucatarie si mai vin!

Pup iu ol!

PS: Am avut si eu nelamuriri cu vinetele...de ce le zice eggplant? Un cubanez mi-a zis ca li se spune asa din cauza formei asemanatoare oului, dar asa e soiul lor in Cuba. Eu am vazut numai vinete lunguiete, care numai a ou nu seamana...

EDIT: ca sa-i arat lui Doruletz inca un pisoi portocaliu, Cashmir, pisoiul unei prietene...

flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

merci, lilanda si irimell de retete, sint cam pe acelasi principiu cred, va zic eu ce mi-a iesit.
pt. copii de 2 ani suna bine, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Buli, ma gindesc sa nu fie prea greu tortul pentru copii de 2 ani...are muuulta frisca...

flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

se poate sa ai dreptate ... dar merge si un pic adaptat cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ne-am intalnit!!!

Sa va spun povestea.

Locul stabilit era Burebista, un restaurant de langa Arcub.Ora 12.
Am ajuns la si 5...Lena era deja acolo, Carmen a sosit intr-un minut.
Ne-am pupat si imbratisat de parca ne cunosteam face to face de o mie de ani....doar Lena era la inceput putin deconcertata..o intrebase bodigardu ce face pe-acolo, ajunsese cu 10 minute in urma
De cum intram, acelasi bodigard ne avertizeaza ca se deschide la 12...era si 6 minute, am purces cu hotarare.
Ne asezam frumusel la o masa...vine o domnisoara si ne aduce meniul...mai stam la o vorbulita, mai facem o poza pana cand un chelner ne spune ca n-avem voie sa comandam doar papanasi si cafea..astea nu-s de mancare!!!
ii cerem timp de gandire ....dupa care facem stanga imprejur spre Cafeneaua Actorilor.

Acolo...trai pe vatrai.Bem capuccino ,suc si apa...si povestim cate-n luna si stele.Am barfit tot forumul de la un cap la altu, am povestit despre nenorocirile de virusi care ne ataca progeniturile...am laudat-o pe Carmen pt silueta(e asa subtire...si fina) si culoarea parului Lenei, care e f sic(Lena) si frumoasa de pica.Mai povestesc si eu amanunte din viata de muzician...mai zicem si de depresii postnatale si educatia copiilor...ce mai, ne distram si ne simtim de minune,atat de bine incat lena cere o tigara...da e doar dunhill light, pacat numai ca trebuie sa mai si plecam...nu inainte de a ruga chelnerul sa ne faca o poza document la toate 3.

Prima se ridica Pegasina, le-a dat liber si pleaca la munte!
Mai raman cu Lena cam 20 de minute...discutam afaceri serioase.

Dar trebuie sa ne despartim si noi.... e un vant teribil, probabil ca Lenei ii lipsea Olanda

Si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea mea.

http://photobucket.com/albums/c259/scandinavi/Intalnirile%20%20scandinavilor/?sc=1

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput