Poveste pentru adulti...
Raspunsuri - Pagina 2
yank spune:
quote:
Originally posted by ioana.tquote:
Originally posted by yankquote:
Initial creeata de ioana.t
"Aceasta povestire este un pamflet si trebuie interpretata ca atare. Personajele sunt pur fictive si nu au nici o legatura cu persoane reale…
Bwhahaha,nici tu nu crezi asta.Nu am inteles ce trebuie sa facem noi dupa ce citim povestea?!Sa ne dam adeziunea?
Din pacate,mama prostilor e mereu gravida...
Mie mi-a placut povestea si am postat-o ca sa o citeasca cine doreste, nu e musai sa va dati adeziunea, poate sa va placa, sau nu. Nu am asteptat pareri, ca altfel ziceam. Textul l-am gasit pe net. Dar eu cred totusi ca iti da un pic de gandit istorioara asta...
Crezi prost,nu imi da de gandit deloc.Povesti sint multe pe net,ma gandesc de ce tocmai asta si nu alta.Nici macar nu e prea voalata.Daca ti-a placut asa de mult si te simti datoare sa o raspandesti,dai un print in mai multe exemplare,si impartele pe strada.
adusca spune:
Ioano, nu te supara...poate n-ai cetit prea atent, dar istorioara asta e clar antisemita...reciteste-o.
yank are dreptate sa fie revoltat.
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
Lauraa spune:
eu ma intreb daca autoarea a inteles intr-adevar caracterul (evident antisemit)al povestirii sau doar i-a placut insiruirea de cuvinte cu iz de fabula-bula...
Mama de Lara Celine
yank spune:
quote:
Originally posted by Lauraa
eu ma intreb daca autoarea a inteles intr-adevar caracterul (evident antisemit)al povestirii sau doar i-a placut insiruirea de cuvinte cu iz de fabula-bula...
Mama de Lara Celine
Common,cu siguranta a inteles.Cine nu intelege asa ceva,cu siguranta nu ajunge pe DC,nici macar pe Google..
Andrada spune:
Si acum intrebarea. Ce culoare avea camasa autorului?
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
xenocid spune:
quote:
Originally posted by Andrada
Si acum intrebarea. Ce culoare avea camasa autorului?
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Nu stiu daca e verde dar la guler sigur e neagra
*segmentation fault*
Lauraa spune:
quote:
Originally posted by Lauraa
Mama de Lara Celine
Common,cu siguranta a inteles.Cine nu intelege asa ceva,cu siguranta nu ajunge pe DC,nici macar pe Google..
Esti optimist
DIscutia asta imi aminteste de alta cu tema " care e mai periculos, omul rau sau omul prost"?
brendamitran spune:
quote:
Originally posted by ioana.tquote:
Initial creeata de ioana.t
"Aceasta povestire este un pamflet si trebuie interpretata ca atare. Personajele sunt pur fictive si nu au nici o legatura cu persoane reale…
Bwhahaha,nici tu nu crezi asta.Nu am inteles ce trebuie sa facem noi dupa ce citim povestea?!Sa ne dam adeziunea?
Mie mi-a placut povestea si am postat-o ca sa o citeasca cine doreste, nu e musai sa va dati adeziunea, poate sa va placa, sau nu. Nu am asteptat pareri, ca altfel ziceam. Textul l-am gasit pe net. Dar eu cred totusi ca iti da un pic de gandit istorioara asta...
Crezi prost,nu imi da de gandit deloc.Povesti sint multe pe net,ma gandesc de ce tocmai asta si nu alta.Nici macar nu e prea voalata.Daca ti-a placut asa de mult si te simti datoare sa o raspandesti,dai un print in mai multe exemplare,si impartele pe strada.
SUBSCRIU
BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran