Scandinavii stiu DC...(98)
Poftitzi poftitzi la...98!
Aho aho copii si frati,
Stati putin si ascultati
C-am ajuns la 98!
cozonacul este copt,
sampania in pahare,
LA MULTI ANI SI LA MAI MARE!!!!
ALBUMUL SCANDINAV
www.desprecopii.com/forum/topic.asp? br / ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32036" target="_blank">Jurnal de chef la scandinavi 2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=5881" target="_blank">Regatul danez; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27978" target="_blank">Regatul danez (2)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=26837" target="_blank">Fetele din Suedia... noi nu birfim?; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27277" target="_blank">(2); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27915" target="_blank">(3); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28362" target="_blank">(4)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28736" target="_blank">Sus... in Scandinavia; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=29110" target="_blank">(2); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=30359" target="_blank">(3); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=30831" target="_blank">(4); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31065" target="_blank">(5); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31245" target="_blank">(6); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31505" target="_blank">(7); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31762" target="_blank">(8); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32154" target="_blank">(9); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32583" target="_blank">(10); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32816" target="_blank">(11); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32981" target="_blank">(12); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=33248" target="_blank">(13); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=33614" target="_blank">(14); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=34363" target="_blank">(15); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35108" target="_blank">(16); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35394" target="_blank">(17); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35759" target="_blank">(18); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=36012" target="_blank">(19); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=36591" target="_blank">(20); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36957" target="_blank">(21); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37288" target="_blank">(22); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37492" target="_blank">(23); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37656" target="_blank">(24); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38045" target="_blank">(25); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38386" target="_blank">(26); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38628" target="_blank">(27); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39188" target="_blank">(28); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40389" target="_blank">(29); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41014" target="_blank">(30); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41905" target="_blank">(31); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42676" target="_blank">(32); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43508" target="_blank">(33); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44174" target="_blank">(34); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44967" target="_blank">(35); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45507" target="_blank">(36); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46120" target="_blank">(37); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46518" target="_blank">(38); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47248" target="_blank">(39); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47685" target="_blank">(40); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48028" target="_blank">(41); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48272" target="_blank">(42); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48379" target="_blank">(43); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48629" target="_blank">(44); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48761" target="_blank">(45); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49070" target="_blank">(46); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49268" target="_blank">(47); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49302" target="_blank">(48); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49424" target="_blank">(49); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49430" target="_blank">(50); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49436" target="_blank">(51); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49630" target="_blank">(52); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49845" target="_blank">(53); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50040" target="_blank">(54); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50208" target="_blank">(55); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50376" target="_blank">(56); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50469" target="_blank">(57); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50712" target="_blank">(58); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50964" target="_blank">(59); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51323" target="_blank">(60); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51893" target="_blank">(61); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52240" target="_blank">(62); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52508" target="_blank">(63); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52788" target="_blank">(64); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53199" target="_blank">(65); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53448" target="_blank">(66); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53882" target="_blank">(67); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54363" target="_blank">(68); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54849" target="_blank">(69); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55153" target="_blank">(70); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55412" target="_blank">(71); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55821" target="_blank">(72); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56130" target="_blank">(73);
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56492" target="_blank">Scandinavii stiu DC... ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57146" target="_blank">(75); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57854" target="_blank">(76); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58485" target="_blank">(77); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59033" target="_blank">(78); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59506" target="_blank">(79); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59701" target="_blank">(80); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60212" target="_blank">(81); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60625" target="_blank">(82); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61246" target="_blank">(83); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61633" target="_blank">(84); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61904" target="_blank">(85); (86); (87); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63440" target="_blank">(88); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63725" target="_blank">(89); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63980" target="_blank">(90); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64285" target="_blank">(91); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64429" target="_blank">(92); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64589" target="_blank">(93); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64640" target="_blank">(94); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64743&whichpage=1" target="_blank">(95); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64892&whichpage=1" target="_blank">(96); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65037" target="_blank">(97)
Imnul scandinavilor:
A little bit of Mihaela in my life
A little bit of Itsme by my side
A little bit of Rayu is all I need
A little bit of Alba is what I see
A little bit of Mara in the sun
A little bit of Doruletz all night long
A little bit of Adeluci la la la
A little bit of Lalandia here I am
A little bit of you makes me your man
...si www.geezer.com/images/item/27994_img.jpg" target="_blank"> mascota! care nu se vede
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
Raspunsuri
mihaela_s spune:
Io-s prima da' nu se pune :
Io am 'nebunit bre! ma benoclez aici de cateva ore bune la cirqu' cela, moama ce m-apuca un dor de ducaaaaa!
in alta ordine de idei, e cineva pe aici care-mi poate oferi o reteta de friptura din carne de vita? Istmi daca esti pe fir si are musiu al tau o reteta de-a lui buuuunaaaaa rogu-te zvarle-o peste garla (accept si privata).
io n-am iesit de 2 zile din casa, azi musai sa-mi fac plimbarea ca mi se atrofiaza degetele .
lil' spor la impachetat! sarmale...
noa, mai viu!
Pegasis spune:
Sabinu', nici io n-am reusit sa ma vaz cu lena... I-am dat si un mesaj pe tel de Olanda si tot nimic... Nici nu stiu macar cit sade p'acilea, ca sa facem oaresce planuri pt ianuarie eventual...
Care fierbi sarmale mai, ca se simteeeeee ...
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
iren spune:
Io mai pun odata mesaju de la 97, poate ma mai consoleaza lumea ca nu-s singura nebuna dupa päpuci shi tzoale, shi de fapt io-s normala, anormali is aia de nu intzeleg
Neatza shi de la mine!
Io vegetez inca, o sa ies ma-ncolo p-afara, ca e zapada shi inca ningeee, neaparat tre sa iau sanie la cupii.
Am ieshit din butoi, dupa nejte shedintze nesfirshite de discutzii, parlamentari shi tras de mineci asha ca ma gindesc sa-mi pun la loc titulatura de Eliberatoare de endorfine
In mall sint sale-uri, de fapt is peste tot, da acolo-i concentratzia maxima de magazine , shi consortu asta e sadic rau, ca nu mai vrea sa-mi dea bani, io deja-s cam pe panta cu banii de luna asta, shi el nu mai vrea sa-mi dea altzii, cica avem bill-uri multe de platit...la naiba cu bill-urile, io vreau päpuci!! shi tzoale!!! ...uff, dac-ar fi dupa mine, am ajunge naibii sub pod, da cu trei containere pline de tzoale shi päpuci
In alta ordine de idei, Doruleatza fuse mortala cu Tarzanu iar Zumanity arata bine, da io aflu de cite-un spectacol d-asta exact cin nu mai sint bilete, sau, mai rau, dupa ce-a trecut tot
Sabina, dixtractzie maxima, shi nu fii trista, ca gaseshti tu un job shi mai bun
M-am hotarit ca de la anu sa incep un curs seral de germana, shi apoi sa mai fac unu de specializare in ceva, shi tot asha, pina mai cresc plozii ajtia, sa shtiu exact pe ce vreau sa ma axez, ca m-am timpit naibii acasa
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
mihaela_s spune:
iren io te-as consola da nu poci , adica sa ma ezplic: la noi nu este sale, asa ca nu stiu ce e aia sa mergi prin mall si sa faci cumparaturi. DAR daca as fi in situatia ta, m-as 'nerfa rau ca n-as putea face si eu ce fac altele ...noa cred ca tot te-am consolat nitzel, nu?
ocebine spune:
O copiez si io pe Iren si imi pun mesajul aici:
'Neata la toata lumea...
Ma trezii si io din greve la metrou, Craciunuri cu pork neaosh si pus geamuri noi la casa Mai am azi la servici dupa care pauza pina marti. Am un kef de lucru de "speriat". M-a si ploua de dimineata (si umbrela ma astepta cuminte in birou).
Sale-uri si la noi girla, ma destrabalai prin Lord & Taylor luni dimineata (dar cu mama si stra-matusha pe coada mea) ca shefu' ma cadorisii cu un gift certificate grasutz acolo. Cred ca am sta vreo 3 ore dupa care si pe matusica o trazni febra cumparaturilor...a incercat cred ca vreo 30 de sutiene...mai aveam nitel si acolo le abandonam...n-am vazut femeie mai nehotarita
Ma delectai cu albumul scandinavilor...frumosi rau, mai ales generatia II Vad ca ati scris o multime...sint rau de tot in urma...
Nu ma invrednicii sa pun pozele de la Craciun ca au venit astia cu geamurile si tot bag si scot firele din prize Offf, nu se mai termina o data (unde pui ca trebuie sa mai spal si geamurile ca de, "nu se cade" sa nu am geamuri spalate de Craciun, basca ca a trecut)
Eu vazui Cirque de Soleil de 2 ori...primul a fost Alegria si am mai vazut si pe Varekai. Este o experienta unica, atmosfera e magica, costumele, muzica...totul merita vazut. Este mai putin circ si mai multa arta.
Ma duc sa ma prefac ca muncesc azi...
Anamaria mama la Nick (7)& Alex (5)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
mara03 spune:
mey, m-ati capiat cu cirque du soleil. anamaria nici nu stii cat te invidiez! acum sotiorul meu drag si scump s-a uitat pe site la programul spectacolelor si, cum el o sa fie la londra la sfarsitul lui ianuarie a descoperit ca se intersecteaza cu cine credeti??? cu cirque du soleil. i-am zis ca daca indrazneste sa mearga la spectacol fara mine nu-l mai primesc acasa.
cat despre depeche, vad ca ne vom strange o gashca buna. noi n-avem bilete si am zis ca lasam chestiunea asta pe seama lu' cheloo de la parazitii, oare facem bine? sper ca nu ne lasa fara bilete!!! deci ne vedem acolo trupa scandinava, ramane stabilit. pentru cei care nu vor putea veni promitem ca facem muuuulte poze hooot! oricum mai e pana atunci si mai povestim.
lilanda, succes cu sarmalele! ii plac lu' niels sau mananci numai tu?
doruletz, mai spune-ne povesti din corsica ccc ca ai pe-acolo niste personaje foarte interesante.
mihaela, io ti-as da reteta de friptura din carne de vita dar tot ce stiu despre carnea de la animalu' asta e ca se tine in lapte ca sa se fragezeasca.
va pupez pe toti cei prezenti si cei absenti (apropo, adela iar disparu?)
acum fug sa profit de faptul ca mancare nu fac, cupilu' l-am lasat la bunici si am si eu ragazul sa vad ceva filme. aseara am vazut two for the money cu al pacino. l-a vazut cineva? e un filmulet fainutz lasand la o parte faptul ca uneori aveam senzatia ca ma uit la donnie brasco sau la avocatu' deavolului . acum vreau sa ma uit la ultimele zile ale lui hitler sau cam asa ceva ii spune...
gata fug da' revin io...
unu
doi
trei
ocebine spune:
Mara...Am vazut si eu Two For the Money...Lasind la o parte pe Al Pacino, nici Matthew Mc nu e chiar greu de "suportat"...practic d'aia m-am dus sa vaz filmu'...Vazui Casanova si Memoriile unei Gheishe in weekend cu sotzu...Dragutze amindoua...
Tocmai mi-a adus o colega un articol din NY Times de duminica...ditai articolul despre Bucuresti, dadura si o poza de la Ateneu, vreo 2 de pe Lipscani (au vorbit si de politica de darimare a lui Ceausescu)...autorul a remarcat printre rinduri ca in ciuda frigului zdravan fetiscanele romance sint tot imbracate ca primavara (si in stilul skimpy - adicatelea mai nu prea). Una peste alta un articol foarte favorabil Bucurestiului si sa incurajeze turismul...
lilanda spune:
Io fac sarmale Le-am pus la fiert!!! (si lui Niels ii plac sarmalele, ca de altfel toata mincarea romaneasca, mai putin mamaliga )
mihaela, io facui o data reteta asta www.epicurious.com/recipes/recipe_views/views/233145" target="_blank">ungureasca. E foarte simpla si foarte gustoasa...vezi ca ccc caraway ii chimion Mai baga ochiul acolo si pe la alte retete ca-s bune toate (am siteul de la itsme).
ocebine, americanii aia pe-acolo pe la tine, n-au nici un Dumnezeu, zau :-)) Cum sa schimbe ferestile de Craciun..parc-ar fi Fatima
iren, las ca mai prinzi solduri si la anu' cu bujetu' de luna viitoare!! Bine e, in schimb, ca te-ai scos din butoi
mara, spor la vizionari. Nu vazui Two for money, care-i prea nou pentru Danemarca!!! In schimb, a rulat la TV zilele astea, miniserialul www.imdb.com/title/tt0318997/" target="_blank">Angels in America, cu o distributie beton, in care Pacino joaca rolul unui homosexual bolnav de SIDA, Meryl Streep fiind mormoanca iar Emma Thomson, inger cu 8 vagine
Ma plingeam ca n-am zapada....ieeeste. Cam prea multa; da' ie bun si-asa
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
ocebine spune:
Cum nu-i place mamaliga lui Niels? Al meu o maninca si goala fara nimica (nu tu o brinzica nimic) si pe deasupra ii place si rece...
Da mai, au venit cu geamurile taman ieri...le-au schimabt pe toate 28 de geamuri intr-o zi...au speriat-o pe mama...o echipa de vreo 12 zdrahoni..pina am venit io de la servici erau gata de plecare...am ramas doar cu dulcele aspirator in mina (ai eu strins tot gunoiul dar mi-a ramas praful).
Azi cind plec acasa vreu sa trec pe la magazin sa ma aprovizionez pentru facut Kir Royale de Anul Nou (daca mai scap citeva pina atunci, se iarta, nu???) ca miine gata huzuritul...trec la spalat
cataghe spune:
Lilanda, multzu', incurcasem borcanele!
Mai, io am o dilema de azi dimineata da' am uitat sa v-o spun data trecuta. "Poienita" vine de la Poiana lui Iocan? Si daca da... Xenocid e Moromete si Narancea e Cocoshila, sau invers? Luati de meditati
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)